Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dobermanche
Контакти:

Re: Христолов, проклет да си ако не продадеш отбора!

Мнениеот dobermanche » 02 ное 2009 20:34

Dano da e po-skoro,ne se izdarja ve4e...Forza Botev!!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 ное 2009 20:35

Пичове Брци ми писа съобщение което ме кара да съм супер оптимист. Бях му писал че сме благодарни за желанието и че сме зад тях, и че също така се нядяваме да си получат парите. Засегнах темата с заплатите ...

Отговора му беше изключително оптимистичен. Каза ми относно парите че всичко било уредено. Каза също че всички в отбора се радвали да играят за Ботев и че нещата ще се променят и Ботев ще тръгне нагоре. И естествено ни бладоари на всички за невроятната подкрепа!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 ное 2009 20:36

Гледах до преди секунди ПОТВ по интернет. Ужасно качество :twisted: Насичаше ,бавна връзка от сървъра... От това което чух от Салерно - за днес сделка няма :cry: Той си заминава за Италия. Временно... Който е гледал интервюто на качество - да преразкаже по-подробно !

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 02 ное 2009 20:39

Аз разбрах,че сделка няма да има,а просто те щели да "подкрепят" отбора... :evil:
КАУЗА КОЛЕЖА!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 02 ное 2009 20:40

Аз го гледах по ТВ-то, в общи линии почти нищо директно не каза, в общи линии ни хвалеше, повтаряше колко ни уважавава като град и публика и че ще направят всичко възможно да има сделка. Но самото интервю беше ужасно, въпросите на български почти не се чуваха, а и преводача яко запъваше, като "привърженика на феновете" беше най-култовия му превод :D В общи линии... чакаме. Но чакаме с оптимизъм.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 02 ное 2009 20:51

Pi4ove,po-nepotvardena informaciq!!! no zabelejete,ot mnogo veren 4ovek -vsi4ki bili v Sofiq v momenta i se vodqt zakliu4itelni pregovori.Stiskaite palci,siguren sam 4e e taka..:))))

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 02 ное 2009 20:52

Хайде момчето с инфото за банката да внесе яснота , на мен ми изглежда като познатия трик с втори купувач с цел да се вдигне цената !

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 02 ное 2009 20:53

[quote="dobermanche"]Pi4ove,po-nepotvardena informaciq!!! no zabelejete,ot mnogo veren 4ovek -vsi4ki bili v Sofiq v momenta i se vodqt zakliu4itelni pregovori.Stiskaite palci,siguren sam 4e e taka..:))))[/quotе

Кой е този верен човек ?

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 02 ное 2009 20:54

kanari написа:
dobermanche написа:Pi4ove,po-nepotvardena informaciq!!! no zabelejete,ot mnogo veren 4ovek -vsi4ki bili v Sofiq v momenta i se vodqt zakliu4itelni pregovori.Stiskaite palci,siguren sam 4e e taka..:))))[/quotе

Кой е този верен човек ?

Маика си ли търсят в София ?
Защо трябва да са в София а не в Пловдив ?

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 02 ное 2009 21:00

Prepredavam dumite na moqt 4ovek:nedei da gleda6 kvi gluposti se pi6at po vestnici i saitove,v momenta vsi4ko se prikliu4va v sofiq,kato spomena 4e vsi4ko e zaradi debelata Krasteva,no kaza 4e e na 100% siguren 4e sa tam...dali 6te se finalizira dnes-boja rabota.Zatova kazah -stiskaite palci!!!

Върни се в “Архив”