Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот Red_Neck » 20 дек 2013 14:47

DarkPsy написа:Имаш ли пари да издържаш отбора и да построиш стадиона? Ако имаш, давай да те правим собственик.

Принципно си прав, но за последните 20 години всички прстъпници дето се изредиха да стават собственици на отборите ни превърнаха първенството в най-голямото химическо чистене на планетата ................... и резултатите ги виждаме.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 дек 2013 18:15

Ами след 20 години ще ти кажа. Това, което виждам в момента е построена база в Коматево и строящ се стадион. На мен това ми стига.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 21:21

Аре аре, доскоро у В група, преди това Христолов.. сега Ботев е в елита и няма изгледи да се раздели с него, има нова база, строи нов стадион.. преди да се тюхкат някои ботевисти за това колко са назад спрямо другите нека помислят колко са напред в сравнение с преди няколко години.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 дек 2013 20:27

Честито нов спонсор! Живи и здрави, доволни да останат и догодина да преподпишат.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 дек 2013 00:01

Pupper_ написа:Честито нов спонсор! Живи и здрави, доволни да останат и догодина да преподпишат.

Реално нов спонсор няма - мажоритарният дял на Виваком се държи от Цветан Василев, посредством КТБ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 28 дек 2013 10:13

Същата работа, като даряването на приходи от билети на Лудогорец на болница Надежда. Футболният клуб и болница Надежда са собственост на Домусчиев. Големи тъпани се биха, че една фирма на Домусчиев дава пари на друга фирма да Домусчиев! Да ама аз знам кой е собственик на клуба и болницата и определям тази реклама, като безочлива!!! :shock:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 28 дек 2013 11:29

Цитат от друг сайт - тема за размисъл: Не стигнахме ли прекалено далеч в охулването:

"Новината за подготвяната продажба на Бобан в Левски предизвика вълна от възмущение сред жълто-черните фенове. Мнозина от тях вече съвсем сериозно подозират Кривия и Мъри в умишлен саботаж и разбиване на отбора. Под влияние на бурните фенски реакции засега Станимир Стоилов стопира продажбата на Галчев в ЦСКА. На виртуалния фронт враждуващите фракции сред жълто-черните водят истинска словестна война. Два лагера - на привържениците на Кривия и Мъри, и на техните критици - вече стигат до крайности. В един от най-четените футболни форуми в Пловдив хора на Кривия вече заплашват с физическа саморазправа неговите критици. Особено брутален е потребител с ник-нейм "Васил Пенев": "Ей миризливец, Нако ли си, мако ли си знаеш ли какви дрисльовци ще ти дам? На 42 години съм с 20 санта к*р и ще те е*а като жена с вдигнати крака на Колежа, само ми ела боклук. ..... Пратете го на Базата да коси тревата този овчар Вичев. Легенди били, на Лайнута има едни такива щатни легенди, тук не ни трябват. Великите легенди ставали ли са шампиони някога, вечно трете, а разни тук ми величаят някакъв Велик Ботев Пловдив. Абе малоумници, освен вярна публика, нищо велико не сме имали никога, само разни помияри ми се разнасяте по форумите все едно всяка година шампиони сме ставали. От тези "легенди" с легендарни трети места един няма диплома за треньор.........ти сера фостата прасе миризливо, всички симпантизанти на ЦСКА, които сте уж фенове на Ботев Пловдив плюете най-добрия треньор в България. Свине мръсни. ....." и т.н. "бисери" пораждат обосновани предположения, че хората около Кривия и Мъри са в паника и използват всяккави методи, за да ограничат разсрастващия се скандал, като опплюват доказани легенди на Ботев и овиняват критиците си в "чорбарство"."

ЗА 40 БОНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ХОРАТА СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 дек 2013 14:44

bartolini написа:Същата работа, като даряването на приходи от билети на Лудогорец на болница Надежда. Футболният клуб и болница Надежда са собственост на Домусчиев. Големи тъпани се биха, че една фирма на Домусчиев дава пари на друга фирма да Домусчиев! Да ама аз знам кой е собственик на клуба и болницата и определям тази реклама, като безочлива!!! :shock:

Откъде имаш такава информация? Според търговския регистър над 90% от собствеността е на д-р Георги Стаменов.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 дек 2013 14:53

То според търговския регистър и Батков е с над 90% от МВР-то, но всеки знае, че Делян Пеевски им е реален спонсор и собственик. При подвластните Боко му фермери пък, акциите са на името на коковия шофьор - Мушанов, но реално Св. Коко Хазартний е боса.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 дек 2013 19:35

Raoul_Duke написа:То според търговския регистър и Батков е с над 90% от МВР-то, но всеки знае, че Делян Пеевски им е реален спонсор и собственик. При подвластните Боко му фермери пък, акциите са на името на коковия шофьор - Мушанов, но реално Св. Коко Хазартний е боса.

Не се заяждам, а просто питам откъде е информацията. Не казвам, че не може да е истина, просто ми е писнало от подхъврлени приказки.

Върни се в “Ботев”