Валенсия - Реал Мадрид - 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Валенсия - Реал Мадрид - 2:3 FT

Мнениеот j0rka7aa » 26 дек 2013 00:01

Мисля, че всеки път му обръщаме прекалено много внимание на момчето и затова така се получава, игнорирайте го и това е, ясно е, че акъл не можеш да го налееш с канче така че просто наистина не си заслужава да четете мненията на въпросния потребител.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
sl321

Re: Валенсия - Реал Мадрид - 2:3 FT

Мнениеот sl321 » 27 дек 2013 02:39

Весела коледа на всички мадритисти!
Пожелавам си през зимния трансферен прозорец да вземем нападател.Просто отбора няма класен нападател!!!От там идват много проблеми като цяло в играта.Тия Атлетико Мадрид,просто къртят с нападатели през последните години.Продават и след това взимат още по-добър.Диего Коща в момента е в топ 5 на най-добрите нападатели.Нещо такова ни трябва! Да вкарва и да влачи по трима защитници,а не като Бензема който вместо да мачка и да вкарва голове,той просто цял мач тича като малоумен и накрая нищо,все едно не е играл!По-горе някой писа,че който критикувал Бензема,да си слагал въжето! :roll: Момък,нещо си се превъзбудил бре!! Бензема е централен нападател!ОТ дузпата не може да закара до вратата,да не говорим да вземе да поведе отбора и като един истински център нападател да мачка всяка отбрана.Цял сезон си играем с 10 човека!
МОДРИЧ ме радва много!
Като цяло отбора не играе на това ниво на което аз мисля че трябва да играе,но,нова година,нов късмет.Да се надяваме през новата година че ще имаме повече положителни емоции покрай нашият любим отбор!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”