Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30
Харт пак е пуснал аурата
Ние все едно сме на тренировка,а вие с такива пропуски в защита и нападение сте точно за никъде.
Dr. Phibesr написа:Харт пак е пуснал аурата
Харт всъщност е много посредствен вратар. В шампионския сезон на "гражданите" останах с впечатление, че е доста класен, но се оказа, че съм сгрешил сериозно. Помня Дудек, помня и Клемънс. И Гробелар не беше слаб, но неговите излизания

Загуба тук се очакваше в началото на сезона, но има време за промяна. Важното беше да не се губи от "Арсенал", да не говоря за "Хъл".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- slash1912
- Контакти:
daniel875 написа:slash1912 написа:Е тва не е истина....на празна врата спиране 3 метра!
"Ливърпул" има класа за едно от първите две места, но като че ли все още изостава малко за титлата. Аз вярвам в нея, но умерено. Няма начин тя да не се завърне у дома. В тима има много талантливи състезатели, но не са чак толкова качествени всичките. Може би не е и необходимо, за да няма раздори. Всъщност липсва точно един стабилен пост и това е Алонсо. Може би е един заместник на Шкъртел. Друго не бива да се пипа.
Не мога да съм недоволен от играта в мача дотук,даже и да го загубим.Не мисля обаче,че този сезон борбата ни е за титлата.Борбата е за ШЛ,оттам ще дойдат и трансферите на по-добри футболисти.Някой трябва да помага на Суарез,може би заместник на Лейва и задължително на Шкъртел.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
daniel875 написа:Dr. Phibesr написа:Харт пак е пуснал аурата
Харт всъщност е много посредствен вратар. В шампионския сезон на "гражданите" останах с впечатление, че е доста класен, но се оказа, че съм сгрешил сериозно.
Напълно съгласен. Мен това ме притесняваше и още ме притеснява- срещу нас винаги става играч на мача по някакви неведоми пътища.
slash1912 написа:daniel875 написа:slash1912 написа:Е тва не е истина....на празна врата спиране 3 метра!
"Ливърпул" има класа за едно от първите две места, но като че ли все още изостава малко за титлата. Аз вярвам в нея, но умерено. Няма начин тя да не се завърне у дома. В тима има много талантливи състезатели, но не са чак толкова качествени всичките. Може би не е и необходимо, за да няма раздори. Всъщност липсва точно един стабилен пост и това е Алонсо. Може би е един заместник на Шкъртел. Друго не бива да се пипа.
Не мога да съм недоволен от играта в мача дотук,даже и да го загубим.Не мисля обаче,че този сезон борбата ни е за титлата.Борбата е за ШЛ,оттам ще дойдат и трансферите на по-добри футболисти.Някой трябва да помага на Суарез,може би заместник на Лейва и задължително на Шкъртел.
На мен много ми се иска победилият днес в Хъл да остане след нас. Предполага се, че трите отбора според букмейкърите са предначертани. Аз не мисля, че е така. Няма да е лошо да сме четвърти пред "Юнайтед". Това в най - крайния случай нали? Преценката ми е, че може много повече да се постигне.
Лошото е, че "Манчестър", както започна да побеждава наред, не само, че ще влезе в четворката, ами като нищо ще изпревари доста съперници. ФА може да направи отново този отбор шампион.
- we are the champions
- Контакти:
Съдията пълен педал !
Колко пъти ни ощетиха в тоя мач ве 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Тук трябваше да има дузпа
.

we are the champions написа:Съдията пълен педал !
Е, не

Последна промяна от daniel875 на 26 дек 2013 21:19, променено общо 1 път.