Посещаемост в А група сезон 2013г.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ludfan
Контакти:

Re: Посещаемост в А група сезон 2013г.

Мнениеот ludfan » 29 дек 2013 10:29

Фен съм на Лудогорец, все ми е тая, кой ще е на 1 място по посещаемост, но подразни ме "грешното" смятане.
Информацията за броя на зрителите е пак от същият сайт.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2013 10:42

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 29 дек 2013 10:53

6 Левски 20520

С тия покупко-продажби на акции Лупи може да е инвестирал в медиите :)
На думи всеки може да е първи, но важното е каква е действителността. Слагам снимки от двата най-посетени шампионатни мача на Левски през есента.

Левски - Лудогорец 0:2 над 10000
Изображение
Изображение

Левски - Ботев 1:0 6000 левскари
Изображение
Изображение
Изображение

присъстваха около 1500 гости, но за разлика от други отбори не разчитаме на тях да ни качват посещаемостта и затова не ги броим ;)
Изображение

Бях на стадиона с Черно море 1:1 и с Литекс 4:1, като и на двата мача имаше около 5000. Ходих и при 0:0 с Берое пред около 3000 и 4:1 над Пирин пред 1500-2000. Общата посещаемостта от шестте мача, на които присъствах е около или леко над 30000. Останалите 5 домакинства са били с по-малко зрители, но пак добавят нещо към статистиката. И какво излиза сега? При разочароващия край на миналия сезон и много лошото начало на сегашния при консервативно сметната посещаемост или дори леко занижена, на мачовете на Левски са присъствали само с няколко хиляди по-малко отколкото на мачовете на ЦСКА, чиито отбор преживява ренесанс след 'катарзиса' на новото-старо ръководство. Естествено, ние не броим гостуващите фенове, които са отчетени в статистиката на ЦСКА, още по-малко фактори като разположение на двата стадиона.

На реванша за купата при съседни позиции в класирането за първенство и единствен шанс за трофей през сезона и за двата отбора сектор Б беше с 30%-50% по-пълен от Г, а съотношението А : В не бе в проценти, а в пъти. Всеки сайт може да пише каквото иска, но след края на редовния сезон Левски реално ще има поне 20%-30% по-висока посещаемост от ЦСКА, като гостуващите фенове се броят само в тяхната статистика.
Последна промяна от Синият Болярин на 29 дек 2013 10:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 29 дек 2013 10:55

damyanov1963 написа:Виж сега, това означава, че вие никога няма да напълните стадион с толкова публика. Нашата публика е от цяла България. За това може да събереме толкова хора на един мач. Атмосферата е неповторима, уверявам те, защото ти никога няма да видиш толкова публика на вашия отбор. Да ти давам ли за пример един Париж, който е с над 12 млн. население, а стадиона му е за 80 000 зрители? Според твоята логика може би трябваше да е поне за 800 000 хил.!?

Дамянов,виж сега...
Гледал съм много мачове на "Ботев" пред пълен стадион "9-ти септември"(сега "Пловдив",т.е. няма го...).
И няма да ти давам примери с мачове с еврограндове,с които сме играли("Барселона" и "Байерн"),каквито ми даваш ти.
Помня два мача в края на 70-те пред 45-55 000.Ако това на ника ти е рождената година-също трябва да ги помниш.
Бяха срещу един отбор в синьо,който идваше със свалени гащи.
Единият завърши 4:1,а другият-4:0.
Та мисълта ми е-когато ми покажеш толкова пълен Ваш стадион на мач срещу отбор от "А" група извън София-тогава скачай.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2013 11:08

botevforever написа:
damyanov1963 написа:Виж сега, това означава, че вие никога няма да напълните стадион с толкова публика. Нашата публика е от цяла България. За това може да събереме толкова хора на един мач. Атмосферата е неповторима, уверявам те, защото ти никога няма да видиш толкова публика на вашия отбор. Да ти давам ли за пример един Париж, който е с над 12 млн. население, а стадиона му е за 80 000 зрители? Според твоята логика може би трябваше да е поне за 800 000 хил.!?

Дамянов,виж сега...
Гледал съм много мачове на "Ботев" пред пълен стадион "9-ти септември"(сега "Пловдив",т.е. няма го...).
И няма да ти давам примери с мачове с еврограндове,с които сме играли("Барселона" и "Байерн"),каквито ми даваш ти.
Помня два мача в края на 70-те пред 45-55 000.Ако това на ника ти е рождената година-също трябва да ги помниш.
Бяха срещу един отбор в синьо,който идваше със свалени гащи.
Единият завърши 4:1,а другият-4:0.
Та мисълта ми е-когато ми покажеш толкова пълен Ваш стадион на мач срещу отбор от "А" група извън София-тогава скачай.

Добре сега, това ми е рождената година и ги помня тези мачове. Бяха през 78-а и 79-та, ако не бъркам. Но защо точно с/у Левски събрахте толкова хора? За съжаление не можеш да ми покажеш кадри от тези мачове, както и аз не мога да ти покажа от мача Левски-Пирин - 60 000 души през 73-та, когато Пирин за пръв път влязоха в А група. Освен това вие играхте пред 50 000 души с Барселона и Байерн, а Левски игра пред толкова публика с Рейпас от Финландия през 1976-та(12:2).
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 29 дек 2013 11:29

Защо точно срещу "Левски" ли?
Ами причината е същата,поради която и Вие събирате най-много публика срещу извънстоличен отбор именно срещу нас-взаимната любов. :lol:
А ние събираме повече,защото повече Ви обичаме. :lol:
Да,срещу "Байерн" и "Барса" играхме пред 50 000,но той толкова беше и капацитетът на стадиона тогава.
А предполагам не си мислиш,че на мачовете Ви с грандовете,както и на тези на ЦСКА с грандовете,сте присъствали само ваши фенове.
Лично аз съм гледал мачовете на ЦСКА с Ливърпул и Аякс на стадиона(разбира се,не заради ЦСКА).
[offtopic]ПомнЯ мача с Рейпас-Киро Миланов вкара една торба голове.[/offtopic]
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 дек 2013 11:31

botevforever написа:....Та мисълта ми е-когато ми покажеш толкова пълен Ваш стадион на мач срещу отбор от "А" група извън София -тогава скачай.

Никога през годините провинциален отбор не е представлявал достатъчен дразнител за публиката на "Левски". Единственият, големият дразнител в България е бил и остава "вечният враг" - софийското четирибуквие. Това, че вие майничките пълнехте и пълните пловдивските стадиони срещу софийските отбори (най-вече срещу "Левски"), за да си избивате провинциалните комплекси срещу "шопите", е съвсем друг въпрос... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2013 11:49

botevforever написа:Защо точно срещу "Левски" ли?
Ами причината е същата,поради която и Вие събирате най-много публика срещу извънстоличен отбор именно срещу нас-взаимната любов. :lol:
А ние събираме повече,защото повече Ви обичаме. :lol:
Да,срещу "Байерн" и "Барса" играхме пред 50 000,но той толкова беше и капацитетът на стадиона тогава.
А предполагам не си мислиш,че на мачовете Ви с грандовете,както и на тези на ЦСКА с грандовете,сте присъствали само ваши фенове.
Лично аз съм гледал мачовете на ЦСКА с Ливърпул и Аякс на стадиона(разбира се,не заради ЦСКА).
[offtopic]ПомнЯ мача с Рейпас-Киро Миланов вкара една торба голове.[/offtopic]

Е да де, съгласен съм, само че нали и ти не си мислиш, че на вашите международни мачове, особено с грандовете, са били само ваши фенове. Би било глупаво просто. А по въпроса за капацитета - гледал съм клип на мача ви с Байерн - имаше доста празни места на първите редове, докато на мачовете на Левски с Аякс и Барселона нямаше нито едно празно място. Имах щастието да бъда на 2-та мача с Аякс(на този с Барселона бях болен от шарка), дори и стълбите на входовете бяха пълни с хора, а на пейките на едно място стояха по 2-3-ма души.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 29 дек 2013 12:00

Captain Stottlemeyer написа:
botevforever написа:....Та мисълта ми е-когато ми покажеш толкова пълен Ваш стадион на мач срещу отбор от "А" група извън София -тогава скачай.

Никога през годините провинциален отбор не е представлявал достатъчен дразнител за публиката на "Левски". Единственият, големият дразнител в България е бил и остава "вечният враг" - софийското четирибуквие. Това, че вие майничките пълнехте и пълните пловдивските стадиони срещу софийските отбори (най-вече срещу "Левски"), за да си избивате провинциалните комплекси срещу "шопите", е съвсем друг въпрос... 8-)

Ти пък кога стана столичанин? :oops:
И като не Ви дреме за мачовете с нас-каква беше онази истерия по форумите Ви и призивите да дойдат всички,че да не се чувствате гости на Герена?(архивите са живи!)
Фен на Локо:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 дек 2013 12:01

Ей, Богу :mrgreen: Човека изкарал статистиката от сайта и веднага се разсмърдя. Нито ви е казал, че сайта е официален представител на ФИФА, УЕФА, ФУФА или нещо от тоя десен, нито пък е ходил да брои хората един по един. Почнаха се клипчета, поименни преброявания, официални статистики, интервюта с Петела ( тоя замалко да изкара Левски - Барселона по-посетен от финала на СП през 1950 г. :lol: , добре, че се спря, иначе рекорда падаше :mrgreen: ). Друг вика гледал клипче от 80-те години дето е общо 10-тина пиксела :lol: , ама се виждали празни места на стадиона. Смешна работа ... Повече ходене на мач и по-малко мучене във форума - това е рецептата за изкачване в тази класация ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”