Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 23:13

demy26 написа:
Тракиец 1912 написа:
demy26 написа:Мнение за мача: Ботев се хвърлих по-здраво от нас и беше нормално да победят. Можем да им честитим победата и да им пожелаем да не се окаже "Пирова". За разлика от тях ние имаме достойнство и си ..........................се на победата а ние гледаме напред към следващото дерби.
П.С. Сцените след мача не са нормални и единственото което мога да направя е да ги осъдя.

Според мен доказахте точно обратното, а именно, че не можете да губите с чест- по-скоро, загубили сте навика, за което правилно благодарите на Митьо: той е най-големият човек в историята на Локо след Жоро Илиев, който купи титлата и Ераносян-"хапченцата ""кофеин"" 2 часа преди мача"

Я вземи да се наспиш и утре напиши нещо на свежа глава, защото това последното доста глупаво ми се струва.

Според мен когато станахте шампиони, наистина имахте голям отбор. Това обаче прави равенството на "Колежа" дори по-стойностно.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 01 ное 2009 23:22

Ki Cho написа:Според мен когато станахте шампиони, наистина имахте голям отбор. Това обаче прави равенството на "Колежа" дори по-стойностно.

Че кой го отрича това? Само феновете на Ботев, които не спряха да дрънкат, че титлата е купена, въпреки, че победихме безапелационно и с разлика основните конкуренти.
Да не забравяме, че и Ботев биха ЦСКА - и те помогнаха :)
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2009 18:19

Поздрав за грилчо:
http://mysportalk.com/index.php?option= ... Itemid=386
Дали ще може да спи спокойно дебелия?

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 02 ное 2009 22:19

Момчета, имате подкрепа от много Левскари.Розовите и шарените са лигни и пискат, защото са свикнали да минават метър винаги по другия начин. Мачкайте ги! Браво на Дани Кики и Киро Акалски - това са истински мъже, които обичат отбора си.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 ное 2009 19:57

Стана ясно защо папагала-фен е успял да влезе на терена и защо не е арестуван: бойлера бил сотаджия и ченгетата сами му отворили вратичка, за да влезе на терена.... Няма какво да се учудваме, всички фуражки на Пловдив са за АФДто. Мисля, че града ще му се стори доста малък на въпросния бойлер...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 03 ное 2009 20:42

staria написа:Стана ясно защо папагала-фен е успял да влезе на терена и защо не е
арестуван: бойлера бил сотаджия и ченгетата сами му отворили вратичка,
за да влезе на терена.... Няма какво да се учудваме, всички фуражки на
Пловдив са за АФДто. Мисля, че града ще му се стори доста малък на
въпросния бойлер...

Какво не му хареса на човека...!? Толкова оригинални стъпки и врътки в брейка не сме виждали от "Флашданс" насам. С теб поне ги помним тия работи.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”