Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Los Che
- Контакти:
Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
El ´Guaje´ David Villa
- david_villa
- Контакти:

Новият собственик Петер Лин иска постопенно да замени прилепа с дракон, а традиционното оранжево към обичайното тъмночервено за Сингапур.
Няма безплатен обяд, феновете на "Валенция" цкоро цте го рацберем.
(И все пак, смятам, че е партенка, не вярвам тоз джигитаец да прави каквото си иска)
- Los Che
- Контакти:
david_villa написа:[rimg]http://www.deportevalenciano.com/files/valenciacamiseta.jpg[/rimg]
Новият собственик Петер Лин иска постопенно да замени прилепа с дракон, а традиционното оранжево към обичайното тъмночервено за Сингапур.
Няма безплатен обяд, феновете на "Валенция" цкоро цте го рацберем.
(И все пак, смятам, че е партенка, не вярвам тоз джигитаец да прави каквото си иска)
¡No pasarán!
1. Прилепа в емблемата не е нечия прищявка а идва от герба на града от 1238 год. до наши дни.
2. Дракона не е характерен за Сингапур. Автора на статията бърка Китай с Малайзия. Традиционните животни в митологията на Сингапур са белия лъв и тигъра.
3. Човек стигнал от син на бедни работници до такова богатство само чрез креативния си ум , не може да е толкова прост че да се изправи срещу феновете. Феновете на VCF , освен че са най-умните и красиви , са малко по-твърдоглави за разлика от каталунците, които първо се съгласиха за UNESCO върху фланелките, после на друг надпис ,сетне на трети,сега и от вътрешната част ... Очаквам скоро надписи и по долното бельо на Неймарчо.
4. Най-много да се стигне да поставянето на реклама на някоя от неговите фирми върху екипите и/или добавянето на името на някоя от фирмите му към името на Nou Mestalla. Заради провеждащата се в града надпревара от Ф1 аз очаквам това да е McLaren
--
Най-голямата обида за сингапуреца е да го наречеш че е китаец
El ´Guaje´ David Villa
El ´Guaje´ David Villa
- david_villa
- Контакти:
Мерси за разяснението, все пак малко са хората, които знаят този факт, след като предизвика такава истерия и във ФБ дори, аз също не съм от тези, които са най-наясно с Изтока.
И аз така си мисля, вероятно някоя от медиите на "Реал" и "Барса" вече почна да усеща, че палачинката се обръща. Но е факт, че вече четох за промяна на спонсора, може би някоя от марките дрехи, на които дава парички, ще лъсне на стадиона. Както казах, безплатен обяд няма, но е по-добре този да дойде, иначе няма светъл лъч.
И аз така си мисля, вероятно някоя от медиите на "Реал" и "Барса" вече почна да усеща, че палачинката се обръща. Но е факт, че вече четох за промяна на спонсора, може би някоя от марките дрехи, на които дава парички, ще лъсне на стадиона. Както казах, безплатен обяд няма, но е по-добре този да дойде, иначе няма светъл лъч.
- david_villa
- Контакти:
И да кажа личните ми очаквания:
Лин се връзва доста добре със стратегията на "Валенсия" "GloVal". Факт е, че всеки един отбор с парички набира фенове, тъй като обикновено парите носят по-високи резултати и съответно всеки иска да е от силните. Няма как да няма прираст на "прилепи", ако се дават на първо време 40, а после и по 60-70 млн. на трансферен прозорец.
"Валенсия" целеше да направи бум на продажби на артикули в Азия, като атакува страните с дръпнати очи и Русия. Човек от Сингапур се връзва добре. Смяната на Joma с Adidas също. Очаквам да бъде доведен един азиатец в състава, ей така, да продава стоката, ако ще да има по 5-10 мача на сезон.
Лин се връзва доста добре със стратегията на "Валенсия" "GloVal". Факт е, че всеки един отбор с парички набира фенове, тъй като обикновено парите носят по-високи резултати и съответно всеки иска да е от силните. Няма как да няма прираст на "прилепи", ако се дават на първо време 40, а после и по 60-70 млн. на трансферен прозорец.
"Валенсия" целеше да направи бум на продажби на артикули в Азия, като атакува страните с дръпнати очи и Русия. Човек от Сингапур се връзва добре. Смяната на Joma с Adidas също. Очаквам да бъде доведен един азиатец в състава, ей така, да продава стоката, ако ще да има по 5-10 мача на сезон.
david_villa написа:И да кажа личните ми очаквания:
Нека този азиатец бъде Кагава
- david_villa
- Контакти:
- Los Che
- Контакти:

El ´Guaje´ David Villa
El ´Guaje´ David Villa
- david_villa
- Контакти:
Честита, желая през 2014 повече здраве, щастие и повече успехи на "Валенсия". В последните часове в Туитър се наблюдава оживление около възможността Хуан Мата да се върне на "Местайя". Какво мислите или сте чели по въпроса?
А дано!
david_villa написа:Честита, желая през 2014 повече здраве, щастие и повече успехи на "Валенсия". В последните часове в Туитър се наблюдава оживление около възможността Хуан Мата да се върне на "Местайя". Какво мислите или сте чели по въпроса?А дано!
Мисля че би било идеално, но почти невъзможно. И все пак ако сингапурския богаташ вземе отбора защо не?