Captain Stottlemeyer, всички фирми у нас, колкото и богати да са те свиват яко разходите си.
Глобул и Виваком не са по слаби от Мтел. а виждаш, че прекратиха спонсорирането на Ловеч и ЦСКА.
Мтел от реклама в България не се нуждаят, а в чужбина Левски не им подсигурява никаква, така че нищо чудно да бъде преразгледано партньорството.
Шампионът Лудогорец договори звездата на Левски Гари Родриге
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионът Лудогорец договори звездата на Левски Гари Родриге
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
До преподписването ще има яснота дали Левски ще им предостави реклама в чужбина нали?

Captain Stottlemeyer написа:camarasa написа:Абсолътно съм съгласен , че футболът има и финансов аспект. И от тази гледна точка няма нищо лошо в това един, който има пари...Лудогорец, да даде на по-бедния си брат. Левски няма пари, а след април нещата ще станат драматични. МТел е уведомил официално, че няма да се продължи договорът за спонсорство.
Проблемът е, че двмата , претендиращи да са собственици, са бизнес партньори в няколко фирми. Бегла справка в търговския регистър го открива. Най- явната връзка е в компанията , купила търговските права за излъчване на шампионата. И това се нарича конфликт на интереси.
Може да задам доста въпроси по тази сюжетна линия, но все пак е Коледа и господата от Гонг ще се затруднят да дават обяснения и индулгенции. Изразът е на г-н Табаков
Весела Коледа !!!
1. И кой ти нашепна, че М Тел няма да продължи договора за спонсорство, гълъбче? Звездите или циганката от махалата?...Договорът за спонсорство между М Тел и ПФК "Левски" е валиден до 30 юни, 2014 година и по правило се преподписва всяка година (вече 16 поредни) през юни.
2. Хлапетиите във форума обичате да се правите на големи мъже, като употребявате думички и термини, чието значение не разбирате...Би ли бил така добър да обясниш, къде е колизията на интереси (между обществен и частен интерес) в случаите, които цитираш?...
![]()
Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения, драги ми camarasa...Весела Коледа и на теб и не си затруднявай главицата с твърде сложни за теб теми, празник е, все пак!...
Относно циганката в махалата, вероятно си в по-добри отношения с нея..не знам...А пък за конфликта на интереси, ..щом Уикипедия ти е източника на информация ми е ясно що за капацитет си...така че се скрий на топло....и запомни края на април и отношенията на ПФК с МТел....може пък и да схванеш нещо. С този ник....
Весели празници!!!
И имаш едно черпене от мен....за хлапетиите....
camarasa написа:angelofdeath написа:Такъв трансфер не може да стане, защото Левски обявиха 1 милион цена за Гари. Освен ако Батков не е задлъжнял на Домусчиев по-някаква линия. Първенството свърши и сега започват спекулацийте, но това е направо бомба. Все пак не вярвам, че Левски чак толкова са го закъсали, че да продават във България.
По зле....до такава степен, че ЦСКА плати част от разходите за мача в четвъртък...но Гонг мълчи....
Ами много ясно, че ще ги плати бе! Това е мач за купата, пак не сте запознати с правилата...

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да го продават, дреме ми на шапката за тоя!
Имам въпрос към розовите фенове! Паметта ви само 4 дни ли трае? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Stahlgewitter написа:До преподписването ще има яснота дали Левски ще им предостави реклама в чужбина нали?
С по един мач на сезон ли ще им подсигури същата?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
-
- Контакти:
Stahlgewitter написа:До преподписването ще има яснота дали Левски ще им предостави реклама в чужбина нали?
Левски ще рекламира по света Газпром защо им е Мтел?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Бозаво ми е..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
600 хилки в евра за Родригес + ернандес и стоянов например. Ок му викам аз 

W84me написа:camarasa написа:angelofdeath написа:Такъв трансфер не може да стане, защото Левски обявиха 1 милион цена за Гари. Освен ако Батков не е задлъжнял на Домусчиев по-някаква линия. Първенството свърши и сега започват спекулацийте, но това е направо бомба. Все пак не вярвам, че Левски чак толкова са го закъсали, че да продават във България.
По зле....до такава степен, че ЦСКА плати част от разходите за мача в четвъртък...но Гонг мълчи....
Ами много ясно, че ще ги плати бе! Това е мач за купата, пак не сте запознати с правилата...
Сега вижте член 29 т.3 и 4 от наредбата за провеждане на футболни срещи за сезон 13-14г. Какво е разписал някой, който не го е чел ,няма никакво значение. След като е определено в правилника, прави подписаното споразумение нищожно..С други думи ДГД др. Батков и да си плаща
Това е от друга тема за мачовете за купата м/у ЦСКА и Левски...направи една проверка, не пиши глупости
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ