Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30
Мача ще е интересен, защото Ливърпул най-вероятно ще наложи пак високо темпо, непрестанни атаки, а това предвещава голове ! 

- ralka_levskarka
- Контакти:
suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Нова съм да, нищо, че рега ми е от 2009

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Абе ти нямаш спиране бе, тука ли живееш?
-
ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Еми значи ,не ме четеш . Фен съм на Ливърпул от 1989 г. Знаеш ли ,Суарес дали играеше тогава в Ливърпул ?

Няма друг отбор за мен .Това е отбора. Както и Левски ,но не ги следя отдавна,защото няма какво да ми покажат .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
suareshampion написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Еми значи ,не ме четеш . Фен съм на Ливърпул от 1989 г. Знаеш ли ,Суарес дали играеше тогава в Ливърпул ?![]()
Няма друг отбор за мен .Това е отбора. Както и Левски ,но не ги следя отдавна,защото няма какво да ми покажат .
К'во се обясняваш на момичета за футбол бе

-
Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Еми значи ,не ме четеш . Фен съм на Ливърпул от 1989 г. Знаеш ли ,Суарес дали играеше тогава в Ливърпул ?![]()
К'во се обясняваш на момичета за футбол бе
Е кво да я прая ? Малка ми идва ,за друго не става .

Последна промяна от suareshampion на 25 дек 2013 22:13, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
kingofpop написа:Абе ако контузите ЯЯ Туре и не се оправи до 18 февруари ще съм ви много благодарен![]()
[offtopic]
gong.bg написа:Барселона се страхува от Манчестър Сити, твърди Яя Туре

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
Ако наистина един от любимците на Роджърс ,Фланаган ,не играе утре поради контузия ,няма да ме учуди ,ако вида в групата за мача малкия Брад Смит.
Тогава вече ,унижението за Сисоко ще е пълно. А ,когато един треньор ,тръгне да унижава ,то значи ,че е засегнат пряко от дадения играч. Това ще докаже ,предположенията ми ,че Роджърс ,не взима Сисоко дори в групата за мачовете ,заради личен конфликт а не заради слаби качества.
Няма друга логика ,такъв играч ,да не попада дори в групата за мачовете.
Тогава вече ,унижението за Сисоко ще е пълно. А ,когато един треньор ,тръгне да унижава ,то значи ,че е засегнат пряко от дадения играч. Това ще докаже ,предположенията ми ,че Роджърс ,не взима Сисоко дори в групата за мачовете ,заради личен конфликт а не заради слаби качества.
Няма друга логика ,такъв играч ,да не попада дори в групата за мачовете.
Ако Флано не играе има 3 възможности. Едната е Сисоко на негово място, другата е Джонсон да отиде в ляво и Кели или Туре(за мен по добре Туре десен бек, защото хем ще е по надъхан с/у Сити, хем се представи отлично в мачовете когато бе налаган там) Съществува и възможността 3-5-2 с Джонсон на левия фланг и Хендо на другия както бе в началото, когато Джонсон бе контузен.
За мача ми се върти нещо от сорта 1:1/2 с гол(ове) на Суарез
За мача ми се върти нещо от сорта 1:1/2 с гол(ове) на Суарез

- ralka_levskarka
- Контакти:
wolf написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.
Абе ти нямаш спиране бе, тука ли живееш?
Цял ден, цяла нощ /от таблети влизам/.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]