stefani написа:Жалко, че Евъртън играха с 10 души и паднаха . Сега Ливърпул щяха да са на пето място
Пето е по-добре от 13-то. Още боли от 2005-та, а?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stefani написа:Жалко, че Евъртън играха с 10 души и паднаха . Сега Ливърпул щяха да са на пето място
Ивайло Лудогорец написа:Казах , че не съм им фен ,защото не съм ходил на стадиона , а просто симпатизант . Как така кога съм чул ... от както съм чул и останалите английски отбори . Иначе английски футбол гледам редовно от около 6 години ... нали знаеш как някой си харесва отбор - или някой го зарибява , или си харесва цвета на екипа или е чул нещо ... Не мислиш ли ,че е много по лесно да си фен на 20 кратен шампион или отбор като Пуул ... ?!
Ивайло Лудогорец написа:Lilkov написа:Шити да вдига паметник на съдията пред стадиона,те и без това няма на кой да построят,понеже са отбор на 4 години,а тези които си мислят,че Шити е спечелил заслужено мога да ги посъветвам да си сменят дилара или просто да се подложат на профилактичен преглед при очният им лекар
Сити е отбор с повече от 130 годишна история и традиции ,а феновете на отбора са едни от най - верните в Англия ! Град Манчестър е син ... това са факти . Мразя някви всезнайковци да се изказват с неуважение за отбори , за които щом те незнаят нищо .. значи са "измислени" и т.н . Феновете на този отбор заслужават този отбор , защото докато другите са се радвали на кинти и популярност , те са изминавали пътя от по-долните дивизии до ВЛ и обратно , няколко пъти .
П.п. Не съм върл фен на Сити ( няма как да съм , след като не съм гледал и 1 мач на живо) , ама се дразня на такива коментари . Просто им симпатизирам .
iliyan написа:Ивайло Лудогорец написа:Казах , че не съм им фен ,защото не съм ходил на стадиона , а просто симпатизант . Как така кога съм чул ... от както съм чул и останалите английски отбори . Иначе английски футбол гледам редовно от около 6 години ... нали знаеш как някой си харесва отбор - или някой го зарибява , или си харесва цвета на екипа или е чул нещо ... Не мислиш ли ,че е много по лесно да си фен на 20 кратен шампион или отбор като Пуул ... ?!
Много си забавен![]()
![]()
Само ще ти спомена от кога съм фен на Ливърпул - 1982
И от тогава винаги съм ги следял
Ти явно дори толкова години не си фен на Лудогорец
Новобранец
http://gong.bg/view_article.php?article_id=393685
Тези смешници кога ще се научат , че игра не е за тях ! Те са само част от играта и в момента който УЕФА решат да въведат видео повторенията ще има много безработни сред тях !
Защото няма как да спорят с това което е заснела камерата
samobotev написа:Той че я дърпаше дърпаше я но и играча на Сити през цялото време го държеше доста здраво и се опитваше да спечели предимство при борбата за висока топка. Докато при положението в полето на Сити единствения потърпевш е Суарез и на нито едно повторение не се вижда той да дърба за фанелката играча на Сити. Та дузпата е безпорна друг е въпроса, че нарушението е безумно и в ситуация когато вратата на Сити не е застрашена по никакъв начин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта