Всички новородени с чипове от май 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всички новородени с чипове от май 2014

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2013 13:56

v.r.s. написа:
vaskonti написа:Ами и аз повтарям, че не е редно аз да доказвам, че нямам сестра. Този, който го твърди, той да докаже, че имам, пък аз после ще го мисля.
Ти твърдиш.... статията в тази тема твърди, че чиповете ще са задължителни, но не просто това, ами и ще ни следят с тези чипове къде ходим и какво правим. До сега не видях нито едно доказателство по въпроса. Аз казах защо на този етап смятам, че тези чипове не ме притесняват - просто се придържам към правилото на Окам, което за мен е най-правилния подход по принцип. А понеже те виждам с каква убеденост твърдиш за какво и как всъщност ще се използват тия джаджи, затова искам да ми дадеш поне едничко доказателство! До момента, обаче, няма и намек за такова, само голи приказки!

Само по себе си всяко действие или бездействие може да бъде потенциално опасно. Чиповете не правят изключение, естествено. Но да се заклеймяват на общо основание едва ли е най-добрия подход.

И как искаш да ти бъде доказано, че целта на тези устройства е проследяване и тотален контрол. Нали не очакваш тези които ги създават да излезнат с декларация, че това ще е тяхното предназначение. Каква е официално задачата на ЦРУ, не е ли да разузнава и следи за националната сигурност на САЩ и предотвратява заплахи от враговете на страната. Това е официално, но се оказа, че са подслушвани и следени управляващи на страни от ЕС, партньори на САЩ и скандала е огромен. Преди да се разкрие този скандал имало ли е доказателства, че това се случва и като не е имало, как ти искаш такива за чиповете и за нещо което ще се случи в бъдеще? Човек трябва да може да разсъждава и прави изводи от реалният живот, а аз виждам борба за надмощие и контрол без подбиране на средства. Следене, подслушване, политически убийства и преследвания, смачкване на противниците си икономически, личностно чрез компромати и физически. Създаване на закони в които ти се гарантират права, но когато са в ущърб на управляващите и станеш опасен за тях те изкарват наркоман, платен и т.н., с няколко думи следване на опорни точки, както бяха компроментирани протестите в България.
Какво по голямо доказателство за случващото се в САЩ искаш, от разкритията и думите на Сноудън:

"Искам да жертвам всичко, защото не мога съзнателно да позволя на американското правителство да унищожи личната неприкосновеност, интернет свободата и основни свободи за хората по света с тази мащабна машина за следене, която те тайно градят. Единственото, от което се страхувам, са вредните ефекти върху семейството ми, на което аз никога повече няма да мога да помагам. Това ме държи буден през нощта".

Това не са ли думи на човек, който е видял с очите си какво се случва и САЩ го обявиха за шпионин, като е заплашен със затвор ако бъде върнат в САЩ. Този човек се жертва и показа истинската същност на САЩ и стремежа на определен кръг хора за тотален контрол. Както и интервюто с Аарън Русо, в което говори за приятелството си с Рокфелер и целта им за тотален контрол, чрез поставяне на чипове.
Тези двамата са черпили информация от първоизточника и са я обявили, какво друго доказателство да се иска?
И не са само те, през годините и вековете е имало и други хора обявили информация за тайното общество, какъвто е бившия масон кап. Уилям Морган , който издава книгата “Примери за масонството от един от братята, който му посвети тридесет години от живота си” и заплаща с живота си за тези разкрития. След неговото убийство се надига антимасонско движение в САЩ и са разтурени около 2000 масонски ложи.
Това са факти, които потвърждават стремежа към Нов Световен Ред, от определен кръг хора, дори точно това е написано и на масонският символ всевиждащото око на недовършена пирамида, поставен на долара.

Не зная какви по-голями доказателства искаш от това което се е случвало и се случва и в момента?

Ами щом нямаш проблем да вярваш на едни голи думи, вярвай си, твоя работа. Това, че Сноудън казва неща, които съвпадат с твоето виждане на нещата изобщо не може да бъде доказателство за каквото и да било, но това е според мен. А как искам да бъде доказано, абсолютно все ми е тая. Най-малкото, което искам, е нещо различно от думи и приказки, подплатени за тежест със "саможертва". До тук няма нищо по съществено от апокалиптични разкази, книги на "очевидци" и тем подобни. Щом на вас това ви е достатъчно...ок.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 дек 2013 14:10

Тая тема е повече за ХНЕТ форума. Щели да слагат чип и да контролират хората :lol: :lol: :lol: Пука му на някой за форумните тролове в БГ. :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 28 дек 2013 14:33

vaskonti написа:
v.r.s. написа:
vaskonti написа:Ами и аз повтарям, че не е редно аз да доказвам, че нямам сестра. Този, който го твърди, той да докаже, че имам, пък аз после ще го мисля.
Ти твърдиш.... статията в тази тема твърди, че чиповете ще са задължителни, но не просто това, ами и ще ни следят с тези чипове къде ходим и какво правим. До сега не видях нито едно доказателство по въпроса. Аз казах защо на този етап смятам, че тези чипове не ме притесняват - просто се придържам към правилото на Окам, което за мен е най-правилния подход по принцип. А понеже те виждам с каква убеденост твърдиш за какво и как всъщност ще се използват тия джаджи, затова искам да ми дадеш поне едничко доказателство! До момента, обаче, няма и намек за такова, само голи приказки!

Само по себе си всяко действие или бездействие може да бъде потенциално опасно. Чиповете не правят изключение, естествено. Но да се заклеймяват на общо основание едва ли е най-добрия подход.

И как искаш да ти бъде доказано, че целта на тези устройства е проследяване и тотален контрол. Нали не очакваш тези които ги създават да излезнат с декларация, че това ще е тяхното предназначение. Каква е официално задачата на ЦРУ, не е ли да разузнава и следи за националната сигурност на САЩ и предотвратява заплахи от враговете на страната. Това е официално, но се оказа, че са подслушвани и следени управляващи на страни от ЕС, партньори на САЩ и скандала е огромен. Преди да се разкрие този скандал имало ли е доказателства, че това се случва и като не е имало, как ти искаш такива за чиповете и за нещо което ще се случи в бъдеще? Човек трябва да може да разсъждава и прави изводи от реалният живот, а аз виждам борба за надмощие и контрол без подбиране на средства. Следене, подслушване, политически убийства и преследвания, смачкване на противниците си икономически, личностно чрез компромати и физически. Създаване на закони в които ти се гарантират права, но когато са в ущърб на управляващите и станеш опасен за тях те изкарват наркоман, платен и т.н., с няколко думи следване на опорни точки, както бяха компроментирани протестите в България.
Какво по голямо доказателство за случващото се в САЩ искаш, от разкритията и думите на Сноудън:

"Искам да жертвам всичко, защото не мога съзнателно да позволя на американското правителство да унищожи личната неприкосновеност, интернет свободата и основни свободи за хората по света с тази мащабна машина за следене, която те тайно градят. Единственото, от което се страхувам, са вредните ефекти върху семейството ми, на което аз никога повече няма да мога да помагам. Това ме държи буден през нощта".

Това не са ли думи на човек, който е видял с очите си какво се случва и САЩ го обявиха за шпионин, като е заплашен със затвор ако бъде върнат в САЩ. Този човек се жертва и показа истинската същност на САЩ и стремежа на определен кръг хора за тотален контрол. Както и интервюто с Аарън Русо, в което говори за приятелството си с Рокфелер и целта им за тотален контрол, чрез поставяне на чипове.
Тези двамата са черпили информация от първоизточника и са я обявили, какво друго доказателство да се иска?
И не са само те, през годините и вековете е имало и други хора обявили информация за тайното общество, какъвто е бившия масон кап. Уилям Морган , който издава книгата “Примери за масонството от един от братята, който му посвети тридесет години от живота си” и заплаща с живота си за тези разкрития. След неговото убийство се надига антимасонско движение в САЩ и са разтурени около 2000 масонски ложи.
Това са факти, които потвърждават стремежа към Нов Световен Ред, от определен кръг хора, дори точно това е написано и на масонският символ всевиждащото око на недовършена пирамида, поставен на долара.

Не зная какви по-голями доказателства искаш от това което се е случвало и се случва и в момента?

Ами щом нямаш проблем да вярваш на едни голи думи, вярвай си, твоя работа. Това, че Сноудън казва неща, които съвпадат с твоето виждане на нещата изобщо не може да бъде доказателство за каквото и да било, но това е според мен. А как искам да бъде доказано, абсолютно все ми е тая. Най-малкото, което искам, е нещо различно от думи и приказки, подплатени за тежест със "саможертва". До тук няма нищо по съществено от апокалиптични разкази, книги на "очевидци" и тем подобни. Щом на вас това ви е достатъчно...ок.

Какви голи приказки бе човек, та Сноудън го грози затвор или смъртно наказание за шпионаж и казаното не съвпада с моите виждания а с реалността в която живеем. Ти какво искаш шефа на ЦРУ да излезне и направи обръщение, че целта им е тотален контрол ли? И как искаш да бъде доказано нещо което предстои да се случи? Дадох ти пример и с кап. Уилям Морган, който е бил в масонските среди и е издал книга в която е описал какво представлява масонството и за това е заплатил с живота си.
За Аарън Русо, който говори за приятелството си с Ник Рокфелер и за нещата които е чул от него, относно тоталният контрол и поставянето на тези чипове. Да приемем, че на интервюто с Русо не трябва да се има доверие, тъй като то не е довело до някакъв голям скандал, но с Моргън и Сноудън нещата са сериозни и сериозните скандали го потвърждават. Каква по голяма саможертва искаш от това да заплатиш с живота си за разкритията както става с Морган или да бъдеш заплашен с доживотен затвор или смъртно наказание, каквото е положението с Сноудън.

Кажи какво точно доказателство би те удволетворило, как ти го виждаш това доказателство, като официален документ, с подпис и печат или като официално обръщение на хората стоящи зад това изобретение, които да обявят публично, че целта им е тотален контрол над населението? Как го виждаш ти това доказателство?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2013 16:56

Айде да не смесваме нещата. Факт е, че по принцип има шпионаж, включително политически, но това изобщо не значи, че може да се направи директно заключение в същия смисъл относно тия чипове. Ти нали не мислиш, че само САЩ шпионират всяка по-съществена държава в света? Смяташ ли, че Русия не го е правила и не го прави? Очевидно така смяташ, след като според теб Сноудън е избягал там в търсене на свободата! Русия и свобода на човека? Верно ли??
Ако лошите искат да наложат тия чипове повсеместно, как точно ще го направят в Русия, Китай и съдружниците им, ако не с активното им съдействие? В темата става въпрос за някакви чипове, които нямат нищо общо с разкритията на този човек. Той говори за най-обикновен шпионаж, какъвто има още от римско време. В цялата история на света е имало внедрени агенти в други държави, царства и кралства. Сноудън просто откри топлата вода, нищо повече. А самите чипове, на този етап аз нямам никаква официална информация за тях. Ако някой има такава, нека си коментира, а друг ако вярва на подобни сайтове, като цитирания в темата, това си е негова работа. Всеки има право да вярва на ккавото намери за добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 28 дек 2013 17:15

...ето доказателство което потвърждава приемственоста в плана на т.н. Световен елит....въвеждането на т.н "биткойни"..първоначално доброволно,след това задължително.Такава в началото е била и идеята да се поставят добвоволни чипове преди да станат задължителни 2014.Биткойните премахват кешовото разплащане и книжните пари.Премахват банковите пластики,всички парични операции се извършва с "индивидуалния чип"...обвиняват те в реакционер,защото примерно не харесваш новите правила...но щом те са валидни за всички веднага се обявяват за правилни и необходими.Изключват ти чипа,....и си off....от всичко,не само не можеш да си купиш храна...примерно,но и не може да посетиш здравно заведение,не може да пътуваш защото няма как да купиш гориво или билет....обречен си на тотална изолация,така раздробяват обществото,премахват възможноста да се формират еннородни групи с интереси които да отстояват позиция,налагат тотален контрол и изключване над индивида....нарича се диктатура....мамка му.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 дек 2013 17:58

red__army написа:...ето доказателство което потвърждава приемственоста в плана на т.н. Световен елит....въвеждането на т.н "биткойни"..първоначално доброволно,след това задължително.Такава в началото е била и идеята да се поставят добвоволни чипове преди да станат задължителни 2014.Биткойните премахват кешовото разплащане и книжните пари.Премахват банковите пластики,всички парични операции се извършва с "индивидуалния чип"...обвиняват те в реакционер,защото примерно не харесваш новите правила...но щом те са валидни за всички веднага се обявяват за правилни и необходими.Изключват ти чипа,....и си off....от всичко,не само не можеш да си купиш храна...примерно,но и не може да посетиш здравно заведение,не може да пътуваш защото няма как да купиш гориво или билет....обречен си на тотална изолация,така раздробяват обществото,премахват възможноста да се формират еннородни групи с интереси които да отстояват позиция,налагат тотален контрол и изключване над индивида....нарича се диктатура....мамка му.

Не намесвай биткойна, защото няма нищо общо с темата. ;) Нито може да се използва като инструмент за следене, нито може да бъде задължителен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2013 18:11

Доказателства за това как ще се използват трудно ще има. Някой трябва да плати с живота си за доказателства. Ще е хубаво да се появи нещо, ама трудно. Сериозно ли мислите, че тези хора ще кажат, че слагат чипове, защото искат тотален контрол над човечеството ? Че ще съдържат цялата информация за вас и ще я използват както си искат ? Че само с един бутон и вече няма да си в системата и буквално ще бъдеш отблъснат от обществото ?
Естествено, че ще казват само "положителните" неща като- сигурност и наблюдение на здравословното състояние.
Просто вижте в какъв свят живеем. Вижте в какво са се превърнали политиците- жадни за пари и власт. Точно най-високопоставените политици ще се възползват от чиповете. Ако им вярвате, добре.
Сега е доброволно, но разплащането ще стане само по електронен път и ще станат задължителни след години.

Хайде кажете вашата логика за слагането на чипа. Каква е тя ? Сигурност и следене на здравословното ви състояние ли ? :lol: :lol: :lol: Тя сигурността може да е на много високо ниво и без чиповете. Само да поискат.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 28 дек 2013 19:59

Tommi написа:
red__army написа:...ето доказателство което потвърждава приемственоста в плана на т.н. Световен елит....въвеждането на т.н "биткойни"..първоначално доброволно,след това задължително.Такава в началото е била и идеята да се поставят добвоволни чипове преди да станат задължителни 2014.Биткойните премахват кешовото разплащане и книжните пари.Премахват банковите пластики,всички парични операции се извършва с "индивидуалния чип"...обвиняват те в реакционер,защото примерно не харесваш новите правила...но щом те са валидни за всички веднага се обявяват за правилни и необходими.Изключват ти чипа,....и си off....от всичко,не само не можеш да си купиш храна...примерно,но и не може да посетиш здравно заведение,не може да пътуваш защото няма как да купиш гориво или билет....обречен си на тотална изолация,така раздробяват обществото,премахват възможноста да се формират еннородни групи с интереси които да отстояват позиция,налагат тотален контрол и изключване над индивида....нарича се диктатура....мамка му.

Не намесвай биткойна, защото няма нищо общо с темата. ;) Нито може да се използва като инструмент за следене, нито може да бъде задължителен.

След...до 10 години,ще наложат биткойните като виртуални пари и единственото платежно средство,така както налагат "индивидуалния чип"догодина,ще премахнат пластиките изцяло,всички лични данни,здравен статус,включително банкови и картови сметки ще бъдат в един вграден чип...ще се разплащташ с този чип,вместто с карти....целия ти живот ще бъде в този скапан чип.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 дек 2013 21:10

red__army написа:
Tommi написа:

След...до 10 години,ще наложат биткойните като виртуални пари и единственото платежно средство,така както налагат "индивидуалния чип"догодина,ще премахнат пластиките изцяло,всички лични данни,здравен статус,включително банкови и картови сметки ще бъдат в един вграден чип...ще се разплащташ с този чип,вместто с карти....целия ти живот ще бъде в този скапан чип.

Няма шанс биткойнът да е единственото платежно средство. ;) Първо, това би означавало да изчезне валутният пазар, чийто дневен обем на търгувия е над 4 трилиона долара. Второ, практически биткойнът няма стойност, а стойността в даден момент се определя от доверието на хората, поради тази причина не може да няма други валути и разплащателни средства, защото един теоретичен срив ще ни върне във времената на натуралната разяна. :) Трето, биткойнът е анонимен, не знам за какъв чип с лични данни говориш. Четвърто, след 10 години изобщо не е сигурно дали биткойнът ще съществува, защото в близко бъдеще (може би година-две-три) балонът ще изгърми и не се знае дали ще се възстанови. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 фев 2014 17:28

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Свободна зона”