Agnostic front 1912 написа:fire написа:Хубави контроли, но според мен те са в прекалено ранен етап от подготовката ! На 5-ти се събираме, а на 8-ми и 11-ти играем и то срещу много класни съперници! Едва ли при това положение можем да вземем нещо от тези мачове макар, че мен лично никога не са ме вълнували особено победите или загубите в контролите, независимо срещу кой са! Опасявам се тези "ранни мачове" да не доведат до тежки травми...! Дано всичко да е обмислено добре!
Иначе жълтите селяндури да се скрият и да си гледат срамния и прехвален турски клуб, защото срама, който търпят в момента след повече от посредственото им представяне през изминалия полу сезон е достатъчен за да може дори ограничени същества като тях да се кротнат и да замълчат поне за известно време!
Нека еничарите в жълто първо да кажат за тото-феновете Бобан и Галчев, както и за "легендите" Мъри и "кривия"............и тогава да злорадстват по адрес на най-големия проблем в живота им, а именно Локомотив Пловдив!
Селянията и простотията винаги са били и ще са ваш патент жълти кратуни и това вече го знае цяла България! Вие си говорете, каквото си щете! Това нищо няма да промени

............
Пиши си турския клуб,а етноса в Пловдив носи черно и бяло!Да не говорим за злобата и селянията която винаги се излива от дребните ви души!Продължавай да пишеш в този ред на мисли,но истината е друга!

Какъв турски етнос в Пловдив? Я има 2000 човека, я не и те си подкрепят турските отбори. Много добре знаете, че 101% от помаците и турчеещите се цигани са именно ваши фенове. Наистина ли мислите, че някой вярва на лъжите предавани от смяна на смяна.

Знаем, че зимата няма кърска работа и ви е скучно, но айде "забавлявайте се" във вашия форум.