Сашо Тонев: По-добре общ работник, отколкото играч на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сашо Тонев: По-добре общ работник, отколкото играч на Левски
Доказано е, че националния ни отбор без левскари в него не струва и 5 стотинки! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- dreben23
- Контакти:
W84me написа:Доказано е, че националния ни отбор без левскари в него не струва и 5 стотинки!
Дано да се падне на някой левскар късметче "участие в мач на национален отбор" от баницата с късмети, а може и пет стотинки да са.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Съвсем нормално е на едно незначително леке, Левски да му е най-големият проблем. Нищо ново, нищо чудно.
Тео, докога ще се държиш като гаменче във форума? Не ти ли писна да те водят тийн страстите?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Странджата
- Контакти:
Не обиждайте момчето - много тука не са на неговото равнище. Прочетете интервюто и ще разберете защо е отишъл в ЦСКА. Нищо такова, което се цитира тука за общ работник, не е казал.
Тонев е много скромно и добре възпитано момче. Че е от ЦСКА е радост за цесекарите, но както се разбира от интервюто, Гошо Гинчев го е изтървал, а и майката се е наложила над бащата - върл левскар.
За нас е радост, че е добър футболист. Дано се раждат повече такива като него - къде ще играят - зависи от съдбата. Иначе и аз да съм футболист сега, макар че съм левскар, и аз бих се замисли, ако съм добър и се надявам да излеза в чужбина, защото ЦСКА всеки сезон си разпродава футболистите или ги пуска като свободни играчи, само и само да не го съдят.
Тонев е много скромно и добре възпитано момче. Че е от ЦСКА е радост за цесекарите, но както се разбира от интервюто, Гошо Гинчев го е изтървал, а и майката се е наложила над бащата - върл левскар.
За нас е радост, че е добър футболист. Дано се раждат повече такива като него - къде ще играят - зависи от съдбата. Иначе и аз да съм футболист сега, макар че съм левскар, и аз бих се замисли, ако съм добър и се надявам да излеза в чужбина, защото ЦСКА всеки сезон си разпродава футболистите или ги пуска като свободни играчи, само и само да не го съдят.
Teo написа:BadBoy написа:Тъпичко изказване.
Вместо да спечели симпатии на всички и с добри игри за националния и клубен отбор да бъде уважаван, той сам си прави половин България да го игнорира, толкова ли тези дечица не могат да се учат от личности като Стилиан Петров не зная.
Айде, айде ще се мазни на тия от подуяне ли, вие в кой свят живеете не мога разбера, алиса в страната на чудесата![]()
Мощна TOXIC омраза тях. Да си знаят мястото
Ми, поне може да ги уважава... все пак отстраниха любимците му за купата, пред тях са и в шампионата... не е хубаво така да се хулят по-силни отбори от твоя

[center]
[/center]

- LevskiZavinagi
- Контакти:
BadBoy написа:Човек е достатъчно да ти види аватара и на мига си прави извод, колко ти е сивото вещество.
Сашо Тонев имаше уважението ми, но вече е в графата общи работници.
Няма какво повече да добавя

- Andrew Eldritch
Браво. Трезва оценка и разумно мислене. Преценило се е момчето, че няма акъл за нещо повече от общ работник. Като гледам как вървят нещата във Вила скоро ще му се наложи да става "общак". Обаче се притеснявам, че ще си развали маникюра като прехвърля чували или тухли.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
не съм го чувал този сашо томов и не знам къде играе,но той сигурно затова е общ работник защото не става за Левски !аман от смешковци !
-
- Контакти:
Сашо Тонев ??? Абе вие не го ли изгонихте от ЦСКА поне такива са ми спомените.