Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Re: До кога ще търпим Лицемера стойчо ???
Асеновски войн виж сега,аз също не харесвам Стойчо и винаги съм казвал,че със Стойчо ЦСКА никога не би имало някаква визия за развитие на отбора,Стойчо дори сега тайничко си мечтае само и единствено да е шампион и да се радва на комфорт от феновете заради дървената купа в А група.Съгласен съм с теб,но знаеш,че Стойчо се ползва с доверието на 80 процента от привъжениците на ЦСКА и нищо неможеш да му кажеш,но пък се забелязват и добри неща неможеш да кажеш,че се действа точно по-същият начин.Примера е,че се подписват по-нормални договори не са 2-3 години и железни условия за играчите и срещу клуба.Аз лично съм оптимист за бъдещето на клуба и оптимизма ми идва от ЦСКА ЗАВИНАГИ и се надявам много скоро лупи да бъде изритан от клуба и Чакмаков да поеме оперативното управление на клуба,а вярвай ми,че като не се надгради този полусезон идващият и другата година,ако се привличат ментета и пак няма никакво прилично ниво и другите фенове ще се осъзнаят и ще възроптая срещу Стойчо,но айде дано НЕ СМЕ ПРАВИ де,дано Стойчо започне да ни опровергава.Сигурно ще се пита кой искаме за треньор?Аз лично залагам на Методи Деянов или Александър Димитров.Сега ще кажете,че нямат опит,никой в началото не е опитен и Моуриньо е бил преводач и помощник.За тези които незнаят кой е Александър Димитров,той е треньор на юношеските национали една възраст по-малките от тези на Методи Деянов.Сашо Димитров е юноша на ЦСКА,беше помошник на Феро Спасов в Ботев и сега не ми изтъквайте,че никой не го знае.Моуриньо и доста от треньорите също са били световно неизвестни играчи.Конкретните имена Мето и Сашо Димитров са млади,енергични и амбициозни и много важно не са слагачи като Радуканов.
Една от причината да сме в това състояние е заради ето такива разбирачи като автора, дето са водили Барса и Реал.
Кой си ти, ти ли представляваш сектор Г?
Кой си ти да искаш сметка на един от най-добрите треньори на ЦСКА за последните 25 г. и легендарен футболист на този отбор? Да беше някой като Радуканов, айде добре, ама баш пък от Младенов...
За кое те е излъгал? Феновете ли ще определят състава, те ли ще казват на треньора кой да играе и кой не? Да не би да не беше даден шанс на Грънчов, който в повечето мачове играеше на ходом и не показваше никакво желание за игра? Да не би да не беше даден шанс на Карачанаков? Тепърва ще играе, след зимата най-вероятно ще е и титуляр, Долапчиев също ще играе повече след зимата, УБЕДЕН съм! Кой беше Дюлгеров? Резерва навсякъде където е бил, от къде на къде да е титуляр в ЦСКА?? Кои ветерани? Мислиш ли, че без Бадема и Вальо щяхме да сме дори и на тази позиция?
Кой си ти, ти ли представляваш сектор Г?
Кой си ти да искаш сметка на един от най-добрите треньори на ЦСКА за последните 25 г. и легендарен футболист на този отбор? Да беше някой като Радуканов, айде добре, ама баш пък от Младенов...
За кое те е излъгал? Феновете ли ще определят състава, те ли ще казват на треньора кой да играе и кой не? Да не би да не беше даден шанс на Грънчов, който в повечето мачове играеше на ходом и не показваше никакво желание за игра? Да не би да не беше даден шанс на Карачанаков? Тепърва ще играе, след зимата най-вероятно ще е и титуляр, Долапчиев също ще играе повече след зимата, УБЕДЕН съм! Кой беше Дюлгеров? Резерва навсякъде където е бил, от къде на къде да е титуляр в ЦСКА?? Кои ветерани? Мислиш ли, че без Бадема и Вальо щяхме да сме дори и на тази позиция?
Докато свършат директивите
!
само един тъп .ограничен и злобен индивид може да измисли такава глупава тема.засрами се
Е как,бе,Стойчо е най-способният треньор на Балканския полуостров,а може би и в Европа.Просто все се случва така,че или има заговор от страна на БФС-то срещу него,или пък съдиите ограбват труда на момчетата му,а в краен случай,когато всички се почувстват крайно застрашени от него,влизат в игра и директивите.
ПП Да не забравяме и Новия Световен Ред,който от години се опитва да попречи на Стойчо да направи червените грандът,който Европа заслужава
ПП Да не забравяме и Новия Световен Ред,който от години се опитва да попречи на Стойчо да направи червените грандът,който Европа заслужава

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ще си го търпите още дълго, защото му повярвахте на лъжата, че не е бил левскар 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- GA_ veliki
- Контакти:
Доакто "вярва сляпо "на Лупи 
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов
Аз не мога да разбера защо модератора е преместил тази идиотска тема в още по-идиотската АНКЕТА?
Кош или архив за тоя плювалник.
Кош или архив за тоя плювалник.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Асеновски войн виж сега,аз също не харесвам Стойчо и винаги съм казвал,че със Стойчо ЦСКА никога не би имало някаква визия за развитие на отбора,Стойчо дори сега тайничко си мечтае само и единствено да е шампион и да се радва на комфорт от феновете заради дървената купа в А група.Съгласен съм с теб,но знаеш,че Стойчо се ползва с доверието на 80 процента от привъжениците на ЦСКА и нищо неможеш да му кажеш,но пък се забелязват и добри неща неможеш да кажеш,че се действа точно по-същият начин.Примера е,че се подписват по-нормални договори не са 2-3 години и железни условия за играчите и срещу клуба.Аз лично съм оптимист за бъдещето на клуба и оптимизма ми идва от ЦСКА ЗАВИНАГИ и се надявам много скоро лупи да бъде изритан от клуба и Чакмаков да поеме оперативното управление на клуба,а вярвай ми,че като не се надгради този полусезон идващият и другата година,ако се привличат ментета и пак няма никакво прилично ниво и другите фенове ще се осъзнаят и ще възроптая срещу Стойчо,но айде дано НЕ СМЕ ПРАВИ де,дано Стойчо започне да ни опровергава.Сигурно ще се пита кой искаме за треньор?Аз лично залагам на Методи Деянов или Александър Димитров.Сега ще кажете,че нямат опит,никой в началото не е опитен и Моуриньо е бил преводач и помощник.За тези които незнаят кой е Александър Димитров,той е треньор на юношеските национали една възраст по-малките от тези на Методи Деянов.Сашо Димитров е юноша на ЦСКА,беше помошник на Феро Спасов в Ботев и сега не ми изтъквайте,че никой не го знае.Моуриньо и доста от треньорите също са били световно неизвестни играчи.Конкретните имена Мето и Сашо Димитров са млади,енергични и амбициозни и много важно не са слагачи като Радуканов.
Омразата ти към Стойчо е очевадна-твоя си работа,спорили сме с тебе много и не смятам пак да излагам доводите си -но мислиш ли,че предложените от тебе треньори,биха издържали на нечовешкото напрежение ,на което е подложен клубът,колкото и да казваш,че са млади и перспективни,аз ти казвам-ТВЪРДО НЕ
П.П.:Мучащите по- горе,по-добре да спрат да го правят тука,а да съберат некоя и друга стотинка,да запретнат ръкави и да ударят некоя и друга плоча на краварника,че ще посрещнат юбилея в разруха и глад
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!