smoothc написа:Чудя се дали Вилаш-Бояш,може бъде назначен за треньор на Милан![]()
Това като го види "Регъра-а", ще получиш отговор.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Чудя се дали Вилаш-Бояш,може бъде назначен за треньор на Милан![]()
Кашчей написа:Red_Girl написа:Добро утро! Друго си е да си лежиш на топло и да ядеш донати.
С интерес ще разбера как се ядат донати и какво въобще представляват
Groucho написа:Стига плюскахте домати, кажете послушни ли бяхте през изминалата година![]()
Groucho написа:Стига плюскахте домати, кажете послушни ли бяхте през изминалата година![]()
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро! Друго си е да си лежиш на топло и да ядеш донати.
Вчера КФС , днес понички ..... аз не харесвам дебели жени . Знам , че обичаш ризото с пиле , а аз го правя страхотно така ,че ..... избирай- или аз или дебелината
Отборът отчаяно се нуждае от нещо ново,нещо което да внесе малко емоция и свежи идеи...току виж пък успее да извади "Росонерите" от тази дупка,да промени детайлно нещата в един средносрочен период..най-малкото има качествата да успее.
Алегри е добър специалист,но сякаш играчите загубиха доверие(навярно и феновете) в него.Като цяло доста негативи се събраха наведнъж(а светлина в тунела така и не се вижда),играчите се демотивирани(разчита се един Кака и Балотели основно),защитата е под всякаква критика,загубата снощи от Интер сякаш "заби" и последния гвоздей и аз лично мисля,че е време за кардинална промяна и лека чистка в отбора,гарнирана естествено с 3-4 добри трансфера и както се казва:Нова година,нов късмет!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта