Шампионът Лудогорец договори звездата на Левски Гари Родриге
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионът Лудогорец договори звездата на Левски Гари Родриге
Родригес е най-класния чужденец в А група и цената му е поне 3 000 000 евро ,за 700 000 хилки лудогорец може само да гледат на запис как ги разминаваше в разград 

BadBoy написа:Stahlgewitter написа:До преподписването ще има яснота дали Левски ще им предостави реклама в чужбина нали?
С по един мач на сезон ли ще им подсигури същата?
Колега Мтел е част от голяма телекомуникационна верига . Боли ги дали Левски ги рекламира или не .
- blue avalanche
- Контакти:
nordland22 написа:Гари Родригес в Лудогорец?За 700 000 евро?Лудите ще се набутат яко.За тези пари има по добри играчи от него.Какво направи Родригес срещу ЦСКА?Нищо.Василев го направи смешен.Лудогорец си имат Мисиджан и Александров.А сега искат и Гари.
В този ред на мисли какво направиха Мисиджан и Александров срещу Левски,че ми се губят нещо...
Или направо:кога за последно Мисиджан и Александров направиха нещо?
kempesmario написа:600 хилки в евра за Родригес + ернандес и стоянов например. Ок му викам аз
Кой Стоянов ? Владо Стоянов да , Иван Стоянов е червен и не ни трябва .
blue avalanche написа:nordland22 написа:Гари Родригес в Лудогорец?За 700 000 евро?Лудите ще се набутат яко.За тези пари има по добри играчи от него.Какво направи Родригес срещу ЦСКА?Нищо.Василев го направи смешен.Лудогорец си имат Мисиджан и Александров.А сега искат и Гари.
В този ред на мисли какво направиха Мисиджан и Александров срещу Левски,че ми се губят нещо...
Дребни заяждания са това.

Мисиджан все пак има голове срещу нас(на Г.Аспарухов), срещу червените на Б.Армия...да не говорим за головете му срещу ПСВ и Динамо Загреб.
абе то и от Барселона и Реал даваха за бербатов по 35 квадрильона за да го вземат ,а пък накрая в Трабзон
.някой се чуди как да му се чете сайта и измишльотините

-
- Контакти:
Това няма да е първи случай на продажба на основен футболист от български на друг наш отбор. Едно време Гигов купи за 1000000 марки Анатоли Нанков от ЦСКА в Локо Сф, май сте забравили. Батков е притиснат до стената финансово, така че ако няма чужд отбор, който да плати за Гари, 700000 + процент от следващ трансфер от Лудата гора ще е добре дошло за Батков.
трябва да се оттървем от Гари, откакто е дошъл в Левски, холандеца върви само надолу, друг е въпроса защо...
Хич не ми харесва през есента, ако Лудогорец дадат 1 млн.евро, това ще е много добра сделка за Левски.
Така, че не разбирам гугутката и неговия лакей Байлов какво недоволстват от този трансфер?!
визирам тях, защото всеки път когато видя статия със заглавие "Сектор Б - еди какво си" - това си е лично тяхно мнение...
Хич не ми харесва през есента, ако Лудогорец дадат 1 млн.евро, това ще е много добра сделка за Левски.
Така, че не разбирам гугутката и неговия лакей Байлов какво недоволстват от този трансфер?!
визирам тях, защото всеки път когато видя статия със заглавие "Сектор Б - еди какво си" - това си е лично тяхно мнение...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:nordland22 написа:Гари Родригес в Лудогорец?За 700 000 евро?Лудите ще се набутат яко.За тези пари има по добри играчи от него.Какво направи Родригес срещу ЦСКА?Нищо.Василев го направи смешен.Лудогорец си имат Мисиджан и Александров.А сега искат и Гари.
Само трупаш бройки на мнения но без съдържание.
-
- Контакти:
yasen написа:трябва да се оттървем от Гари, откакто е дошъл в Левски, холандеца върви само надолу, друг е въпроса защо...
А защо Ст.Стоянов пише -сектор Б.Явно вие не влизате в този сектор.