Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот fr3ak_boy » 25 дек 2013 22:07

Red_Girl написа:Аз пък смятам, че трябва да има такова по простата причина, че през останалото време никой от нас не се сеща да помогне или да прати едно смс-че. Малко или много с такова нещо, на такъв празник, някой решава, че може би ще пусне и така се събират парички. Тва, че президента и другите политици показват показност и могат да си дадат заплатите, но не го правят е едно на ръка.. Тва всеки го знае.. Но в случая правиме ли ние нещо по-въпроса.Що трябва да сме като тях? Колко от вас през годината помагат на такива деца?? Сещате ли се да пратите тогава смс? в крайна сметка всеки отговаря за действията си и получава тва, което заслужава.

Има хора, които помагат. Някои се сещат и за повече от смс. Иначе пред кого отговаряме за действията си? Oнзи горе ли? Обществото ли? Съвестта ни?
Иначе българите не правят нищо, защото си казват "А то има българската коледа и то стига", което е грешка. Трябва да се помага 365 дни в годината. А не 2 пъти - Коледа и Великден.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 25 дек 2013 22:08

Red_Girl написа:Аз пък смятам, че трябва да има такова по простата причина, че през останалото време никой от нас не се сеща да помогне или да прати едно смс-че. Малко или много с такова нещо, на такъв празник, някой решава, че може би ще пусне и така се събират парички. Тва, че президента и другите политици показват показност и могат да си дадат заплатите, но не го правят е едно на ръка.. Тва всеки го знае.. Но в случая правиме ли ние нещо по-въпроса.Що трябва да сме като тях? Колко от вас през годината помагат на такива деца?? Сещате ли се да пратите тогава смс? в крайна сметка всеки отговаря за действията си и получава тва, което заслужава.

Булшит, по-зле и от Плевненлиев.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 25 дек 2013 22:40

прибрах се от баба, добре изкарах, ама за пореден път преядох, то по празници кога масата е пълна и да не искаш да яде с толкова ядене, няма как да не ядеш. Сега малко почивка че за Нова Година ще е пак голямо сунене :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 дек 2013 23:03

daduradam написа:

Булшит, по-зле и от Плевненлиев.

:roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 дек 2013 23:43

fr3ak_boy написа:Има хора, които помагат. Някои се сещат и за повече от смс. Иначе пред кого отговаряме за действията си? Oнзи горе ли? Обществото ли? Съвестта ни?
Иначе българите не правят нищо, защото си казват "А то има българската коледа и то стига", което е грешка. Трябва да се помага 365 дни в годината. А не 2 пъти - Коледа и Великден.

Всеки има глава на раменете и си преценява.. В случая не съм визирала никого. И да, не трябва само в такива моменти, но ако нямаше и Българската Коледа, нямаше никой и сега да праща. От тази гледна точка е хубаво да има такова нещо. Щото дори и с цената на показност все пак се дават пари и се помага. Колкото и да е гадно, по-добре така - поне се дава нещо, отколкото нищо.

Daduradam, ти на какво си?
Последна промяна от Red_Girl на 25 дек 2013 23:45, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 дек 2013 23:45

Изображение
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 дек 2013 23:48

Red_Girl написа:
fr3ak_boy написа:Има хора, които помагат. Някои се сещат и за повече от смс. Иначе пред кого отговаряме за действията си? Oнзи горе ли? Обществото ли? Съвестта ни?

Всеки има глава на раменете и си преценява.. В случая не съм визирала никого. И да, не трябва само в такива моменти, но ако нямаше и Българската Коледа, нямаше никой и сега да праща. От тази гледна точка е хубаво да има такова нещо. Щото дори и с цената на показност все пак се дават пари и се помага. Колкото и да е гадно, по-добре така - поне се дава нещо, отколкото нищо.

Daduradam, ти на какво си?

Това оправдание ми звучи прекалено жалко и аз не бих го приел - "поне да има нещо"... Aз не споделям този принцип. Предпочитам да се направи нещо качествено, от колкото да се отбие номера.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 дек 2013 23:50

fr3ak_boy написа:

Това оправдание ми звучи прекалено жалко и аз не бих го приел - "поне да има нещо"... Aз не споделям този принцип. Предпочитам да се направи нещо качествено, от колкото да се отбие номера.

Защо смяташ, че няма да се направи нищо? Предложете идеи и го направете вие. Не може да негодуваш срещу това, а да не предложиш друго или да не направиш нещо, което да е качествено.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 дек 2013 23:58

Red_Girl написа:
fr3ak_boy написа:

Защо смяташ, че няма да се направи нищо? Предложете идеи и го направете вие. Не може да негодуваш срещу това, а да не предложиш друго или да не направиш нещо, което да е качествено.

Не казвам, че няма да се направи нищо, а ще се отбие номера с прах в очите. Аз правя неща, които са качествени и полезни. Работя и в посока да увеличавам мащаба им, знаеш. Всичко с времето си. До тогава не пречи да си изразявам мнението.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 26 дек 2013 00:20

Нали е Коледа, по Коледа стават чудеса, хората са по-любвеобилни следователно ще са по-състрадателни и повече хора ще пуснат смс за да направят Коледата весела на едно дете, което е в безизходица.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”