Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот alexveselinov » 27 дек 2013 11:56

LSFCforever написа:
alexveselinov написа:
blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.

Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.

Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.

Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.

Ти от колко време не си гледал играта на Росен Колев??? Не знам дали си го гледал скоро, няма да се очудя да си го засякъл в някоя дискотека, той ги обикаля доста и то из цялата страна... Та сега сериозно формата му е трагична в последната около година и не ни трябва в Левски освен ако нашите не му налеят сериозно количество акъл в главата и не го амбицират да играе ако не е по трагичен и от нашите. Иначе за Бобан съм твърдо да ще закърпи доста дупки, много е добър във въздуха, което ще ни е от голяма полза, защото при статични сме трагедия - пример мача с чорбарите... В заключение Бобан - да, Колев може да го пробваме но само ако е на сравнително ниска заплата и с кратък договор нещо от сорта 1+1.

Росен Колев беше закован на скамейката след скандал с Гонзо за един червен картон. Мисля, че беше октомври след мача със Славия. Може да се каже, че си пада малко скандалджия, но момчето е талантливо и е само на 23 години. Бобан е тролей, съгласен съм, че играе добре с глава и вкарва доста за защитник, но е стар и в него няма бъдеще.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 дек 2013 11:58

Само като видим как се отнасят към един трансфер на Дембеле трябва да ни е ясно каква ще е селекцията за поредна година. Според мен щеше да ни излезе максимум 250 000 и с такава лека ръка да не се интересуваш от играча който вкара почти 40 гола за 1 сезон е смешно. Пак ще дирим някакви дето не са играли последните 5-6 месеца и отборите им искат да се отърват от тях пък ще искаме да печелим титла и да играем на ниво в ЕКТ или това са май приказки само за пред медиите и феновете!?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 дек 2013 12:04

blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.

Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.

Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.

До къде я докарахме,че не ми се вярва че и 100-150хил биха извадили наще :cry: обаче 600хил за Жоао Силва можаха да дадат. :evil:
Последна промяна от Blue Mind на 27 дек 2013 12:09, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 дек 2013 12:09

Brannik82 написа:Иска ми се да вземем Грънчаров от Ботев Пд - физика и характер има в него и голове вкарва - дано това да е защитника който вземем.

И аз съм на това мнение,научен футболист е (за нашите стандарти) .какво като е стар ,Милиев ,Везалов,Ив.Иванов ,като ги взехме млади нещо направиха ли? :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 27 дек 2013 12:10

Neron написа:Само като видим как се отнасят към един трансфер на Дембеле трябва да ни е ясно каква ще е селекцията за поредна година. Според мен щеше да ни излезе максимум 250 000 и с такава лека ръка да не се интересуваш от играча който вкара почти 40 гола за 1 сезон е смешно. Пак ще дирим някакви дето не са играли последните 5-6 месеца и отборите им искат да се отърват от тях пък ще искаме да печелим титла и да играем на ниво в ЕКТ или това са май приказки само за пред медиите и феновете!?

Йовов според мен няма нито капацитета , нито смелостта да настоява за връщането на Дембеле , а това му е най-верния ход в момента.
Левски ще е два пъти по-силен с Гарра .Бих предложил размяна за него - накуп: Милиев , Везалов , Илиян Йорданов , Макриев и Генков...
Биха дали 250-300 000 евро за Силва 2 , но за заплатата на Гарра , която за сезон вероятно е същата - пари няма.На посочените по горе 5-ма сборната заплата даже е по-голяма.Така че махат ги от отбора и със спестените пари - плащат на Дембеле!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 дек 2013 12:12

Левски може да вземе египетски нападател под носа на ЦСКА. Това твърдят медиите от страната на фараоните. Става въпрос за 28-годишния таран на Ал Ахли - Ахмед Абд Ел-Захер. Интересното в случая е, че и ЦСКА желае да привлече национала на Египет, който е работил с червения наставник Стойчо Младенов в ЕНППИ. Директорът на фараоните Сайед Хафис разкрива пред местните медии, че Левски вече е отправил оферта за играча, но клубът все още не е дал окончателен отговор дали ще я приеме. Ахмед Ел-Захер преди месец спечели Шампионската лига на Африка с екипа на Ал Ахли след победа над Орландо Пайрътс с 2:0. Нападателят вкара второто попадение за своя тим.

От днес
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 дек 2013 12:19

Блутуг написа:
Neron написа:Само като видим как се отнасят към един трансфер на Дембеле трябва да ни е ясно каква ще е селекцията за поредна година. Според мен щеше да ни излезе максимум 250 000 и с такава лека ръка да не се интересуваш от играча който вкара почти 40 гола за 1 сезон е смешно. Пак ще дирим някакви дето не са играли последните 5-6 месеца и отборите им искат да се отърват от тях пък ще искаме да печелим титла и да играем на ниво в ЕКТ или това са май приказки само за пред медиите и феновете!?

Йовов според мен няма нито капацитета , нито смелостта да настоява за връщането на Дембеле , а това му е най-верния ход в момента.
Левски ще е два пъти по-силен с Гарра .Бих предложил размяна за него - накуп: Милиев , Везалов , Илиян Йорданов , Макриев и Генков...
Биха дали 250-300 000 евро за Силва 2 , но за заплатата на Гарра , която за сезон вероятно е същата - пари няма.На посочените по горе 5-ма сборната заплата даже е по-голяма.Така че махат ги от отбора и със спестените пари - плащат на Дембеле!

Така е но нямат изгода Левски да има истински голмайстор. Ние от както се махна Дембеле нямаме нападател който да вкара 10 гола през целия сезон но пак се вземат свободните агенти "национали" които нямат 1 мач за националния си отбор последните 5 години. Ето сега излезе информация че ще продават Родригес на Лудогорец. Някой от ръководството излезе ли да защити клуба и да отрече тази информация? Аз съм сигурен че не само Лудогорец искат Родригес и Разград трябва да е последното място на което да го дадем.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 27 дек 2013 12:19

alexveselinov написа:
LSFCforever написа:
alexveselinov написа:

Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.

Ти от колко време не си гледал играта на Росен Колев??? Не знам дали си го гледал скоро, няма да се очудя да си го засякъл в някоя дискотека, той ги обикаля доста и то из цялата страна... Та сега сериозно формата му е трагична в последната около година и не ни трябва в Левски освен ако нашите не му налеят сериозно количество акъл в главата и не го амбицират да играе ако не е по трагичен и от нашите. Иначе за Бобан съм твърдо да ще закърпи доста дупки, много е добър във въздуха, което ще ни е от голяма полза, защото при статични сме трагедия - пример мача с чорбарите... В заключение Бобан - да, Колев може да го пробваме но само ако е на сравнително ниска заплата и с кратък договор нещо от сорта 1+1.

Росен Колев беше закован на скамейката след скандал с Гонзо за един червен картон. Мисля, че беше октомври след мача със Славия. Може да се каже, че си пада малко скандалджия, но момчето е талантливо и е само на 23 години. Бобан е тролей, съгласен съм, че играе добре с глава и вкарва доста за защитник, но е стар и в него няма бъдеще.

А ти знаеш ли че преди мача Левски-Черно море в София мисля че мача беше в неделя, Колев през седмицата не ходеше на тренировки и защо, защото беше на дискотека в Трявна където стабилно пийна и стопи 1 кутия цигари. Аз съм от Варна и смятам че дори и без да съм заинтересован от Черно море достатъчно добре съм проследил развитието на Колев и знам че ако нашите не променят мисленето на Колев то от него не може да стане нищо повече от Божинов 2 в по малък вариант. И да довърша Гонзо не се разбира с Колев доста преди червения картон срещу Славия, а може би някъде от Август месец не мога да бъда сигурен.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 27 дек 2013 12:34

Абе хора каква ти селекция...Ние нямаме нито едно евро в касата..разберете го момчета..Това,което ни предстои следващите месеци ще е от огромно значение за бъдещето на клуба ни..Не виждате ли че финансирането на клуба е обвързано в много сложни схеми извън футбола...Абсолютно безмислено е да правим каквато и да е селекция,защото се опасявам,че тази селекция била тя и 100 000 евро ,ние нямаме тези пари..Ще ги вземем,ще платим за същите некадърници,но плащането ще остане за клуба ЛЕВСКИ.Играта ни няма да се промени,защото прекалено много са некадърниците в отбора ни.А и нямаме и треньор.Просто взимаме някакви пари на кредит,за нещо което не ни трябва просто защото с тези 200-300 хил.евро нищо свястно не можем да вземем.Само задлъжнява клубът към неизвестно лице или банкова институция и това до 6 месеца ще стане ясно..Трябва да се вземат мерки от нас феновете,защото много скоро както се смеем на чорбарите,можем да бъдем в тяхното положение!!!Ние за селекция мислим..До титлата е абсурд да стигнем,до купата също ,защото там все още са на Домуса изчадията..ЗА Европа ли да се борим с нашия коефициент..още първия кръг и сме аут..така че от селекция смисъл няма,а само се натоварва нашия несъществуващ бюджет,тежеста на който ще усетим после..Само ЛЕВСКИ..

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 дек 2013 12:48

miasanmia1900 написа:Абе хора каква ти селекция...Ние нямаме нито едно евро в касата..разберете го момчета..Това,което ни предстои следващите месеци ще е от огромно значение за бъдещето на клуба ни..Не виждате ли че финансирането на клуба е обвързано в много сложни схеми извън футбола...Абсолютно безмислено е да правим каквато и да е селекция,защото се опасявам,че тази селекция била тя и 100 000 евро ,ние нямаме тези пари..Ще ги вземем,ще платим за същите некадърници,но плащането ще остане за клуба ЛЕВСКИ.Играта ни няма да се промени,защото прекалено много са некадърниците в отбора ни.А и нямаме и треньор.Просто взимаме някакви пари на кредит,за нещо което не ни трябва просто защото с тези 200-300 хил.евро нищо свястно не можем да вземем.Само задлъжнява клубът към неизвестно лице или банкова институция и това до 6 месеца ще стане ясно..Трябва да се вземат мерки от нас феновете,защото много скоро както се смеем на чорбарите,можем да бъдем в тяхното положение!!!Ние за селекция мислим..До титлата е абсурд да стигнем,до купата също ,защото там все още са на Домуса изчадията..ЗА Европа ли да се борим с нашия коефициент..още първия кръг и сме аут..така че от селекция смисъл няма,а само се натоварва нашия несъществуващ бюджет,тежеста на който ще усетим после..Само ЛЕВСКИ..

Най-важното което трябва да се случи в близките 1-2 месеца е намиране на стабилно финансиране. Струва ми се че с Газпром могат да се получат нещата. Оттам нататък за селекция можем да мислим, за Европа също. Ако Литекс отстрани Лудогорец за купата, имаме всички шансове и нея да вземем, дори и с тези футболисти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”