D.Georgiev написа:Не съм убеден, че точно "Локо" София в сегашното си положение, ще се бутат за Б отбор. Също не съм убеден, че всички измежду "Черно море", "Славия", "Берое" и "Локо" ПД ще държат да имат дублиращ отбор. Самият факт, че до сега само два отбора са застанали зад идеята говори достатъчно за нагласата на останалите.
Явно,не се интересуваш от много време от български футбол,затова ще ти припомня ,че тази идея не е на К.Домусчиев,а е на Н.Сираков, Г.Ганчев,Ем.Костадин и В.Стефанов от 2007 година. Като контрапунк на тази идея беше въведено първенство на дублиращите отбори,което се оказа абсолютен провал. Веднага ти казвам ,че и в момента Берое си имат сателитен отбор-Марица-Изток(Раднево) така ,че те на практика са реализирали вече идеята,предимствата на дублиращ отбор пред сателитен са безспорни. Черно море също подкрепя подобна идея ,дори и без двата локомотива кандидатите стават 8,което ще обезмисли цялата идея. Идеята е чудесна ,но ако няма много срещи между дублиращите отбори,ако половината мачове са между дублиращи отбори ,то ще се повтори първеството на дублиращите отбори. Бях те попитал колко мача между дублиращи отбори си гледал?