Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 9-ти януари 2014 г.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 8-ми януари 2014 г.

Мнениеот demy27 » 28 дек 2013 19:34

T&T написа:
demy27 написа:
DarkPsy написа:Сиромашията зад аграрния свърши :)

Много обичате да цитирате Зума, но нищо не казвате за думите му, че с бюджет като вашия сега щяхме да сме на 10 точки пред Разград.

А не каза ли нещо за титлата на Ботев през 2004 година, ако Жоро Илиев беше взел жълто-черните? :lol:

Като знам какви сте нещастници, даже и да ви беше взел, титла едва ли щяхте да видите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 дек 2013 19:44

Agnostic front 1912 написа:
fire написа:Хубави контроли, но според мен те са в прекалено ранен етап от подготовката ! На 5-ти се събираме, а на 8-ми и 11-ти играем и то срещу много класни съперници! Едва ли при това положение можем да вземем нещо от тези мачове макар, че мен лично никога не са ме вълнували особено победите или загубите в контролите, независимо срещу кой са! Опасявам се тези "ранни мачове" да не доведат до тежки травми...! Дано всичко да е обмислено добре!
Иначе жълтите селяндури да се скрият и да си гледат срамния и прехвален турски клуб, защото срама, който търпят в момента след повече от посредственото им представяне през изминалия полу сезон е достатъчен за да може дори ограничени същества като тях да се кротнат и да замълчат поне за известно време!
Нека еничарите в жълто първо да кажат за тото-феновете Бобан и Галчев, както и за "легендите" Мъри и "кривия"............и тогава да злорадстват по адрес на най-големия проблем в живота им, а именно Локомотив Пловдив!
Селянията и простотията винаги са били и ще са ваш патент жълти кратуни и това вече го знае цяла България! Вие си говорете, каквото си щете! Това нищо няма да промени :!: ............

Пиши си турския клуб,а етноса в Пловдив носи черно и бяло!Да не говорим за злобата и селянията която винаги се излива от дребните ви души!Продължавай да пишеш в този ред на мисли,но истината е друга!

:lol: Какъв турски етнос в Пловдив? Я има 2000 човека, я не и те си подкрепят турските отбори. Много добре знаете, че 101% от помаците и турчеещите се цигани са именно ваши фенове. Наистина ли мислите, че някой вярва на лъжите предавани от смяна на смяна. :mrgreen: Знаем, че зимата няма кърска работа и ви е скучно, но айде "забавлявайте се" във вашия форум.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 29 дек 2013 19:06

T&T написа:
demy27 написа:

Много обичате да цитирате Зума, но нищо не казвате за думите му, че с бюджет като вашия сега щяхме да сме на 10 точки пред Разград.

А не каза ли нещо за титлата на Ботев през 2004 година, ако Жоро Илиев беше взел жълто-черните? :lol:

ами бат'петъо ви избра бат'митко

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 29 дек 2013 21:33

T&T написа:
demy27 написа:

Рашко , не се излагай така! Не ти отива. При брокерите бяхте клуба с най-много пари, с половината национален отбор в състава , вашият президент бе и президент на БФС и с мъка станахте трети! Вие сте си несретници по дефиниция. На твое място при такъв срам никога не бих написал това!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 9-ти януари 2014 г.

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 яну 2014 10:49

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”