Пресконференцията на Любо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Пресконференцията на Любо

Мнениеот sin4ec » 02 ное 2009 21:15

love_hurts написа:Значи Любо си го казва много добре, които не спазва правилата довиждане. За тези заплати трябва да има ограничения. Въпроса не е само кой колко е пил, то ти доведа една женска от 3 бири е кома ... Нещата не са само в пиенето ! Казва нещата много добре в пресконференцията !

Би трябвало да погледнеш втората част от подписа си-за тесния свят.Считано към днешна гледна точка,май не е толкова смешно,а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 ное 2009 21:36

svence написа:Един въпрос. Когато треньорът тръгне срещу основните играчи в отбора, кой печели на края?

По точно обратното...те тръгнаха срещу него,но той ги изпревари
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 ное 2009 22:39

sin4ec написа:
love_hurts написа:Значи Любо си го казва много добре, които не спазва правилата довиждане. За тези заплати трябва да има ограничения. Въпроса не е само кой колко е пил, то ти доведа една женска от 3 бири е кома ... Нещата не са само в пиенето ! Казва нещата много добре в пресконференцията !

Би трябвало да погледнеш втората част от подписа си-за тесния свят.Считано към днешна гледна точка,май не е толкова смешно,а?

Що мене си ми е забавно, крайно време е да се махнат псевдо звездите и да се наложи някакъв режим в отбора. За вас не ми се коментира мнението ми е, че сте смешни(като нас) само дето при вас нищо не се прави ! Така ставате още по смешни с ваще гръмки изказвания !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 03 ное 2009 14:56

Евала на Любо.От всичко , което каза, на мен най-много ми хареса като им каза ,че така както се отнасят към играта и тренировките ,никога нямя да заиграят в чужбина.И аз много отдавна съм на това мнение.Това са слаби играчи , които никой не ги иска.Те не се развиват, напротив сами се пускат по наклонената плоскост.Само не знам , защо не махна и Делев и тоя Платини.Единия имма само хъс и бързина,която не знае как да използва, а другия е едно недуразомение.Балъков с удоволствие се отърва от него.Ако наистина не сме го платили ,по-добре да си им го върнеме на Черноморец , докато не е късно.
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”