Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите 
-
k.dimitrov
- Контакти:
nasko75 написа:честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите
Според мен нещо бъркаш.
Честита Коледа на всички!Бъдете живи и здрави!
Само ЦСКА
!
Само ЦСКА
Разтресен съм от това, което ми каза един човек онзи ден на срещата. Как отишъл при кметчето с инвеститори и как кметчето дигнал рамене и казал "Миии, не знам..."
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
k.dimitrov написа:nasko75 написа:честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите
Според мен нещо бъркаш.
за кое бъркам, Ники?
nasko75 написа:честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите
Насе. Бъркаш човека мисля. Недоразумение е станало някакво...
Ицо Ангелов е бил твоя тренЕр, но hristo 1306 не е същия човек, за когото пишеш.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- hristo1306
- Контакти:
ntodorov написа:nasko75 написа:честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите
Ицо Ангелов е бил твоя тренЕр, но hristo 1306 не е същия човек, за когото пишеш.
Благодаря, Насе ! Хубави времена бяха! Бъди жив и здрав ти и твоето семейство !
Точно Наско е човека от форума,който ме познава най-добре !
Честита Коледа момчета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
hristo1306 написа:ntodorov написа:nasko75 написа:честит имен ден на бате Ицо Ангелов - hristo1306....моят треньор в един голям отбор, където имах честта да се запозная със страхотни хора и чудесни футболисти. Радостен съм, че бях резерва на големи футболисти и никога няма да го забравя. Бате Ице, жив и здрав да си и ти благодаря, че ме търпя да ти късам нервите
Благодаря, Насе ! Хубави времена бяха! Бъди жив и здрав ти и твоето семейство !
Точно Наско е човека от форума,който ме познава най-добре !
Е от къде тогава у теб такава омраза към всичко черноморско и всичко фенско свързано с това име.
Надали човек, който е милеел за този клуб така може да извърти визията си . Ако е така Ицо - значи не си правил нещата с любов за този клуб...или си имаш лични реваншистки амбиции в момента. И в двата случая - не те разбирам. И все пак:
[offtopic]дано сте сигурни, че иде реч за едно и също нещо...защото лично аз се съмнявам...[/offtopic]
ivan56 написа:Честита Коледа момчета.
Честита Коледа.
Ще се видя и пиша с вас след Новата година. Успех.