viali69 написа:damageplan написа:viali69 написа:damageplan написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FSGOm_0ZOM[/youtube]
С тази песен трябва да поздравиш преди всичко себе си ! Днес е 22 декември и не е никакъв празник ! Или вие тиквите празнувате като циганите - няколко дена преди празника и няколко след него ?
Да ме поздравяваш мен - най-големият критик на Бойко Борисов в цяла България с тази песен е меко казано гьонсуратлък.
По-добре поздрави всички фенове на ББ и ГЕРБ !
Нека да бъдете поздравени и вие, пишман демократите и соросодидите, които предпочитате да ви командва един прост мутро-милиционер, отколкото децата на Политбюро.
А бе цървул смотан , досега в този форум аз съм постнал най-много критики за тиквата от Банкя .А ти рожбо на шумкарската партия дето ти плаща да си по цял ден по форумите - Нямам възможност да вися като теб по цял ден в нета и по този начин губя възможността да ти набия тъпото канче/твоята глава /.
Палячо, когато аз съм писал против Бойко Борисов тук в този форум и на много други места, ти, още не си бил регистриран. Само това ще ти кажа и спирам да споря с теб.
Аз съм критикувал Бойко Борисов още, когато беше главен секретар на МВР !
Ти, къде беше тогава, бе смешник ????

Ало ,комуняго смотана ,славянскао-комунистическа , пак не си в час , време ти е да се махнеш от този форум . Все пак е спортен форум.
Преглеждане на профил - viali69
Аватар
Потребителско име:viali69 Групи: Добави приятел Добави враг
ВРЪЗКА С ПОТРЕБИТЕЛЯ VIALI69
ЛС:Изпрати лично съобщение
СТАТИСТИКА
Регистриран на:22 Фев 2013 21:59Последно посещение:22 Дек 2013 21:15Общо мнения:1271 | Виж всички мнения на потребителя
(0.05% от всички мнения / 4.19 мнения на ден)Най-активен във форум:Свободна зона
(948 Мнения / 74.59% от всички потребителски мнения)Най-активна тема:Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
(62 Мнения / 4.88% от всички потребителски мнения)
Преглеждане на профил - damageplan
Аватар
Потребителско име:damageplan Групи:
ВРЪЗКА С ПОТРЕБИТЕЛЯ DAMAGEPLAN
ЛС:Изпрати лично съобщение
СТАТИСТИКА
Регистриран на:10 Апр 2011 08:33Последно посещение:22 Дек 2013 21:54Общо мнения:1308 | Виж всички мнения на потребителя
(0.05% от всички мнения / 1.32 мнения на ден)Най-активен във форум:Свободна зона
(386 Мнения / 29.51% от всички ваши мнения)Най-активна тема:Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
(29 Мнения / 2.22% от всички ваши мнения)

Ало ,комуняго смотана славянско-комунистическа , пак не си в час , време ти е да се махнеш от този форум . Все пак това е спортен форум.Ако имаш някои други по-стари регистрации , сега е моментът да ги обявиш .Или пък може да кажеш ,че си критикувал тиквата Бойко още по време на престъпния му период по времето на СИК .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"