До всеки армеец !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: До всеки армеец !

Мнениеот msm » 23 окт 2008 00:41

Не, отново не съм съгласен. Двете неща нямат нищо общо. Тук говорим за определен случай и явна демонстрация за взимане на предрешено крайно решение, продиктувано от точно определени интереси. Аз не защитавам никой и не твърдя, че Томов, Костадинов, Гарибов и с-ие са безгрешни, но съм убеден че за случая с лиценза, тяхната вина е нищожна с оглед на това, което и ти изтъкваш за отборите като Реал, Ман.Юн. и др. Задълженията от 2 мл. са напълно гарантирани от цената на футболистите, които бяха в отбора.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2008 16:11

Не, отново не съм съгласен. Двете неща нямат нищо общо. Тук говорим за определен случай и явна демонстрация за взимане на предрешено крайно решение, продиктувано от точно определени интереси. Аз не защитавам никой и не твърдя, че Томов, Костадинов, Гарибов и с-ие са безгрешни, но съм убеден че за случая с лиценза, тяхната вина е нищожна с оглед на това, което и ти изтъкваш за отборите като Реал, Ман.Юн. и др. Задълженията от 2 мл. са напълно гарантирани от цената на футболистите, които бяха в отбора.

Стига сме предъвквали тоя лиценз.И на децата,които не живеят в околностите на кв.Христо Ботев им стана ясно за какво става въпрос.Лицензът ни бе отнет като върх не една дълга целенасочена кампания срещу клубът.Но проблемът не е тук.Проблемът е в липсата на всякаква принципност в БФС и комисиите към него.След като са намерили някакви точки в правилата или букви на някой закон,според който отнеха лиценза на клубът,защо не приложиха същите критерии при разглеждане лицензионните документи на всички клубове?Защото тогава не трябваше да има А РФГ!!!Никой не може да ме убеди,а който бъде убеден е наивник,че повечето отбори,начело с Левски,са с абсолютно изрядни документи и без задължения.Точно това доказва целенасочеността на лицензионната кампания пряко и единствено срещу ЦСКА.
От друга страна никой в търсене на виновника за тая гавра не отговори на въпросът кой е печаливш от изхвърлянето на ЦСКА от евротурнирите?Отговорът ще ни покаже кой е поръчителя и виновника за това.А от цялата ситуация печеливш е само лицето Тодор Батков и неговото клубче.Точно с идеята да види врагът си унищожен и да присвои незаконно 7 млн.евро,адвокатчето на престъпника Чорни организира и проведе тая кампания.Но това се оказа малкия подводен камък,който обърна колата на мечтите му.С надеждата,че имайки предвид уникалния жребий за групите в ШЛ,класирането има там е 100% сигурно,орденоносеца се стисна да даде пари за селекция на клубът си.Но се оказа че има господ и той се яви в лицето на евронеизвесните БАТЕ и Жилина,които поставиха подуенския гранд на мястото му.
Изнесеното до тук не оневинява и ролята на Томов,Костадинов,Гарибов и другите в управата на Армията.Винаги съм твърдял,че те надянаха примката на врата на отбора,а Батков ритна столчето.Къде бяха тези господа когато се вихреше лицензгейт?Бяха се скрили в миши дупки и мълчаха като мушнати шотландски гайди.Защо дадоха повод и шанс да се стигне до отнемане на лиценза?Тогава всички се изпокриха и мълчаха.Чак след като отборът стъпи на крака,започнаха да се показват от нафталина и да дават интервюта по медиите.Ние сме народ лъган с векове и носещ генетично в себе си недоверието в приказките на другите.За това имам един апел към бившето и настоящето ръководство на ЦСКА:Господа,ако желаете да ползвате някакъв кредит на доверие у нас потърсете и намерете съдебна отговорност от виновниците за гаврата с любимият ни клуб!Нека Темида отсъди кой е крив и кой е прав!Всичко останало е шум и напразни приказки.До тогава господа,запазвам правото си ДА НЕ ВИ ВЯРВАМ!

САМО ЦСКА!!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 24 окт 2008 18:59

АБЕ ГОВЕДО А ВИЕ КВО ОБЩО ИМАТE С В.ЛЕВСКИ ТА СЕ НАРИЧAТЕ ЛЕВСКАРИ?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2008 19:39

АБЕ ГОВЕДО А ВИЕ КВО ОБЩО ИМАТE С В.ЛЕВСКИ ТА СЕ НАРИЧAТЕ ЛЕВСКАРИ?

По кротко момче.Не се принизявай до тяхното ниво.Разбери ги.Завистта е съвсем човешко чувство,но тяхната е диагноза :D
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 24 окт 2008 23:10

За този лиценз много се изписа и изказа, но какава е истината няма и да разберем скоро! Колкото и да се опитват да обвинят Томов за случилото се този човек от началото на 2008 година прави всичко възможно кубът да го има и да стане шампион като тегли кредит след кредит! Това малко ли е, че прави всичко по силите си да издържа сам отбора, а НИЕ ФЕНОВЕТЕ не ходим на стадиона от където като нищо за един мач могат да влязат със сегашните цени на билетите към 50 000лв, с което ще помогнем на отбора! Не ме разбирайте, че оправдавам невежството на Томов, но все пак той е за втора година във футбола и е още зелен и го атакуват от всякъде! Иначе няма две мнения по въпроса, че в управата на ЦСКА има само МИШОЦИ, които се покриват като стане напечено иначе знаят да говорят когато е спокойно! Сега ще видим ветераните в управата дали и те ще се окажат Мишоци! Искам да призова ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА да започнат да ходят на ДОМАКИНСКИТЕ мачове на Отбора, че ставаме за смях! Не може на гостувания да има повече публика на ЦСКА отколкото на домакинските ни мачове! Аз лично този сезон съм бил на вскички мачове в София без мача с Локо Пд, но за това си има причина! Нека покажем на МИШОЦИТЕ, че СМЕ ЕДИННИ и няма да им се дадем! САМО ЦСКА!!! и ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!!

Потребителски аватар
SargoS
Контакти:

Мнениеот SargoS » 25 окт 2008 19:50

Незнам за вас, ама на мене ми писна само да се опитват да ми замажат очите с празни обещания и после да чакат спотаени в ъгълчето нещата да поотшумят и всичко да се размине и да се забрави ( под "тях" визирам управляващите)! Но докато нашият мизерен народ е миша душица и го е страх да гъкне, че да не пострада нещо, то поне ние като фенове трябва да не забравяме това грабителство, което сътвориха пролетта и докато не се смени това синьо БФС да не мирясаме!
Пенис за добитъка!

Върни се в “ЦСКА”