Ботев Пловдив ще подкрепи Лудогорец за Б отбори в Б група
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив ще подкрепи Лудогорец за Б отбори в Б група
Те ботяв така или иначе са си подлоги на разград, що да не ги подкрепят, идва един олигарх отнякъде и почва да прави свои правила
- Captain Stottlemeyer
костенурк написа:Тва е за отборите с пари не е задължително.Ще почват директно от б група без право на класиране в а.Вместо Раковски по добре да се казва Ботев 2 или Ботев Б да играе на базата в Коматево.всичко е добре измислено Цветан Василев и Домусчиев правят огромни инвестиции в бг футбола и ще се съобразяват с тях изпълкоми мизпълкоми.Левски и Цска ако нямат пари за Б отбор да не се обаждат
Костенурко, ти май забрави гладните години неотдавна, когато клубчето ви нямаше пари дори за нафта за автобуса и треньорът ви трябваше да я плаща.

По темата: Идеята за "Б" отбори не е лоша - който клуб иска и може - да ги издържа, но те трябва да започнат от най-ниското ниво. В Германия във Втора бундеслига няма "Б" отбор на клуб от Първа бундеслига. Вторият отбор на "Борусия" - Дортмунд играе в Трета бундеслига, а вторият отбор на "Байерн" - Мюнхен в Регионална лига Бавария - четвърто ниво в германския футбол...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Поредна глупост с която съвсем ще оредеят клубовете !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз не знам защо се повтаря едно и също нещо като "ще отидем ли на почивка" - ами ако искате отивате, ако не искате - не отивате
попитах Стоилов какво им пречи вече втора година да пререгистрират Раковски в Ботев 2. Нищо не им забранява, нищо не им пречи по документи. Но те само си говорят, а нищо не искат в действителност
Раковски е от същата област, така че преименуване и пререгистрация няма проблем. Отговор на Мъри.мълчание
попитах Стоилов какво им пречи вече втора година да пререгистрират Раковски в Ботев 2. Нищо не им забранява, нищо не им пречи по документи. Но те само си говорят, а нищо не искат в действителност
Раковски е от същата област, така че преименуване и пререгистрация няма проблем. Отговор на Мъри.мълчание
nasko75 написа:...какво им пречи вече втора година да пререгистрират Раковски в Ботев 2 ...
Раковски е от същата област, така че преименуване и пререгистрация няма проблем...
Ако хипотетично "Ботев" отпадне "Ботев 2" влиза и се преименува на "Ботев 1". "Преименуване, пререгистрация" няма проблем. За влизане изобщо. Знаем. Географското положение също помага. Необходими са малко парички и политическо влияние. Наличието на първото гарантира второто. Паричките може и да са държавни.
Аз мисля,че трябва да се говори за "Б" отбори,а не за "Б" отбори в Б група!Защото,ако се реши някъде,определени отбори да започнат участието си от Б група,това ще е дискриминция спрямо останалите клубове,играещи във В група и зоните.Нищо не пречи и сега на собственика да създаде втори отбор,най-добре като младежки,за обиграване на перспектини момчета.И ако някой се интересуваше,от развитието на младите футболисти,отдавна да го е осъществил.Но както всички прекрасно знаем,на никой не му дреме.Аз мисля,че идеята,ако се осъществи ще донесе много положителни промени в родния футбол.Но това задължително,трябва да стане с участието и помоща на Футболния съюз и на държавата.Като знаем обаче,какво ни е дереджето,абсурд е това да стане.Но е крайно време,да се сетим,че трябва да се работи за създаване на български футболисти.По-добре и по евтино ще е за клубовете,за националният отбор ресурса ще е в пъти по-голям,а интереса към футбола ще нараства.Бившите югославски републики,в това отношение са за пример.И затова продават по света много повече и по скъпи футболисти от България.Нищо не пречи и у нас да стане така....ама надали!
С тези Б отбори директно от "Б"група освен да увеличат тото мачовете друго няма да постигнат. Ако се приеме очаквам и Венци,Коко,Гигов и Лупи изведнъж да намерят пари, за да поддържат такъв отбор. На практика те ще са на самоиздръжка. Който иска Б отбор да си почва от Б областна и никой няма да му прави проблем. Просто БФС трябва да разреши футболистите от първия отбор да могат да играят и във втория или.
В Армения, повечето от Вас, която ще нарекат тъпа държава, която няма и 3 милиона души имат национална база за тренировки с 10 големи затревени терени, въпреки , че само 10 отбора са професионални. Втората им дивизия е съставена предимно от "Б" отбори на отборите от Висшата лига, като всеки отбор от най-горната лига е задължен да има втори отбор във втората лига, където да играят младите футболисти, предимно на 16-17-18 години. Лятото бях там и като гледам как им се развиват нещата след няколко години ще цъкаме и по тях и ще говорим, къде бяхме ние, къде бяха те, а сега нещата се променят.
Весела Коледа на всички!
Весела Коледа на всички!
Поредна глупост,ние не сме Испания и освен тото-индустрията полза ,никой няма да има.
ministara написа:В Армения, повечето от Вас, която ще нарекат тъпа държава, която няма и 3 милиона души имат национална база за тренировки с 10 големи затревени терени, въпреки , че само 10 отбора са професионални. Втората им дивизия е съставена предимно от "Б" отбори на отборите от Висшата лига, като всеки отбор от най-горната лига е задължен да има втори отбор във втората лига, където да играят младите футболисти, предимно на 16-17-18 години. Лятото бях там и като гледам как им се развиват нещата след няколко години ще цъкаме и по тях и ще говорим, къде бяхме ние, къде бяха те, а сега нещата се променят.
Весела Коледа на всички!
Не ми давай за пример Армения, защото съм наясно с нещата повече от тебе. Да, това за вторите отбори е така и включването на нов клуб в т.нар. Лига се одобрява единствено от Федерацията, която е на подчинение на един баровец и хората около него. Преди Пюник държаха целия футбол, сега малко по-отслабена хватка
Знаеш ли за какви мутренски истории става въпрос, ако едно момче от Армения си намери само отбор в истинската Западна Европа? Бедна ти е фантазията. Там футболът е като едно голямо семейство, в което всичко се знае, а баш-баровецът само обира меда. Не си ли в схемата, просто нямаш шанс, никакъв шанс.
Да разказвам ли как едно момче, 17-г крило, беше одобрено от Шалке да отиде в техния втори отбор, обаче едни хора с едни черни коли посетиха семейството и момчето просто прие други ходове в живота си. А именно отиде да играе в някакъв измислен руски отбор от втора лига, който се контролира от арменци, за да могат те да го продадат на германците и те да вземат парата. Ама понеже нямаше 18 г и щяха да вземат 200-300 хил евро компенсация. Та те решиха, че ще вземат милиони, когато навърши пълнолетие......и сега си е в Ганздасар Капан

И тука мутрите управляват, ама там е...си ебало майката