Властелина(L.O.T.R.) - за феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Властелина(L.O.T.R.) - за феновете

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2013 18:08

MuFc1878 написа:Ако се следва книгата, е точно за 1 филм! В последната част ще става мазалото и те така. Силмарилион абсурд да излезе на екран. Джаксън добре се справя в изкарването на кинти :) Всеки си има мнение....защо Властелина е толкова съкратен, защо Хобитът е толкова подробен.

Ми да де. Аз предпочитам един филм, ама да ми покаже каквото съм си представял, докато съм чел книгата. Не 3 пълни с измишльотини.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 дек 2013 18:10

Обаче на Леголасчо бая му личат годинките, а уж трябва да е по-млад с около 60 години :? Като цяло излишен персонаж. Лилито си е идеална :P Саурон и битката му с Гандалф пък е добра иновация на Джаксън :) Бард също е точно попадение.
Последна промяна от MuFc1878 на 25 дек 2013 18:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 дек 2013 18:11

Без филмите нямаше да разбера за книгите. Дори само заради това ги уважавам много 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2013 18:19

Soulen написа:Без филмите нямаше да разбера за книгите. Дори само заради това ги уважавам много 8-)

Така вече те разбирам :lol: Аз съм ги чел преди в рошавата тиква на Джаксън изобщо да се роди идеята за филм :lol: Затова се изкефих много на първия от LotR, щото беше почти по книгата. Без Бомбадил, ама той на мене не ми се от любимците и без тва :lol: На втория филм бях wtf?!?!? почти през цялото време, айде третия беше добър, нищо че и там имаше глупости. Ама като разбрах, че Хобит ще го филмират в 3 части ми стана ясно какво следва и изобщо не съм го гледал.

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 дек 2013 18:21

Е на 2-рата само с Еомер и дърветата се развива различно. Е и с Фродо дето не ходи до Осгилиат :lol: :lol:
Има и някви елфи, дето са телепортират явно за да стигнат на време, ама всичко останало си е наред :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 дек 2013 18:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RT9UcZPT2DU[/youtube]
Много добър фен трейлър :) Защо пък да не се замислят да екранизират "Силмарилион" :?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 дек 2013 18:29

rhaegar написа: Ама като разбрах, че Хобит ще го филмират в 3 части ми стана ясно какво следва и изобщо не съм го гледал.

Няма как всичко да е по книгата. Вкарват се и виждания на режисьора, сценаристи, продуценти, интерпретации на книгите и т.н. Гледай Хобитът дори само на компа :)
Аз пък един ден искам да видя екранизация на "Хроники на Драконовото копие" на Маргарет Вайс и Трейси Хикман :)
Страхотна трилогия! Ако харесвате истории с дракони, ви я препоръчвам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2013 18:30

Soulen написа:Е на 2-рата само с Еомер и дърветата се развива различно. Е и с Фродо дето не ходи до Осгилиат :lol: :lol:
Има и някви елфи, дето са телепортират явно за да стигнат на време, ама всичко останало си е наред :mrgreen: :mrgreen:

И Арагорн не се губи, хората на Теоден не бягат към Шлемово усое, а само армията, там няма никакви елфи..........и сигурно има още, дето не се сещам.

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 дек 2013 18:33

rhaegar написа:
Soulen написа:Е на 2-рата само с Еомер и дърветата се развива различно. Е и с Фродо дето не ходи до Осгилиат :lol: :lol:

И Арагорн не се губи, хората на Теоден не бягат към Шлемово усое, а само армията, там няма никакви елфи..........и сигурно има още, дето не се сещам.

Дреболии с цел спестяване на някой друг актьор и вкарване на драматизъм. Нищо особено ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2013 18:34

MuFc1878 написа:
rhaegar написа: Ама като разбрах, че Хобит ще го филмират в 3 части ми стана ясно какво следва и изобщо не съм го гледал.

Няма как всичко да е по книгата. Вкарват се и виждания на режисьора, сценаристи, продуценти, интерпретации на книгите и т.н. Гледай Хобитът дори само на компа :)

А, значи бал съм им вижданията и интепретациите на цялата тая сволоч. Копола що не си е вкарал вижданията в Кръстникът, а е карал почти на 100% по книгата? Вярно, там по филма е работил и Пузо, но все пак.

Аз и Game of Thrones не гледам по подобни причини, нищо че там горе-долу няма големи издънки, поне доколкото са ми казвали.
Последна промяна от rhaegar на 25 дек 2013 20:21, променено общо 1 път.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”