Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

gogo208
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот gogo208 » 23 дек 2013 09:54

Според мен бива ,освен ако не иска много пари или не му се ходи в София.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 23 дек 2013 10:53

Кажете за Капитана?Ислка ми се поне да не остава в "А" група, че ще ми е много гадно да ни прави смешни на собствения ни стадион! :cry: :cry: :cry:
Ако ще заминва, дано да е за много пари в чужда държава и отбор с амбиции, той го заслужава.
Според мен в България единствено Лудогорец му подхожда!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 23 дек 2013 20:44

Ако му предложат много пари капитана ще отиде навсякъде и с право, не му остават още много години да играе трябва да си уреди живота. Той вече се е доказал и ще остане завинаги Капитана за нас.

Инженера

Мнениеот Инженера » 27 дек 2013 19:23

Това вече е смешка за Генев, аре махай се от тука, не искам да чуя за Гонзо повече, ако го вземе тоя некадъник, как може такива работи бе, то срам от всякъде, иди в Левски и си ги вземай тия боклуци бе глупак, ще ми продава Жоро Илиев, ще взима боклука Виктор Генев, тоя бездарник го изгониха от всякъде, безумие, нямам думи, ааа да се маха тоя Гонзо!Жоро Илиев къде отива, с треньор Ясен Петров, малеее, тия много бързо ще го разкрият, много алчен обаче Жоро Илиев, никой български играч не би отишъл в Китай при тия режими, щял да взима 5 пъти повече, какво ще прави в Б групата на Китай, тия са гола вода, щом и този тотален некадърник са взели за треньор, нямам думи!Камбуров и той нали беше в Китай, много бързо избяга и сега в Локо Пд е номер 1, как може такива работи, е*аха ни мамата тия пловдивски боклуци!
Гонзо да се маха при това положение, какво цял отбор от изгонени от Левски ли ще събира - набута ни Даниел Младенов, сега и този Генев, да си връщаме Илиян Илиев и това е!Руши отбора ни, няма да стане тая работа, някакви игри върти явно!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2013 00:38

Абе Инжинера,изчезвай бе,глупак,Жоро е на 32 г.,ти кво искаш бе?Семейство има,деца,колко години голям футбол има пред него?Да не отива в Левски или ЦСКА,че да го корим за нещо?Дал е достатъчно на клуба,желая му успешна кариера в Китай и подобряване на финансовото състояние,а след това да се върне в Черно Море.Колкото до Генев - щом Гонзо го иска - да го взима!Аз съм ЗА.Защото Гонзо е МЕНИДЖЪРА на клуба,да си прави селекцията и да отговаря после и за нея,и за резултатите!СЛЕД ЕСЕНТА И СЛЕД БОЯ,КОЙТО ХВЪРЛИ НА ВСИЧКИ ПСЕВДО-ГРАНДОВЕ Е РЕДНО ДА МЛЪКНЕШ!Човека РАЗБИРА от футбол за разлика от нас,треньор е,мениджър е бил също в друг клуб и дългогодишен футболист с голяма (за България) кариера....определено повече разбира футбола от такива като тебе,дето само СЕЛЯНДУРИ и КОПАНАРИ от Любимец са им в главите..
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

boian1983
Контакти:

Мнениеот boian1983 » 28 дек 2013 09:25

Здравейте! Честити празници на всички от мен. След приключване на сезона реших да се направя на мениджър като един на съфорумец :) И аз като него искам да предложа няколко футболисти, но не на Любимец. За конкуренция или заместник на Китанов, Марио Кирев. Четох, че го освобождават от тобора му във Румъния. Мисля, че е добра опция. В защита имаме не малко проблеми ако някой се контузи или продадем някой. Пламен Крумов от Берое според мен е идеален вариант за десен бек ( с изтичащ договор ), със сходни качества с левия ни бек който няма да коментирам ( най- добрия за мен в групата ). За центъра на отбраната Пламен Николов е свободен агент, бивш футболист на Литекс и Том ( футболист с опит ). Напоследък чета, че Пламен Крачунов иска да се маха от Локо Пд, също интересна опция според мен. И все пак Антон Огнянов, може и там да имаме шанс да го вземем. Също така всеки освободен от Лудогорец, Левски, Литекс или Ботев според мен, ако можем да го привлечем би ни свършил работа ( там има доста опции за атака и халфова линия ).

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 28 дек 2013 10:42

4естита Коледа на вси4ки, живи и здрави!
Желая успех на Жоро Илиев, но малко ме е яд, 4е във втородивизионен отбор и то за около стотина хиляди евро, само. Но при4ината е ясна - заради голямата заплата, няма какво да се лъжем. Жоро заслужава този жест. Сега да видим оба4е каква селекция ще направим, това е интересното.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 28 дек 2013 12:41

http://www.focus-sport.net/news17261/ch ... himik.html
Нападателят Петър Димитров отново е вариант за Черно море...

Инженера

Мнениеот Инженера » 28 дек 2013 22:46

Г-н Шутерман или както е там, питам те, за теб кое е по-важно Черно Море или джоба на Георги Илиев, мен не ме интересува Китай, аз искам Черно Море да върви напред, сега в плейофите да не ревеш и да викаш - о, ами ако бяхме с Жоро Илиев, ако не беше си тръгнал по средата на сезона и т .н. Какво ще прави при този некадърник Ясен Петров, на този давам срок до лятото му бият шута от там, те даже не знаят какъв некадърник са си намерили за треньор, чудя се само кой го уреди, едва ли китайците са чували за неговите феноменални треньорски качества, но това няма значение, кофтито е че заради това, сега оставаме без Жоро Илиев за плейофите и ще си скубим косите напролет.

Върни се в “Черно море”