Пълна подкрепа за Дани и Киро! А на всички гнусни хиени, които днес ги разчекнаха мога само да им сера в устата. Защо никой не обели и дума за онова лайно Витанов, дето се правише на каратист? Дани и Киро може и да имаха "глупостта" да се сбият след мача, но имаха и смелостта да се появят пред оная озверяла тълпа. А на онова леке Витанов някой да му видя мишите очички по медиите?
Много ми е интерсно и какво ще е наказанието за Ботев. Преди 6 месеца щяха да убият футболист на Левски с бомба, а сега техен фен нахлу и удари футболист. Нищо че по-късно го отнесе. Т'ва селяндурско подобие на отбор отдавна трябваше да е изхвърлено от професионалния футбол, а всички го прикриват.
Дани Кики и Киро Акалски ,Големи сте!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: Дани Кики и Киро Акалски ,Големи сте!
Момчетата са събрали кураж да се извинят при това публично !!! Евалата шапка им свалям !
Фена нахлу на терена след, като футболистите и съдиите се прибраха, да не са се връщали.
Няма що,големи "мъже".Аз съм страничен наблюдател и като такъв ще ви кажа,че тези двамата и всички,които ги поткрепят нямат нищо мъшко в себеси.Пълен резил,ама пълен.
С вас сме момчета.....да постъпката НЕ беше много разумна, но показахте , че все пак сте сърцати....нещо в което лично аз много се усъмних след мача с Локо Мездра...
Еййййй ама Дани как не го нацели по-точно само ония мърляч....папагала дето влезе на терена...трябваше поне да му отнесеш главата, та другия път да се замисли дали да влиза пак...

Еййййй ама Дани как не го нацели по-точно само ония мърляч....папагала дето влезе на терена...трябваше поне да му отнесеш главата, та другия път да се замисли дали да влиза пак...

o_yankov написа:@pavlov10 ,Пич ти на хапчета ли си?Според теб достойно приемане на загубата ли е да идеш да забиеш лика на селския в центъра само за да дразниш победителя. Достойно ли е след това да адмирираш същата тази постъпка и да се жалваш от полицията,че не била действала срещу "жълтите".Нищо че за провокация на мача с цска затвориха наш фен,ама за мелеза естествено няма да им арест...
Комплексарите ги видя цяла България в събота. И повярвай не бяха тези,които издигнаха лика на ХРИСТО БОТЕВ,а онези другите с лика на онзи,чието име не си заслужава да бъде споменато...
Аве не ми говори за лик на Христо Ботев,като само преди няколко години същия ти и твойте нашмъркани приятели за хореография издигнахте НАЙ-ГОЛЯМОТО ТУРСКО ЗНАМЕ вято някога в България!!!После ми говориш за комплекси...Постъпката на Дани със знамето не я оправдавам,НЕ харесах и хореото с лика на Христола.Полицията трябва да си върши работата да охранява,тя не е съд и прокоратура да решава кой е виновен и кой не.Никой не ти говори за загубата и за мача.Да ви е честита,такова нещо не ви се случва често.Дани и Киро са мъже,защото въпреки че сбъркаха си признаха грешката и се извиниха,поемайки вината и на дебелия глиган и на онова ла*ненце Витанов,които се изнизаха като жълти пръдни от скъсани гащи.За боя да не говорим,че са няколко категории и под глигана и под тулупа нахлул на терена,ама ги обърнаха в бяг и двамата.
Последна промяна от pavlov10 на 03 ное 2009 00:06, променено общо 1 път.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
- Alternative
- Контакти:
Всеки може да разбере мисленето ви.Повечето от вас опозоряват истинските локомотивци,за съжаление те останаха в миналото,сега само комплексарчета се навъдиха да пускат подобни заглавия.Да величаят простотията!

lokofan написа:С вас сме момчета.....да постъпката НЕ беше много разумна, но показахте , че все пак сте сърцати....нещо в което лично аз много се усъмних след мача с Локо Мездра...
Еййййй ама Дани как не го нацели по-точно само ония мърляч....папагала дето влезе на терена...трябваше поне да му отнесеш главата, та другия път да се замисли дали да влиза пак...![]()
![]()
На тоя същия дето влезе на терена му дайте някакъв документ или почетна грамота,че като го подгони Киро дето е 2 пъти по-лек от него и постигна ускорение,по-добро от това на електричката за Асеновград

...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Браво на Киро, Дани и Сечката !!!
Винаги с вас !!!
Винаги с вас !!!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Темата е пуснта за подкрепа на момчетата,да знаят,че сме зад тях в този труден за тях момент!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!