19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Andrew Eldritch » 26 дек 2013 11:47

Кировец написа:30 сек на клипчето, 14 минута на мача.
Чернодрешковеца много добре вижда ситуацията и в перфектния си стил нито свири дузпа, нито най-малкото пряк свободен удар гарниран с жълт картон, ако допуснем, че нарушението и задържането на Марсиньо е започнало на линията на наказателното поле или малко пред нея.

В 30-та секунда на клипчето, 14 минута на мача, чернодрешкото наистина е за бой. Спести жалт картон на мургавелкото за симулация.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 дек 2013 12:08

Andrew Eldritch написа:
Кировец написа:30 сек на клипчето, 14 минута на мача.
Чернодрешковеца много добре вижда ситуацията и в перфектния си стил нито свири дузпа, нито най-малкото пряк свободен удар гарниран с жълт картон, ако допуснем, че нарушението и задържането на Марсиньо е започнало на линията на наказателното поле или малко пред нея.

В 30-та секунда на клипчето, 14 минута на мача, чернодрешкото наистина е за бой. Спести жалт картон на мургавелкото за симулация.

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 дек 2013 20:25

Чист жълт картон за симулация!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 дек 2013 22:03

Кировец написа:Как ще се съгласиш с човек, според който СМЕ ГИ НАДИГРАЛИ и ЗАТОВА НЕ СМЕ ПРОДЪЛЖИЛИ? :lol: Футбола си има правила и ако те се спазваха в този мач ЦСКА продължаваше съвсем резонно.

Ти явно не можеш и да четеш.Има разлика между това,което аз казвам и това,което ти си написал:
- Надиграхте ни и точно затова сте си ВИНОВНИ,че не продължихте.Ако си вкарвахте положенията,щяхте да си ни биете едно хубаво преди Коледа.
- Надиграхте ни и затова не продължихте.
Ама чукча писател,не читател :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 дек 2013 09:52

0007 написа:
Кировец написа:Как ще се съгласиш с човек, според който СМЕ ГИ НАДИГРАЛИ и ЗАТОВА НЕ СМЕ ПРОДЪЛЖИЛИ? :lol: Футбола си има правила и ако те се спазваха в този мач ЦСКА продължаваше съвсем резонно.

Ти явно не можеш и да четеш.Има разлика между това,което аз казвам и това,което ти си написал:
- Надиграхте ни и точно затова сте си ВИНОВНИ,че не продължихте.Ако си вкарвахте положенията,щяхте да си ни биете едно хубаво преди Коледа.

Много добре си чета аз. Проблемът е, че ти не мислиш и просто си проветряваш устата в жалкия си опит да бъдеш оригинален.
Сам не осъзнаваш колко си спрял.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 дек 2013 14:17

Кировец написа:
0007 написа:

Много добре си чета аз. Проблемът е, че ти не мислиш и просто си проветряваш устата в жалкия си опит да бъдеш оригинален.

Освен да четеш и да мислиш не можеш,но не съм го и очаквал от индивид като теб :lol:
Ще го обясня за последно,белким схванеш нещо,но май е обречена кауза:
1)Създавате положения,пропускате ги,значи нямате нужната класа да реализирате надмощието си.Значи проблемът си е ваш,не сме ви ние виновни,че пропускате,САМИ сте си виновни.
2)А друго е да кажа,че сте ни надиграли и това е причината да отпаднем.То това отвсякъде си е безсмислица.
ПП Има една много хубава поговорка,отнасяща се за теб:
"По-добре си мълчи и да те мислят за глупак,отколкото да говориш и да разсееш всякакви съмнения" ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 дек 2013 17:11

0007 написа:
Кировец написа:
0007 написа:

Освен да четеш и да мислиш не можеш,но не съм го и очаквал от индивид като теб :lol:
Ще го обясня за последно,белким схванеш нещо,но май е обречена кауза:
1)Създавате положения,пропускате ги,значи нямате нужната класа да реализирате надмощието си.Значи проблемът си е ваш,не сме ви ние виновни,че пропускате,САМИ сте си виновни.
2)А друго е да кажа,че сте ни надиграли и това е причината да отпаднем.То това отвсякъде си е безсмислица.
ПП Има една много хубава поговорка,отнасяща се за теб:
"По-добре си мълчи и да те мислят за глупак,отколкото да говориш и да разсееш всякакви съмнения" ;)

0007 написа:Надиграхте ни,да ;) Но именно заради това сами сте си виновни,че не продължихте....

Въобще не ми се обяснявай. Добре ще е сам да спазиш собственото си правило.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 дек 2013 18:17

Кировец написа:
0007 написа:
0007 написа:Надиграхте ни,да ;) Но именно заради това сами сте си виновни,че не продължихте....

Както каза,нито да четеш можеш,нито да осмисляш,обаче в това да намираш в другите собствените си недостатъци си най-добър.Радвам се,че такива индивиди като теб са фенове на ония,иначе качулките ряпа да ядат :lol:
Изображение

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 27 дек 2013 19:44

Такъв велик клуб като Ц С К А не е имало в България и няма и да има !!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 дек 2013 22:04

0007 написа:
Кировец написа:
0007 написа:

Както каза,нито да четеш можеш,нито да осмисляш,обаче в това да намираш в другите собствените си недостатъци си най-добър.Радвам се,че такива индивиди като теб са фенове на ония,иначе качулките ряпа да ядат :lol:

Казах ти вече - не си оригинален. Особено с шарените букви ставаш още по-прозрачен и избледнял. Това е положението. Губиш тотално в този спор, повод за който е твоето необмислено обобщение, че ЦСКА отпадали от Левски, щото ги надиграли и били виновни сами на себе си, че не вкарали гол, което пък говорело за липса на класа.
Разкарай се.

Върни се в “ЦСКА”