Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Мнениеот TristaNNN » 29 дек 2013 12:21

dodo7271 написа:Това ми е мечтата. Един ден България да се събуди и тук да са останали само Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цветан Василев, Иво Прокопиев. А всички останали, нормални хора, да са се изнесли от държавата....

Това го казваш с голяма доза ирония и не си сериозен, нали :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 29 дек 2013 12:23

dodo7271 написа:Това ми е мечтата. Един ден България да се събуди и тук да са останали само Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цветан Василев, Иво Прокопиев. А всички останали, нормални хора, да са се изнесли от държавата....

Според мен най добре е тях да изтоним, а ние да си останем в България.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2013 13:08

Всеки пети българин обмисля да замине за Великобритания. Това показа проверка броени дни преди настъпването на 2014 г., когато ще отпаднат всички ограничения за работа в Обединеното кралство, съобщава "Монитор".

Малко над 45% от хората твърдят, че обмислят варианта да имигрират, като 20% от тях вече са се ориентирали именно към Острова. Повечето мераклии да пробват късмета си зад граница са с професия и се надяват да се реализират по-добре в чужбина, отколкото у нас.

Всеки четвърти нашенец пък признава, че ще емигрира в друга страна-членка на ЕС, а не точно в Обединеното кралство. В началото на следващата година за българите падат ограниченията и в Германия, Франция, Холандия, Малта и още няколко държави на Стария континент.

http://www.dnes.bg/es/2013/12/29/vseki- ... iia.210810

Не че се заяждам, но за тези работи се прави статистическо изследване (като се изследва генералната съвкупност или представителна извадка), а не проверка. :mrgreen: От тук следва, че цялата статия е пълен майтап.
Но все пак всеки е свободен да избира къде да живее. ;) Който желае да не го броят за човек в Обединеното краство, прав му път. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 дек 2013 13:41

Tommi написа:
Всеки пети българин обмисля да замине за Великобритания. Това показа проверка броени дни преди настъпването на 2014 г., когато ще отпаднат всички ограничения за работа в Обединеното кралство, съобщава "Монитор".

Малко над 45% от хората твърдят, че обмислят варианта да имигрират, като 20% от тях вече са се ориентирали именно към Острова. Повечето мераклии да пробват късмета си зад граница са с професия и се надяват да се реализират по-добре в чужбина, отколкото у нас.

Всеки четвърти нашенец пък признава, че ще емигрира в друга страна-членка на ЕС, а не точно в Обединеното кралство. В началото на следващата година за българите падат ограниченията и в Германия, Франция, Холандия, Малта и още няколко държави на Стария континент.

http://www.dnes.bg/es/2013/12/29/vseki- ... iia.210810

Не че се заяждам, но за тези работи се прави статистическо изследване (като се изследва генералната съвкупност или представителна извадка), а не проверка. :mrgreen: От тук следва, че цялата статия е пълен майтап.
Но все пак всеки е свободен да избира къде да живее. ;) Който желае да не го броят за човек в Обединеното краство, прав му път. :arrow:

Всеки избира по-малко лошият вариант...да не го броят за човек, където и кучетата имат повече права от хората в България :arrow: Чужбина
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 дек 2013 13:45

plamak написа:

Според мен най добре е тях да изтоним, а ние да си останем в България.

И как ще стане това? От 2004г. ходя по всякакви протести, помагам с каквото мога и какъв е резултата? 1997г като свалихме Виденов нещо променили се осезателно? НЕ! Само временно... :|
Изображение

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 29 дек 2013 14:02

messi7 написа:И как ще стане това? От 2004г. ходя по всякакви протести, помагам с каквото мога и какъв е резултата? 1997г като свалихме Виденов нещо променили се осезателно? НЕ! Само временно... :|

“Lost causes are the only ones worth fighting for.”

― Clarence Darrow

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 29 дек 2013 14:03

Смяташ ли, че само "комунетата" са виновни? След като си краен костовист, значи знаеш кой направи най-голямата свинщина на прехода - приватизацията. Ами, точно твоят идол, др. Иван Костов. И то приватизация по най-грозния, най-непрозрачния, най-гнусния начин. Целта - едни наши хора да вземат апетитни предприятия, имоти, бизнес и т.н. за жълти стотинки. Само си спомни и келнера Славчо с последващия кръг "Олимп"!
Виновни са всички през тези 23-24 години. Но др. Борисов и неговата шайка простаци-полуидиоти толкова влоши нещата, че който и да е сега на власт, не може да ги оправи, дори и за няколко години. А сегашните... според мен Орешарски има акъл и визия да побутне нещата напред, но БСП и ДПС имат друга игра, та явно няма да се получи...
А, и още нещо - щом не милееш за България - махай се, урец. Няма да липсваш на никого, вероятно. И като си толкова ербап - откажи се от българско гражданство, и НИКОГА, АМА НИКОГА не се връщай.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 дек 2013 14:06

counterstrike написа:Турко, сега ПАК, ОТНОВО ще ти обясня нещата от живота, пунктуално:

1. Няма как да ми викаш "синко". Аз съм на 38 години и по-скоро ти можеш да си ми син.

2. Не мога да падна до нивото ти и да ти обяснявам имам ли 10 стотинки или нямам. Изкарвам достатъчно пари да си гледам семейството. Плащам си данъците най-чинно на държавата. Никога не съм работил на държавна работа винаги съм имал мой малък бизнес. Ти, след като си от Шумен, вероятно дори си потребявал стоката, която продавам.

3. Няма как ГЕРБ да "дари". Дарява се нещо, което е твое. Аз през живота си съм дарявал само мои, лични, спечелени от мен пари. ГЕРБ и Боко Мутрата от СИК даряват пари, които им се отпускат като партийна субсидия от Държавния бюджет. Това са пари взети от моите и на всички останали български граждани данъци.
ГЕРБ да дарява пари, народът нарича "С чужда пита помен да правят". Ти няма как да го знаеш това нещо, защото нямаш достатъчно житейски опит. Просто си още много малък, глупав и неопитен.

4. Да си привърженик на ПФК"Литекс" и да си "краен Костовист" означава, че ти страдаш от шизофрения. Когато Иван Костов беше на власт, ПФК "Литекс" беше закрит. В А група участваше отборът ФК"Ловеч". ПФК"Литекс" беше възстановен и съществува и днес защото Иван Костов падна от власт.
Ти това няма как да го знаеш, защото си много малък, още си глупав и си неопитен.

5. Да твърдиш, че българите са мургави, означава че самият ти си мургав. Не, Турко, българите НЕ СМЕ МУРГАВИ! Това отличава НАС българите от ВАС. Нарича се антропологична характеристика.

6. Да твърдиш, че е нормално да се строят джамии с пари на "консервативна, дясна" партия ГЕРБ, означава, че или ГЕРБ не са в ред, или ти не си в ред, а най-вече нито те, нито ти.

7. Да плюеш по "комунистите", олигарсите и грабителите, и да си фен на отбор собственост на Гриша Ганчев означава, че тотално не си в ред.

Турко, ти си тотален сбърканяк, човече, съвсем сериозно ти го казвам и описах в седем точки причините да си мисля така.

П.П. Прозвището "Турко" го заимствах от един фен на "Ботев", който отдавна те разкри колко си зле.

И сега като оплю Костов по-добре ли ти стана? :lol:

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 дек 2013 14:07

Защо ще имигрирате бе, кой избра царя, тройната, боко, орешарски - американците ли ги избраха. Я си стойте тук, хората на запад са си подредили държавите, а ние освен мрънкане и все някой да ни е крив , друго няма :twisted:

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 29 дек 2013 14:11

Мишките ли напускат първи кораба, или умните и далновидни хора? Би било интересно да чуя мнението на хора, които са пътували много, сменяли са много типове работа, или са гостували и отсядали в различен тип жилища даже, където са имали възможност да опознаят различното, да разтълкуват истинското.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”