За Русия обективно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: За Русия обективно

Мнениеот Балкански Орел » 28 дек 2013 18:24

THE G.A.M.E написа:
viali69 написа:Ако искаш наричай ме и Барни ! :lol:

Не се прави на ударен... Като "Марми" беше много по-стойностен, не знам с тоя ник, какво целиш.

viali69 написа:Без Русия до 20-30 години българите ще изчезнат напълно от лицето на земята. Айде да са 50 години !
Щом това не ви притеснява, значи не сте истински българи.

Вече ти писах в друга тема... Българите ни е имало поне 1 000 години преди Русия и руснаците, как па никой не ни е затрил.

Твоето твърдение, няма как да е "деюре" и "дефакто".
Това е предположение, което няма никаква база.

Аз пък казвам, че с оглед на историята, настоящето, както и обозримото бъдеще, България и българите ще ги има.
Нас ще ни има и след руснаците, в това можеш да си сигурен. ;)

Абе вие в кой свят живеете, това да не ви е Апарух и Левски, да се крием по горите и да възкръснем от нищото ? Първо циганите или Турция ще присвоят от нашите земи, а след много години, може би 200-250 ще се окаже че Българите извън България са повече, а тези тук всъщност няма да са Българи.Сиреч Македонсо-Сръбския модел.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 28 дек 2013 18:26

THE G.A.M.E написа:
Балкански Орел написа:Новия Световен Ред е на около 45-50% изпълнен.

До 30-40 години плана ще е изпълнен.
Но след това ще стане много интересно. ;)

Явно ти е весело и си щастлив ? :?
И какво ще му е интересното като ти хакнат чипа и те контролират като добиче ?
Какво ще му е интересното после ? Робство ! Кое му е интересното на едно робство ?
Или ти си мислиш, че ще бъдеш между господарите ... :lol: :lol: :lol:
Плещиш глупости, вярваш си сам и се опитваш да убедиш хора, които са много по-напред от теб във всяко едно отношение, че си прав. Смешник си ти ! Смешник ! :(
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 дек 2013 18:27

ЕМИЛ написа:
джони написа:в Санкт Петербург най-голямата верига супермаркети се казва "Пловдив"

желая линк защото аз не намирам такова нещо в нета

http://www.plovdiv.su/

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2013 18:27

Да, Виали...той Путин докато мисли доброто на хората, си натрупа милиардите............. :lol: :lol: :lol:
мале мале.
Всички правителства се интересуват от парите и въобще не им пука за хората. Разберете го. Всички са едни и същи.
Те си правят пари, пък вие си пишете кой бил лош и кой добър.
Как Путин натрупа това богатство ?
Имало споразумение Русия да не се противопоставя на новия световен ред. Дрън - дрън. То ако беше така, сега Русия нямаше да е толкова мощна военно. Нямаше да им позволят. Ти да не мислиш, че ще им позволят такава техника, а ще им се молят да не се месят в новия ред.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2013 18:27

Балкански Орел написа:Първо циганите или Турция ще присвоят от нашите земи, а след много години, може би 200-250 ще се окаже че Българите извън България са повече

Нищо подобно няма да се случи.

Па и къде отиде ти... 200-300 години... До тогава светът ще е неузнаваем, просто няма да има Държави. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2013 18:30

Eminem написа:Добре де, след като Русия е противник на новия световен ред, защо си мълчат ? Аз поне нищо не съм чул от тях за него. Би трябвало да говорят срещу него.

И дори да са техен противник това не ги прави по-добри! Защото така да се каже "матрицата" или робската система в която сме работи и там.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2013 18:31

viali69 написа:Плещиш глупости, вярваш си сам и се опитваш да убедиш хора, които са много по-напред от теб във всяко едно отношение, че си прав. Смешник си ти ! Смешник ! :(

Не виждам как по-точно някой тук е "по-напред" в материала... Че то само на историческа тематика ви громя с лекота.
От вашите пръсти излизат само предположения и лични желания+обобщения, не базиращи се на никакви факти.

И смешник ще викаш на капутското си семейство, капиш, оръфляк.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 дек 2013 18:31

джони написа:
ЕМИЛ написа:
джони написа:в Санкт Петербург най-голямата верига супермаркети се казва "Пловдив"

желая линк защото аз не намирам такова нещо в нета

http://www.plovdiv.su/

Мерси ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 дек 2013 18:31

THE G.A.M.E написа:
Балкански Орел написа:Първо циганите или Турция ще присвоят от нашите земи, а след много години, може би 200-250 ще се окаже че Българите извън България са повече

Нищо подобно няма да се случи.

Па и къде отиде ти... 200-300 години... До тогава светът ще е неузнаваем, просто няма да има Държави. ;)

Приятел, аз още не съм се предал и ще се боря за това моите деца да живеят в един истински щастлив и справедлив свят в който ще има държави и една от тях трябва да бъде България !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 28 дек 2013 18:31

viali69 написа:
Mitko-Levskar написа:Айде ти като си българин да ни обясниш от къде произлизат руснаците,и какво имат общо с нас(ако изобщо си запознат с историята).Каквото и да стане с държавата България,нас българите винаги ни е имало и винаги ще ни има-запомни го това тъпанарино тъпи.

Ей го още един "умник" ! :evil:
Как ще те има бе ? Учени ! Специалисти по демографските въпроси ! Професори ! Всичките тези хора казват, че изчезваме като нация, той умника ми твърди, че не било така ... :o :shock:
Демографската наука е математика. Сиреч това е точна наука и борави с цифри. Има демографски минимум, след който нацията няма възпроизводителни функции. Сиреч жените, които могат да раждат са останали толкова малко, че дори по 10 деца да имат пак не могат да спасят нацията от изчезване. А да не говорим за това, че не се вижда как в България жените ще раждат повече от 1-2 деца ...
Науката го казва, не аз, серсем ! :evil:

Абе овчоо,ти не разбрали че нито ти,нито специалистите ти нито никой не може да каже какво ще стане след 50 год.Да,това са предположения и то релни,но не можем да знаем дали изобщо ще има хора тогава.Вместо да занимаваш хората с глупости ги посъветвай да правят семейства и деца,а не за тъпата ти Русия защото почти няма област дето да не съм бил там,още повече съм наполовина руснак ;)

Върни се в “Свободна зона”