За Русия обективно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: За Русия обективно

Мнениеот Eminem » 28 дек 2013 17:40

Добре де, след като Русия е противник на новия световен ред, защо си мълчат ? Аз поне нищо не съм чул от тях за него. Би трябвало да говорят срещу него.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 28 дек 2013 17:42

viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Та така... Руснаците са ни толкова братя, колкото си приличат китайците и египтяните.
Всичко останало са небивалици, на хора с промити мозъци.

Промитият мозък тук си ти и подобните на теб !
Пак те питам: Руснаците славяни ли са като нас ? Славяни са !
Пишат ли на нашата кирилица ? Пишат !
Християни ли са като нас ? Християни са !
Източноправославни ли са като нас ? Такива са !
Руснаците именно ни освободиха от 500 годишно робство. Не друг, а точно руснаците !
Имаме и още много общи неща с тях. В Русия не можеш да чуеш човек да каже лоша дума за българите. Само у нас промитото младо поколение плюе против руснаците.
Вероятно хамериканските негри са ви по-близки от руснаците ? :oops:
Сигурно откривате повече прилики с пакистанците и индийците от Лондон, отколкото с руснаците ?
Или пък с англосаксонците и франчулята си приличаме повече, отколкото с братушките ? ... :?
Как може на черното да казвате бяло ?! Нормални хора ли сте ?!
Българи ли сте ????

Руснаците може и да са славяни, ама ние не сме. Освен това Руските попълзновения с/у България започват още преди 1000 години. Принципно в това отношение няма разлика м/у руснаци и турци. И едните и другите не ни мислят доброто.
Последна промяна от Andrew Eldritch на 28 дек 2013 18:01, променено общо 1 път.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2013 17:42

Eminem написа:Добре де, след като Русия е противник на новия световен ред, защо си мълчат за него ? Аз поне нищо не съм чул от тях за него. Би трябвало да говорят срещу него.

Ем "Виали"/"Марми", да отговори на този въпрос.

Някъде днес мернах, че прословутото чипиране, си е било практика в Санкт Петербург.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2013 17:44

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:Добре де, след като Русия е противник на новия световен ред, защо си мълчат за него ? Аз поне нищо не съм чул от тях за него. Би трябвало да говорят срещу него.

Ем "Виали"/"Марми", да отговори на този въпрос.

Някъде днес мернах, че прословутото чипиране, си е било практика в Санкт Петербург.

Ще ми е интересна логиката му за тяхното мълчание и за чипирането.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 дек 2013 17:45

THE G.A.M.E написа:
deladog написа:
Каквото и да се случва в политиката, за всички нас (изключенията са пренебрежимо малко) руснаците си остават братя.

Малко, малко, колко да са малко ?

По-Русия изпитват носталгия хората от 50 г. нагоре.
Между 40 и 50 г. нещата са фифти/фифти.

Аз, понеже съм в диапазона 30-40 г. от което следва, че ареалът ми на познати е предимно с хора от този възрастови диапазон, спокойно мога да кажа, че почти никой не харесва Русия и руснаците.

А пък за хората под 30-те, да не говорим... Те даже с удоволствие трепят руснаци във видеоигрите. :lol:

Та така... Руснаците са ни толкова братя, колкото си приличат китайците и египтяните
.
Всичко останало са небивалици, на хора с промити мозъци.

По това мнение може доста да се поспори, дори само заради обстоятелството, че ти приятелю не представляваш представителна извадка на българското население на възраст между 30 и 40 години. ;) Изреченията с болдвания текст са (извинявай колега) пълни глупости. Искрено се надявам, че си ги написал в състояние на алкохолно опиянение (нормално покрай празниците)... 8-)
П.П. Много ми харесва и споделям това мнение на един колега: "Някой ден ще научите, че Русия (да речем) е като всичко останало на света: има силни и слаби страни, полезни и вредни неща. Докато не го приемете и дума не може да става за обективност, защото хората винаги, независимо за какво става дума изпадат в крайности."
Както се казва: Истината винаги е някъде по средата. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 дек 2013 17:50, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 дек 2013 17:47

Viktor4o_Rs написа:Ми смешник, нали твоята малоумна червена партия управлява за пореден път в коалиция с тези турци и цигани бе ? Какво ревеш тогава ? Даже общи митинги си правите - дърти комунета с турци и мангали :mrgreen:

Абе по принцип ни управляват пишман националисти в коалиция с пишман социалисти, ама това много, много не ми прилича на националсоциализъм :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 28 дек 2013 17:48

Аз честно казано не знам какво толкова спорят привържениците на Русия и тези на САЩ. Двете страни си следват интересите и толкова. Нито Обама, нито Путин много се е загрижил за нас. Още по-малко за демокрацията и човешките права, за които тук спорите непрекъснато. Горепосочените говорят за тях само като се открие доказателство, че другия лагер ги нарушава.
Проблемът е, че ние не можем да сме изцяло независими. Но пък от друга страна имаме диалог и с двата лагера. И тук е цялата драма - вместо нашите мили политици да използват, за да издействат повече за нас, те се чудят как да се наведат по-ниско, десните - пред запада, левите - пред Русия.
Та ако това е спора - пред кого да се навеждаме, то тогава наистина сме обречени.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 дек 2013 17:54

viali69 написа:Авторе, благодарих ти на лични, но искам да го направя и тук. Много важно е човек, който е живял там и има реална представа да споделя тук информация. Информационното затъмнение в България е страшно !
По-страшно, отколкото беше по време на комунизма, защото тогава имаше само 1 телевизия.
Днес уж има 100 български канала, но нито един не ти казва истината. Всички са еднакви и следват "правилната" световна политика на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Много странно е, че уж конкурентните телевизии като НОВА и БиТиВи излъчват абсолютно еднакви новини всяка вечер.
В резултат на това младите хора в България придобиха погрешна представа не само за Русия, но и за света като цяло.
Хубаво е, че има будни и почтени българи, които имат смелостта да застанат срещу днешната система и да напишат истината за Русия.
Важно е, защото само и единствено братския руски народ може да ни помогне да не изчезнем от лицето на земята.
Благодаря ти още веднъж ! ;)

Ако Русия започне открито да говори и да върши нещо против Новия Световен Ред и илюминатите, ще им стана един от най големите фенове, даже ще защитавам всяка тяхна теза и позиция.Ама защо не говори и по лошото, аз и действия не виждам.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 28 дек 2013 17:54

THE G.A.M.E написа:Марми, недей бре човек, изспускаш си нервите. :lol:

Русия е бита карта, Държава, която разчита само на природните си богатства, няма как да има бъдеще.
Надявам се, че българите сме поумнели от някои исторически грешки, и повече няма да залагаме на куц кон. ;)

Ако искаш наричай ме и Барни ! :lol: Това няма да промени истините, които пиша.
Без Русия до 20-30 години българите ще изчезнат напълно от лицето на земята. Айде да са 50 години !
Щом това не ви притеснява, значи не сте истински българи. Може да сте роми, може да сте други, но не сте българи !
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 28 дек 2013 18:01

viali69 написа:
THE G.A.M.E написа:Марми, недей бре човек, изспускаш си нервите. :lol:

Русия е бита карта, Държава, която разчита само на природните си богатства, няма как да има бъдеще.
Надявам се, че българите сме поумнели от някои исторически грешки, и повече няма да залагаме на куц кон. ;)

Ако искаш наричай ме и Барни ! :lol: Това няма да промени истините, които пиша.
Без Русия до 20-30 години българите ще изчезнат напълно от лицето на земята. Айде да са 50 години !
Щом това не ви притеснява, значи не сте истински българи. Може да сте роми, може да сте други, но не сте българи !

Айде ти като си българин да ни обясниш от къде произлизат руснаците,и какво имат общо с нас(ако изобщо си запознат с историята).Каквото и да стане с държавата България,нас българите винаги ни е имало и винаги ще ни има-запомни го това тъпанарино тъпи.

Върни се в “Свободна зона”