Годината на Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Годината на Байерн Мюнхен

Мнениеот Robbery » 22 дек 2013 12:42

Тази табела показва отборите, които са достигали най-често до финал в ШЛ. (от 1992 насам)

[center]Изображение[/center]

Както добре се вижда, благодарение на последните години Байерн задмина отбори като Real Мадрид, Ювентус, Барселона и Манчестър Юнайтед. Надявам се скоро отборът да покори и първото място.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 дек 2013 12:57

^^^^
Всичко това може да стане с работа, работа и за разнообразие повече работа ;)

Хер Робери, я ми преведи това нещо, че аз си го превеждам буквално и нещо не ми се получава :oops:

[center]Einen wunsch haben wir noch frei...

Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 22 дек 2013 13:14

MCMXIII написа:^^^^
Всичко това може да стане с работа, работа и за разнообразие повече работа ;)

Хер Робери, я ми преведи това нещо, че аз си го превеждам буквално и нещо не ми се получава :oops:

[center]Einen wunsch haben wir noch frei...

Изображение[/center]

"Имаме (само) още едно желание." в небуквален превод. ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 дек 2013 13:27

Благодаря!

******************************************************************************************

Сега нека момчетата да си починат, че ги чака кошмарно дълъг полусезон, после Световно първенство... И те така.
Последна промяна от MCMXIII на 22 дек 2013 14:15, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 дек 2013 14:08

shotgun blues написа:Байерн Мюнхен е класи над всички отбори в ЕВРОПА.Тази година е ясно ,че печелят Бундеслигата и купата на ГЕРМАНИЯ,като в Шампионската Лига не виждам кой може да ги спре ,ако отбора няма контузии на основни футболисти.

ПСЖ ще ги спре. Лоран Блан е много добър тактик. За мен ПСЖ и Байерн са фаворитите. Реал и Барселона са значително по-слаби от тях. ;)
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 дек 2013 14:11

Е 2014 г. няма да е :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 дек 2013 14:23

[center]Страхотна година,която ще се помни от всеки фен на Баварците! :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAxfzheSiP4[/youtube]
MIA SAN MIA![/center]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 дек 2013 14:30

Ако Берлускони развърже кесията, ще има кой да се протипостави на "Байерн". Естествено, че парите не трябва да са в основата на всичко и е добре първо "Милан" да си развие талантите.
Колко пожелателно говоря, че направо не е за вярване. "Россонерите" отдавна загинаха като отбор в Европа и всеки, който се падне с тях, трябва да се чувства привилегирован. Честно казано, се радвам, че този "Байерн" не се случи с този "Милан", защото разликата е повече от пет гола плюс за германския колос.
Приказна година за "Байерн"! Може би скоро няма да се повтори чак до такава степен, но пък кой знае ;)
Не харесвам националния отбор на Германия, но от него от едно време може да се научат повече положителни неща в живота, отколкото отрицателни.

После Доктора тръгнал да ми обяснява, че тези или онези били конкуренти... "Байерн" сам може да си попречи по пътя към нови големи постижения.
Хайнкес е много голям.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 дек 2013 14:48

daniel875 написа:Ако Берлускони развърже кесията, ще има кой да се протипостави на "Байерн". Естествено, че парите не трябва да са в основата на всичко и е добре първо "Милан" да си развие талантите.
Колко пожелателно говоря, че направо не е за вярване. "Россонерите" отдавна загинаха като отбор в Европа и всеки, който се падне с тях, трябва да се чувства привилегирован. Честно казано, се радвам, че този "Байерн" не се случи с този "Милан", защото разликата е повече от пет гола плюс за германския колос.
Приказна година за "Байерн"! Може би скоро няма да се повтори чак до такава степен, но пък кой знае ;)
Не харесвам националния отбор на Германия, но от него от едно време може да се научат повече положителни неща в живота, отколкото отрицателни.

После Доктора тръгнал да ми обяснява, че тези или онези били конкуренти... "Байерн" сам може да си попречи по пътя към нови големи постижения.
Хайнкес е много голям.

Съгласен съм. Байерн има само един конкурент и той се нарича Хосеп Гуардьола. Ако тази битка бъде спечелена няма кой да ни спре. На мен ми е чудно защо епизодично го защитаваш, при положение че той е архитектът на съвременния отбор на Барселона, опитва се да вкара в играта ни елементи от техния стил и тактическа постройка, а аз съм съгласен с абсолютно всяка дума, която ти си казвал по техен адрес. Просто не може отбор, когото сме били с 9-0 за 3 мача, когото отбори от Англия, Италия, Русия и Шотландия с малко по-дефанзивна схема го правят за смях да ни бъде какъвто и да е пример.

Иначе хубаво би било Берлускони да развърже кесията, защото европейският футбол има нужда от силен Милан.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 дек 2013 14:58

doktora25 написа:
daniel875 написа:Ако Берлускони развърже кесията, ще има кой да се протипостави на "Байерн". Естествено, че парите не трябва да са в основата на всичко и е добре първо "Милан" да си развие талантите.

Хайнкес е много голям.

Съгласен съм. Байерн има само един конкурент и той се нарича Хосеп Гуардьола. Ако тази битка бъде спечелена няма кой да ни спре. На мен ми е чудно защо епизодично го защитаваш, при положение че той е архитектът на съвременния отбор на Барселона, опитва се да вкара в играта ни елементи от техния стил и тактическа постройка, а аз съм съгласен с абсолютно всяка дума, която ти си казвал по техен адрес. Просто не може отбор, когото сме били с 9-0 за 3 мача, когото отбори от Англия, Италия, Русия и Шотландия с малко по-дефанзивна схема го правят за смях да ни бъде какъвто и да е пример.

Иначе хубаво би било Берлускони да развърже кесията, защото европейският футбол има нужда от силен Милан.

Не го защитавам. Гуардиола не го харесвам като треньор, но ми е странно, че непрекъснато говориш срещу него. Той просто толкова си може и не е виновен, че е назначен. Обвинявай ръководството, но не и наставника ;) Треньор на средно ниво, но има отбор, завещан от Хайнкес. Нека не сравняваме Юп с испанеца! Това мисля, че е обидно най - малкото. През миналия сезон баварците играеха футбол, а не разкарваха топката.

Темата е за твоите любимци, така че повече няма да говоря за друго. Истината е, че самият "Байерн" искаше Гуардиола, а не обратното. По тази логика след Шенкли "Ливърпул" трябваше да е слаб :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Байерн”