Чаби Алонсо отново в Ливърпул ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Чаби Алонсо отново в Ливърпул ?
Точно заради това не простих на предишните собственици и на Рафата... Не трябваше да го даваме Чаби 

messi7 написа:Точно заради това не простих на предишните собственици и на Рафата... Не трябваше да го даваме Чаби
Специално за него той си беше пряко виновен, като му е обяснил че ще го сменя с Гарет Бари. Преди началото на 08/09
Точно след като се махна Алонсо започнаха проблемите в Пуул. След това и Масчерано и изпаднахме от топ 4. Ако се върне вече може да говорим за титла. Дано защото ми беше един от любимите футболисти преди да иде в реал.
Последна промяна от skank на 24 дек 2013 22:26, променено общо 1 път.
Ако се върне определено ще е титуляр, макар че се съмнявам да напусне Реал.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
skank написа:Точно след като се махна Алонсо започнаха проблемите в Пуул. След това и Масчерано и изпаднахме от топ 4. Ако се върне вече може да говорим за титла. Дано защото ми беше един от любимите футболисти преди да иде в реал.
Веднага след като се махна Алонсо изпаднахме от топ 4, дори с Масчерано пак едвам израпахме 7ми 2010та
Дано за стане, ще ни е много полезен..
- Karsa Orlong
- Контакти:
Този ВЕЛИКАН е винаги добре дошъл!!!
Аз лично нямам търпение да го видя отново до Джерард в средата на терена,дано тези слухове за които казах този път са истина.
Халал да им е 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !