Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Stahlgewitter » 23 дек 2013 16:50

Той ако е на нивото на тези в момента за какво ни е?Да видим нещо по различно като фейс и физика?А и 10 точки не са кой знае какво.Лудогорец имат мачове в Европа и има къде да бъркат.Не че ние ще сме безгрешни/но при правилна подготовка и що годе сносни попълнения има шанс да надградим поне малко.Ако ще да е на мускули и мач за мач шансове винаги има.
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 дек 2013 16:51

Гари ли ще вдига класата в Лудогорец и ще им помага да правят фурор в ЛЕ :lol: Айде моля ви се. Гари в ЛЕВСКИ е като едноок сред слепи. От това момче само един спринт и нищо друго! Ама вече в Лудогорец ще ходи да носи нужната класа на разградчани :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2013 17:37

Stahlgewitter написа:
tevez написа: За мен Лудогорец ще станат шампиони с или без Гари.

Дали ще станат или не са само догадки.Дай да им го подарим Гари по тая логика.За мен Левски все още е със шансове за титла и винаги е бил.А този който искаш за Гари защо реши,че е кой знае какъв?Той ако беше много пр0 нямаше да го махнат ей така като ненужен.И съм далече от мисълта,че Домуса разполага с целия футболен елит на европа,че да отписва пр0 играчи с лека ръка.

Да не говорим,че вече взехме един изгонен от Лудогорец.Или забравихте Опоку?
Лудогорец не ги знам какви шампиони ще стават,но посления път като проверих-ние още играем за Купата.Или вече сме отпаднали??? :?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2013 18:01

blue avalanche написа:
Stahlgewitter написа:

Дали ще станат или не са само догадки.Дай да им го подарим Гари по тая логика.За мен Левски все още е със шансове за титла и винаги е бил.А този който искаш за Гари защо реши,че е кой знае какъв?Той ако беше много пр0 нямаше да го махнат ей така като ненужен.И съм далече от мисълта,че Домуса разполага с целия футболен елит на европа,че да отписва пр0 играчи с лека ръка.

Лудогорец не ги знам какви шампиони ще стават,но посления път като проверих-ние още играем за Купата.Или вече сме отпаднали??? :?

Разликата е, че Опоку никога не е бил играч на Лудогорец, беше само на проби, изритан от Петев. Има голяма разлика.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2013 18:17

tevez написа:
blue avalanche написа:
Stahlgewitter написа:

Разликата е, че Опоку никога не е бил играч на Лудогорец, беше само на проби, изритан от Петев. Има голяма разлика.

Е,този е изритан от Стоев...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2013 18:33

blue avalanche написа:Е,този е изритан от Стоев...

Toзи е гледан от скаути, платили са не малка трансферна сума и има договор с отбора. Никъде не пише, че е освободен. Просто, ако го поиска някой отбор, по-лесно ще бъде продаден(още повече, че заема квота за чужденец), което не значи, че е слаб футболист. На 27 години е, идеална футболна възраст.
Може да не е Йозил, но пак е по-добре от някакви свободни агенти, които са тренирали индивидуално или са били контузени по 6 месеца и при нас да си връщат формата. Очевидно на този етап, скъпи футболисти с безспорни качества, не можем да си позволим.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2013 18:46

tevez написа:
blue avalanche написа:Е,този е изритан от Стоев...

Toзи е гледан от скаути, платили са не малка трансферна сума и има договор с отбора. Никъде не пише, че е освободен. Просто, ако го поиска някой отбор, по-лесно ще бъде продаден(още повече, че заема квота за чужденец), което не значи, че е слаб футболист. На 27 години е, идеална футболна възраст.
Може да не е Йозил, но пак е по-добре от някакви свободни агенти, които са тренирали индивидуално или са били контузени по 6 месеца и при нас да си връщат формата. Очевидно на този етап, скъпи футболисти с безспорни качества, не можем да си позволим.

Не бе...Не казвам,че е слаб.Не съм го гледал човека и няма да е честно да коментирам.Опоку го дадох за пример ей така...майтап да става.
Още повече,че историята познава много примери на играчи,не ставащи за един отбор,но прекрасно "ставащи" за друг.Така,че...
Просто трябва да сме внимателни,защото се напатихме от играчи,които са фурии в отбора си,а като дойдат при нас-по-ниски от тревата.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 дек 2013 19:16

Едно много интересно изказване на ваша легенда.Струва си да се прочете :arrow:

Емил Спасов
легенда на Левски

Владо Гаджев е в такава възраст, че е нормално да мисли за трансфер зад граница. Друг е въпросът, че едва ли ще иска да отиде в Турция или Китай. Той ще търси изява в европейско първенство и в добър отбор. Промяната е нещо положително и важно за него в момента. Той е един от основните футболисти, единственият национал на Левски и много важна фигура в отбора. Един от малкото играчи, които са израснали в школата на клуба.
Аз съм човекът, който го доведе на Герена докато бях директор на школата и смея да кажа, че съм му дал път във футбола. Познавам го много добре. Владо имаше голямо желание да дойде в Левски. Утвърди се като основна фигура и е един от най-добрите български футболисти в момента. Ако условията не го удовлетворяват, той трябва да остане в Левски и да продължи да играе добре и в националния. Футболът е голямо доказателство за характера на един човек. В него има само днес и утре. Ако сега не стане трансфер, ще стане през лятото. Сега има много мениджъри, които да гледат играчите и трансферите са лесно осъществими. За да се получи обаче, трябва много работа, тренировки, режим, качества и още ред неща. Владо имаше едни от най-големите възможности в своята възрастова група, когато беше в школата на Левски. Когато се завърна от Гърция, кариерата му се възроди и той започна да се доказва.
За съжаление обаче точно в този момент не виждам кой може да го замести в Левски. Да се надяваме, че юношите Борислав Цонев и Антонио Вутов, които играят на подобни постове и са бъдещето на Левски.
Дано Вутов и Цонев успеят да го настигнат и задминат
Те от две години получават шансове в първия отбор, но все още имат да трупат много опит и се надявам не само да го заместят достойно. Всеки фен на Левски желае отборът да играе добре и да има все по-добри играчи. Хубаво е, че Тони Здравков налага млади футболисти в първия тим. Дано да продължи така и в бъдеще, независимо от резултатите. В Литекс това е причината да постигат тези успехи. Когато се работи правилно и се налагат млади футболисти, виждаме какви са резултатите. Обаче се иска търпение. Не трябва да взимаме футболисти, които са недоказани и скъпоплатени. Идват, налагаме ги и нищо не се получава. Пътят е този, който Литекс начерта. Доказателство за това са трансферите на Георги Миланов, Ивелин Попов и сега чакащият се Симеон Славчев. От класни футболисти се нуждае всеки клуб. На Левски му трябват поне няколко такива, но трудно ще бъдат намерени, защото струват много пари. За това работата със собствени юноши е много важна. Ако това бе направено преди 15 години, сега нямаше да има кой да стигне Левски. Липсата на средства за първия отбор налага обръщането на повече внимание на юношите
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 23 дек 2013 21:16

Ако дават 1 млн, да го пускат в Лудогорец , но с парите да вземат поне 2-ма от неговата класа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 21:22

Cooler написа:Ако дават 1 млн, да го пускат в Лудогорец , но с парите да вземат поне 2-ма от неговата класа.

Два коня за 500 не винаги са равни на един за 1000!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”