Равносметка на изминалата 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Равносметка на изминалата 2013 година

Мнениеот DarkPsy » 24 дек 2013 18:02

Много е жалко, че дори и в тези дни на светли празници, откачалките не спят. Нищо....хубави празници и на вас!
Последна промяна от DarkPsy на 24 дек 2013 23:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 24 дек 2013 18:28

7 е добро число :mrgreen:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 дек 2013 18:32

Мъри продължавай да газиш подуенската смрад 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 дек 2013 18:33

wannabe написа:7 е добро число :mrgreen:

На вълчо таксито е номер 1
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 дек 2013 18:50

костенурк написа:Мъри продължавай да газиш подуенската смрад 8-)

А ?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 дек 2013 19:28

М. Стоилов написа:Здравейте скъпи привърженици, симпатизанти и фенове на българският футбол. 2013 година може да бъде окачествена като успешна за проекта ФК Ботев Пд. С помощта на г-н Василев Ботев Пд се сдоби с най-добрата футболна академия ''Коматево'', най-модерната за България. Почна и изграждането на нов стадион. Нека благодарим за всичко това на г-н Василев. Целта ни да сме в седмицата също е изпълнена и пролетта ще атакуваме евроквотите. Лятото в Европа също беше успешно и само малшанса ни лиши от това да отстраним еврогранда Щутгарт. Към края на полусезона, се видя че лошите терени само пречат на футбола и изгубихме доста точки, защото няма как да практикуваме на такива терени бърз и динамичен футбол, какъвто е стила ни. Благодаря на г-н Василев, че вярва на мен и ръководството, защото една къща за да се изгради от основите трябва търпение и себеотдаване на каузата. А за мен проекта Ботев Пд е лична кауза. Нека бъдем все така единни и през 2014 и през лятото отново ще мирише на изгорели вестници на стадиона.

П.С. С уважение Станимир Стоилов.

Уважаеми г-н Стоилов,вместо да пускате безсмислени теми във форума,работете повече,защото май месец ако не сте класирали отбора за ЛЕ,Пловдив ще ви се види тесен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

D-r Ivanov
Контакти:

Мнениеот D-r Ivanov » 24 дек 2013 20:50

Уважаеми Г-н Стоилов,

Проблемът не е в терените, а в некачественото и некомпетентно медицинско обслужване с което разполагате. Ръководните ви кадри и базата ви са прекрасни, но липсва най-важното, а то е моята рецепта за истински правилен футбол. Някои отбори в Европа вече използват тайните ми и резултатите са налице. Ще ви дам пример само с отборът Лудогорец. Г-н Петев отричаше теорията ми и не постигна нищо значимо, но Г-н Стоев от първият ден на работното място избра мен и резултатите не закъсняха. Ако желаете мога да ви разкрия някои от тайните ми, трябва само да ми напишете лично съобщение. Ако наистина искате да замирише на изгорели вестници напролет трябва да ми се доверите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 дек 2013 21:26

D-r Ivanov написа:Уважаеми Г-н Стоилов,

Проблемът не е в терените, а в некачественото и некомпетентно медицинско обслужване с което разполагате. Ръководните ви кадри и базата ви са прекрасни, но липсва най-важното, а то е моята рецепта за истински правилен футбол. Някои отбори в Европа вече използват тайните ми и резултатите са налице. Ще ви дам пример само с отборът Лудогорец. Г-н Петев отричаше теорията ми и не постигна нищо значимо, но Г-н Стоев от първият ден на работното място избра мен и резултатите не закъсняха. Ако желаете мога да ви разкрия някои от тайните ми, трябва само да ми напишете лично съобщение. Ако наистина искате да замирише на изгорели вестници напролет трябва да ми се доверите.

Ще успееш ли да смогнеш да работиш за два отбора едновременно ?

haha

Мнениеот haha » 24 дек 2013 22:30

Господин Стоилов, кажете нещо за правилния футбол?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 дек 2013 22:55

Ако се загледате внимателно ще видите, че това е фалшив профил на Мъри. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Ботев”