http://www.varnautre.bg/2013/12/26/2004 ... t_may_2014
Дали пък не е началото, на това за което е написано преди много, много години....
Всички новородени с чипове от май 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Всички новородени с чипове от май 2014
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Re: Всички новородени с чипове от май 2014
Това е ужасно бе 

Не вярвам , по тая логика трябва ли всичко ново да отричаме и не възприемаме ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- GA_ veliki
- Контакти:
HEATSEEKER написа:http://www.varnautre.bg/2013/12/26/200441-vsichki_novorodeni_s_chipove_ot_may_2014
Дали пък не е началото, на това за което е написано преди много, много години....
gong/viewtopic.php?f=53&t=169527&st=0&sk=t&sd=a&start=10#p5511169
дай линка към фрогнюз де

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
-
- Контакти:
Това е част от плана на илюминатите начело с Ротшилд за постоянен контрол над човечеството.Плановете им за единна световна държава изглежда ще се осъществят.
stefani написа:Не вярвам , по тая логика трябва ли всичко ново да отричаме и не възприемаме ?
Вярваш, не вярваш, това ще се случи

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Captain Stottlemeyer
"От май 2014 в цяла Европа всички новородени ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип, който ще се въведе в държавните болници, съобщава ednodete1.blog.bg, позовавайки се на италианския в. Corrire di Roma..."
Стигнах дотук и спрях да чета...
Стигнах дотук и спрях да чета...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Каквото и да стане нищо не може да се направи! Може само да цъкаме с език и който иска да тропа по клавиатурата!
stefani написа:Не вярвам , по тая логика трябва ли всичко ново да отричаме и не възприемаме ?
Аз донякъде съм на този принцип. Всичко ново го възприемам със скептицизъм и бих му обърнал по-голямо внимание единствено ако старото престане да ми върши работа. Колкото до чиповете, би било ужасно ако е вярно, мисля че ще се случи рано или късно, но силно се съмнявам, че ще почне от май 2014. Но трябва винаги и по всяко време да сме нащрек, за да можем да окажем организирана съпротива, когато се случи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:stefani написа:Не вярвам , по тая логика трябва ли всичко ново да отричаме и не възприемаме ?
Аз донякъде съм на този принцип. Всичко ново го възприемам със скептицизъм и бих му обърнал по-голямо внимание единствено ако старото престане да ми върши работа. Колкото до чиповете, би било ужасно ако е вярно, мисля че ще се случи рано или късно, но силно се съмнявам, че ще почне от май 2014. Но трябва винаги и по всяко време да сме нащрек, за да можем да окажем организирана съпротива, когато се случи.
Организирана съпротива.. трябва да излезнем максимално бързо от ЕС. Всяко тяхно действие, всеки закон който се приеме е в ущърб на държавата ни. Нямаме полезен ход в Брюксел, не сме никои там, а тия започват да приемат всякакви извращения.
А един такъв чип, по лично мое мнение, както може да се вкара под кожата, така може и да се изкара. Един разрез, издърпване с пинсета и край. На мен ми хрумна за пет секунди, смятам, че всеки престъпник също би се досетил. Главната цел е да ни следят. Това е истината. Вече не е хипотеза, вече не е конспиративна теория, а реалност. Хубаво ще е да се поуплашим, че да ни дойде акъла в главата!