Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30
Поне Агуеро няма да играе срещу нас , уж 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Поне Агуеро няма да играе срещу нас , уж
Агуеро най-вероятно ще пропусне следващия 1 месец,няма никакъв шанс да играе срещу нас.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
kingofpop написа:liverpool_906 написа:kingofpop написа:Абе ако контузите ЯЯ Туре и не се оправи до 18 февруари ще съм ви много благодарен![]()
Честно казано не знам кой е способен да контузи тоя звяр
да бе брат и аз тва си мислех, той не само, че е мега здрав ама и почти не се контузва....да не говорим, че и не почива играе всеки мач и в ШЛ и във ВЛ ебати физиакта
Много глупаво го продадохте ... и то, за да бъде налаган малкият педер от театър "Сълза и смях".
- we are the champions
- Контакти:
ralka_levskarka написа:играя го 1/2 и живи и здрави
Аз го играх двойка на полувремето с 20 лева...
P.P ЯЯ е голям звяр

- ralka_levskarka
- Контакти:
HoUs4oOL написа:ralka_levskarka написа:Поне Агуеро няма да играе срещу нас , уж
Агуеро най-вероятно ще пропусне следващия 1 месец,няма никакъв шанс да играе срещу нас.
Някой да не ме разбере погрешно, за никой спортист не е приятно да е контузен, но не мога да не се зарадвам, все пак им е златната резерва.

-
LIMASSOL написа:Напук на очакванията очаквам ниско резултатен мач, освен ако не падне ранен гол. Тая домакинска серия на Сити трябва да секне все някога... зеро-зеро
Е след тая форма на нашия ,няма как да не им вкараме гол .Освен ако Роджърс не излезе с 7 защитника ,както Далглиш се н.сираше . Но с оглед ,смелото и резултатно представяне ,като гости,срещу подобен отбор ,като Тотнъм ,аз мисля ,че отново ще излезе със същата офанзивна схема.
Последна промяна от suareshampion на 25 дек 2013 19:42, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- ralka_levskarka
- Контакти:
suareshampion написа:LIMASSOL написа:Напук на очакванията очаквам ниско резултатен мач, освен ако не падне ранен гол. Тая домакинска серия на Сити трябва да секне все някога... зеро-зеро
Е след тая форма на нашия ,няма как да не им вкараме гол .
Ти фен на Ливърпул ли си или на Суарез?
-
ralka_levskarka написа:suareshampion написа:LIMASSOL написа:Напук на очакванията очаквам ниско резултатен мач, освен ако не падне ранен гол. Тая домакинска серия на Сити трябва да секне все някога... зеро-зеро
Е след тая форма на нашия ,няма как да не им вкараМЕ гол .
Излишен въпрос . Ти да не си нова във форума ?

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- ralka_levskarka
- Контакти:
suareshampion написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:LIMASSOL написа:Напук на очакванията очаквам ниско резултатен мач, освен ако не падне ранен гол. Тая домакинска серия на Сити трябва да секне все някога... зеро-зеро
Излишен въпрос . Ти да не си нова във форума ?Дори и да съдиш от последния ми коментар,там много ясно ,говоря в множествено число . И ако мога да бъда по ясен,имах предвид ,че всеки от нашия отбор може да отбележи гол. Самото присъствие на Луис на терена е гаранция за голове. Той може и да подава ,броиш ли му асистенциите ?
Като ми гледаш рега нова ли съм? Съдя по последните ти постове.
-
ralka_levskarka написа:suareshampion написа:ralka_levskarka написа:suareshampion написа:LIMASSOL написа:Напук на очакванията очаквам ниско резултатен мач, освен ако не падне ранен гол. Тая домакинска серия на Сити трябва да секне все някога... зеро-зеро
Излишен въпрос . Ти да не си нова във форума ?Дори и да съдиш от последния ми коментар,там много ясно ,говоря в множествено число . И ако мога да бъда по ясен,имах предвид ,че всеки от нашия отбор може да отбележи гол. Самото присъствие на Луис на терена е гаранция за голове. Той може и да подава ,броиш ли му асистенциите ?
Като ми гледаш рега нова ли съм? Съдя по последните ти постове.
Еми като ти гледам въпросчето,май си нова . Обиждаш ме с тоя въпрос.