Мнениеот Karsa Orlong » 26 дек 2013 21:52
Че съдийството беше слабо - беше. Но мачът не го загубихме толкова заради съдиите, защото на Стърлинг и да не му бяха вдигнали засадата, момчето още не се е научило да вкарва и го доказа при много по-лесно положение. Дузпа имаше, ама ако чакаш да спечелиш точки на "Етихад" с дузпа в последната минута, най-вероятно няма да спечелиш нищо. За мен мача го загубихме заради две индивидуални грешки - една на Роджърс и една на Миньоле. Грешката на Роджърс той всъщност си я допуска в абсолютно всеки мач. Тя не е от вчера, всъщност е на 29 години, висока е 1.91м, играе с 37 номер, няма коса, както и мозък. Понякога добрите футболисти на Ливърпул успяват да прикрият тази грешка и тя да не си личи толкова, друг път пък съперникът е слаб и даже няма нужда грешката да бъде прикривана. В мачове като днешния обаче тя си личи много ясно, като 4-ти стадий рак е, който ще те убие, каквото и да правиш. Та с тази грешка ние вече сме свикнали, може би и затова мен лично другата ми е по-болезнена - Миньоле сякаш нямаше много работа в мачовете напоследък и това сякаш го е поприспало. Тази топка спокойно можеше да бъде отразена и то от вратар с много по-ниска класа от неговата, но за жалост точно Миньоле днес не успя да го направи, а грешката му дойде в много, много важен от психологическа гледна точка момент ... моля се само тази загуба да не ни срине от тук нататък, че предстоят тежки мачове, загуба като гост на Сити не е нищо фатално.