Челси - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Бате Митко
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00

Мнениеот Бате Митко » 27 дек 2013 22:32

Alonso_Massa написа:
Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб

А ся де... Да видим срещу кого ще свири. :lol:
И аз това се чудя,мача верно стана троен. :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 дек 2013 22:35

Бате Митко написа:
Alonso_Massa написа:

Ще свири за Челси ,много ясно . Нали трябва да помогне на манафите ,да изместят Ливърпул от топ 4 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 дек 2013 22:39

Santiago Munezz написа:
Alonso_Massa написа:Кои сме ние ли? Онези, които и 100 години да се мъчите пак няма да ги стигнете по успехи. ;) Ей тея сме ние! :) 4:1? Имаше една прогноза преди мача с Тотнъм - 5:0, накрая взе че излезе 0:5. :lol:

Жалко само,че тия успехи не сте ги гледали наживо и не сте ги изживяли !

Недей се притеснявай десетина трофея на Ливърпул съм видял. :) А само не те разбирам тебе за кой отбор си... Челси, Милан, Левски? Кой от всичките? :geek:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 27 дек 2013 22:46

suareshampion написа:
Бате Митко написа:
Alonso_Massa написа:

Ще свири за Челси ,много ясно . Нали трябва да помогне на манафите ,да изместят Ливърпул от топ 4 .
Ако Уеб свири по съвест,е най-добрия съдия в света,лошото е че не му се случва често.Аз се надявам това,което изпуснахме срещу Сити съдбата да ни го върне срещу Челси.Но затова ще е нужен и късмет,особено с оглед на слабостите ни при статични положения и въобще в защита,такива отбори португалския циганин най ги обича

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 дек 2013 23:00

Бате Митко написа:
suareshampion написа:
Бате Митко написа:
Alonso_Massa написа:

Ако Уеб свири по съвест,е най-добрия съдия в света,лошото е че не му се случва често.Аз се надявам това,което изпуснахме срещу Сити съдбата да ни го върне срещу Челси.Но затова ще е нужен и късмет,особено с оглед на слабостите ни при статични положения и въобще в защита,такива отбори португалския циганин най ги обича

Ква съвест бе човек ,къв късмет ,ква съдба ..пред тия мъжки курви в черно и господ не може да те спаси . Ако тоя доказан престъпник има съвест ,аз ще се хвърля от седмия етаж главичка. Знаеш ,колко брутално са ни е..ли ,нали и продължават без да им дреме на кура ? Една ситуация ще има фрапираща за тях ,но ще има .Помни ми думата. Ако манафите не са в топ 4 ,ще стане потоп в Англия.
Аз разчитам единствено на Суарес ,да направи чудото тая година и да обърка всички сметки.Нека само да е жив и здрав.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 27 дек 2013 23:05

suareshampion написа:
Бате Митко написа:
suareshampion написа:
Бате Митко написа:
Alonso_Massa написа:

Ква съвест бе човек ,къв късмет ,ква съдба ..пред тия мъжки курви в черно и господ не може да те спаси . Ако тоя доказан престъпник има съвест ,аз ще се хвърля от седмия етаж главичка. Знаеш ,колко брутално са ни е..ли ,нали и продължават без да им дреме на кура ? Една ситуация ще има фрапираща за тях ,но ще има .Помни ми думата. Ако манафите не са в топ 4 ,ще стане потоп в Англия.
Аз разчитам единствено на Суарес ,да направи чудото тая година и да обърка всички сметки.Нека само да е жив и здрав.
Що се отнася до Суарес от твоите уста в Божиите уши.А за мангалите-те няма да са в топ 4,там ще бъде Ливърпул

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 дек 2013 23:23

Уеб е ясно за кого ще свири, но "Ливърпул" ще спечели.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Lilkov
Контакти:

Мнениеот Lilkov » 27 дек 2013 23:33

Ако Иванович е персонален пазач на Суарез бием с разлика :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 дек 2013 10:11

Santiago Munezz написа:
Alonso_Massa написа:Кои сме ние ли? Онези, които и 100 години да се мъчите пак няма да ги стигнете по успехи. ;) Ей тея сме ние! :) 4:1? Имаше една прогноза преди мача с Тотнъм - 5:0, накрая взе че излезе 0:5. :lol:

Жалко само,че тия успехи не сте ги гледали наживо и не сте ги изживяли !

10 трофея видях откакто съм им фен, ти колко видя от твоите?

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 28 дек 2013 10:40

Вижте Жузету какво желае на Ливърпул Изображение

Жозе Моуриньо си пожела контузия за голмайстора на Ливърпул Луис Суарес

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо си пожела голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес да се контузи и да не играе в предстоящото между двата отбора. Двубоят ще се играе на "Стамфорд Бридж" в неделя.

Португалецът говори за клубната телевизия на лондончани и за пореден път провокира с изказването си.

"Може пък Суарес да е получил лека травма. Не искам тежка контузия, просто лека, която да го извади от игра за четири дни", заяви Моуриньо.

Уругвайският нападател е отбелязал 19 гола в 13 мача във Висшата лига през този сезон.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”