ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 22:21

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Янис Зику написа:На кой? Зику ли? Или може би Мораеш?

Ти имаш ли си представа защо тия двамата играха у нас? сигурно от любов към ЦСКА и неистовото им желание да облекат червената фланелка?

И двамата бяха свободни агенти по причини свързани с дисциплината. Иначе нямаше да може и да припарим до тях. При положение, че и двамата ги продадохме за по над 2 млн евро, нямаше как за подобни пари да ги купим. Но ние им подадохме ръка в момент в който бяха изгонени и бяха свободни агенти, и те се отблагодариха с отлична игра.

Мораеш влезе в игра с картотека от ФИФА, защото два клуба спореха за него и му бяха блокирали правата. Зику дойде от Университатя Крайова, които бяха изхвърлени служебно във втора румънска дивизия, а договорът му позволяваше да напусне отбора при такова обстоятелство. Всичко това беше, благодарение на връзките на Титаните с Бекали, а не защото вашите скаути са ги открили.

Продали сте за по над 2 милиона, ама двамата заедно :mrgreen:

2,3 мнл евро за Зику и 2 млн евро за Мораеш.

И 10 000 за Платини в Динамо... ти вярваш ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 дек 2013 22:25

Той и Иван Иванов бяха купени от Алания, никой не ги е гонил. Титан видяха удобен момент и напълниха джобовете.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:27

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Всеки отбор има своя политика. Вашата е да привличате и освобождавате по 6-7 играча на сезон. Не съм забелязал подобна в Лудогорец. по ПСТФ на ФИФА имате право да преговаряте с играча без разрешение на настоящият му отбор едва, след като започне да тече първият ден от оставащите му 6 месеца до края на договора. Това не го прави автоматично свободен агент.

Между другото забелязвам една странна мания у вас, като и в левскарите-кефите се на продадени играчи, но след 6 месеца започвате да си ги искате обратно...без значение, дали тия пичове са навити да играят в България.

Лудогорец как освободиха Миро Иванов за да отиде в Левски ? А Станислав Генчев и Емил Гъргоров ?
Ако няма да разчитат на него, за какво да му плащат 6 заплати ? На футболист, който му остават 6 месеца до края на договора е много трудно да му се вземе трансферна сума. разтрогват по взаимно съгласие и той става свободен агент. Въпреки, че аз не виждам какво ще го правим при нас. Крила имаме достатъчно, дори да продадем Марсиньо.

Според мен Домусчиев няма да го пусне в ЦСКА отношението между двата клуба се изостриха след като не им позволихме да тренират на Армията и сега Киро се гушка с геренци и май,май ще им даде и някой друг играч.

Напълно е възможно. Пък и аз не виждам никакъв смисъл точно той да идва.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 22:27

Янис Зику написа:Той и Иван Иванов бяха купени от Алания, никой не ги е гонил. Титан видяха удобен момент и напълниха джобовете.

Платини купен от Алания и веднага препродаден на Динамо? :roll: :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 23 дек 2013 22:31

Logical person написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Всеки отбор има своя политика. Вашата е да привличате и освобождавате по 6-7 играча на сезон. Не съм забелязал подобна в Лудогорец. по ПСТФ на ФИФА имате право да преговаряте с играча без разрешение на настоящият му отбор едва, след като започне да тече първият ден от оставащите му 6 месеца до края на договора. Това не го прави автоматично свободен агент.

Между другото забелязвам една странна мания у вас, като и в левскарите-кефите се на продадени играчи, но след 6 месеца започвате да си ги искате обратно...без значение, дали тия пичове са навити да играят в България.

Лудогорец как освободиха Миро Иванов за да отиде в Левски ? А Станислав Генчев и Емил Гъргоров ?
Ако няма да разчитат на него, за какво да му плащат 6 заплати ? На футболист, който му остават 6 месеца до края на договора е много трудно да му се вземе трансферна сума. разтрогват по взаимно съгласие и той става свободен агент. Въпреки, че аз не виждам какво ще го правим при нас. Крила имаме достатъчно, дори да продадем Марсиньо.

Според мен Домусчиев няма да го пусне в ЦСКА отношението между двата клуба се изостриха след като не им позволихме да тренират на Армията и сега Киро се гушка с геренци и май,май ще им даде и някой друг играч.

Мисля,че е доста по-добър вариант от Марсиньо.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:31

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Янис Зику написа:На кой? Зику ли? Или може би Мораеш?

Ти имаш ли си представа защо тия двамата играха у нас? сигурно от любов към ЦСКА и неистовото им желание да облекат червената фланелка?

И двамата бяха свободни агенти по причини свързани с дисциплината. Иначе нямаше да може и да припарим до тях. При положение, че и двамата ги продадохме за по над 2 млн евро, нямаше как за подобни пари да ги купим. Но ние им подадохме ръка в момент в който бяха изгонени и бяха свободни агенти, и те се отблагодариха с отлична игра.

Мораеш влезе в игра с картотека от ФИФА, защото два клуба спореха за него и му бяха блокирали правата. Зику дойде от Университатя Крайова, които бяха изхвърлени служебно във втора румънска дивизия, а договорът му позволяваше да напусне отбора при такова обстоятелство. Всичко това беше, благодарение на връзките на Титаните с Бекали, а не защото вашите скаути са ги открили.

Продали сте за по над 2 милиона, ама двамата заедно :mrgreen:

2,3 мнл евро за Зику и 2 млн евро за Мораеш.

И 10 000 за Платини в Динамо... ти вярваш ли?

И какво общо има пък Платини с трансферите на Зику и Мораеш ?? :shock: :shock:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:32

Logical person написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:

Мисля,че е доста по-добър вариант от Марсиньо.

Имаме Милисавлевич, Карачанаков, Тони Силва и Марто Петров за флангови футболисти. Ако и Марсиньо остане стават петима. На Иван Стоянов единствения позитив би бил факта, че е сработен и се разбира с бадема.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 22:33

Logical person написа:

Общото са сумите и вярващите в Дядо Коледа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 дек 2013 22:34

Иван Стоянов може да играе и на върха на атаката.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:36

Кашчей написа:
Logical person написа:

Общото са сумите и вярващите в Дядо Коледа.

Сумите са коренно различни и не виждам никакъв Дядо Коледа. Дори трансфера на Платини да е съмнителен, това как доказва, че и трансферите на Зику и Мораеш са съмнителни ?

Върни се в “ЦСКА”