messi7 написа:Мачът си е хиксче и Ливърпул естествено са най-доволни от това.![]()
![]()
KAЗАХ. СТАНА> Честито.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
messi7 написа:Мачът си е хиксче и Ливърпул естествено са най-доволни от това.![]()
![]()

0007 написа:siniq_fen написа:Ама вие наистина ли мислите, че Челси е заслужавал победата![]()
![]()
Да,защо? Нещо не мога да се сетя кога беше първият точен удар на Арсенал,ще ми припомниш ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

messi7 написа:messi7 написа:Мачът си е хиксче и Ливърпул естествено са най-доволни от това.![]()
![]()
KAЗАХ. СТАНА> Честито.![]()
![]()
siniq_fen написа:0007 написа:siniq_fen написа:Ама вие наистина ли мислите, че Челси е заслужавал победата![]()
![]()
Да,защо? Нещо не мога да се сетя кога беше първият точен удар на Арсенал,ще ми припомниш ли?
Това, че беше паркиран рейса пред вратата не означава, че Челси са заслужавали победата. Все ми е тая де, само ме е яд, че изгледах най-тъпия мач от началото на сезона в Англия. Може би заедно с оня на Олд Трафорд и то пак по вина на португалския тупан.

Stahlgewitter написа:j0rka7aa написа:Мача не ми хареса много, много. Арсенал трябва да се научи да печели мачовете срещу силните отбори ако искаме да вземем титлата.
П.С. Гледам Гонг избухват с някакво заглавие за подарък за Ливърпул, чудя се някой по-запознат да ми каже не трябва ли Арсенал да са 1-ви, защото победихме Ливърпул в директния двубой.
Голова разлика?
j0rka7aa написа:Stahlgewitter написа:j0rka7aa написа:Мача не ми хареса много, много. Арсенал трябва да се научи да печели мачовете срещу силните отбори ако искаме да вземем титлата.
П.С. Гледам Гонг избухват с някакво заглавие за подарък за Ливърпул, чудя се някой по-запознат да ми каже не трябва ли Арсенал да са 1-ви, защото победихме Ливърпул в директния двубой.
Голова разлика?
Ми аз честно казано не знам във ВЛ кой показател се гледа и затова се зачудих.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта