Dani написа:Направо се бях притеснил, че всичко свършва при 2-0, но това е Юнайтед все пак
+1!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:Направо се бях притеснил, че всичко свършва при 2-0, но това е Юнайтед все пак
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Dani написа:Направо се бях притеснил, че всичко свършва при 2-0, но това е Юнайтед все пак
Да бе виждаме, че това са ЮнайтедЕдни родилни мъки с Хъл и лутане в средата на класирането между първите десет и последните десет
![]()
![]()
Dani написа:CTAHKO написа:Dani написа:Направо се бях притеснил, че всичко свършва при 2-0, но това е Юнайтед все пак
Да бе виждаме, че това са ЮнайтедЕдни родилни мъки с Хъл и лутане в средата на класирането между първите десет и последните десет
![]()
![]()
А вие кои бяхте?
CTAHKO написа:Dani написа:CTAHKO написа:Dani написа:Направо се бях притеснил, че всичко свършва при 2-0, но това е Юнайтед все пак
![]()
![]()
А вие кои бяхте?
Тези с положителния баланс срещу васНо все пак, това на са Юнайтед
ЕМИЛ написа:оп 2:3
айде ,че трябва пари да се правят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта