Аз гледах втората част на "Хобит" и е доста по-добра от първата!
  Аз гледах втората част на "Хобит" и е доста по-добра от първата!   Даже го гледах на HFR.
  Даже го гледах на HFR.  Там прилича все едно играеш някаква игра със 100 фпс. Изключително гладко вървеше филма!
  Там прилича все едно играеш някаква игра със 100 фпс. Изключително гладко вървеше филма!  
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 Аз гледах втората част на "Хобит" и е доста по-добра от първата!
  Аз гледах втората част на "Хобит" и е доста по-добра от първата!   Даже го гледах на HFR.
  Даже го гледах на HFR.  Там прилича все едно играеш някаква игра със 100 фпс. Изключително гладко вървеше филма!
  Там прилича все едно играеш някаква игра със 100 фпс. Изключително гладко вървеше филма!  

messi7 написа:Пичаги, да ви питам, тамън и се заговори доста- Хобит, предистория ли е на Властелинът? Нещо не можах добре да разбера от инфото в нета.( иначе LOTR бех почнал да я чета, ама ми дойде в повече и сега съм на повече на скай-фай вълна, както и да е). А и Властелинът ми е един от най най любимите филми.
Благодаря.

we are the champions написа:Шнур за Алкохола !!!!!

MuFc1878 написа:messi7 написа:Пичаги, да ви питам, тамън и се заговори доста- Хобит, предистория ли е на Властелинът? Нещо не можах добре да разбера от инфото в нета.( иначе LOTR бех почнал да я чета, ама ми дойде в повече и сега съм на повече на скай-фай вълна, както и да е). А и Властелинът ми е един от най най любимите филми.
Благодаря.
Хобитът е преди Властелинът на пръстените. Логично - тук се разказва за младия Билбо Бегинс и как взима пръстенът от Ам-Гъл
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Властелинът ми е любим филм. Уникален.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Red_Girl написа:Властелинът ми е любим филм. Уникален.
И на мен. Гледал съм го стотици пъти. Нямаше как да не се размажа и на Хобит, който е с едно ниво по-надолу като класа
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Вчера изгледай последната част отново.. И аз го гледам доста често. Хобит, поне първата час,т много не ме грабна, ше видим втората.
 Първата част е встъпителна, както беше и "Задругата на пръстена"!
 Първата част е встъпителна, както беше и "Задругата на пръстена"!Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта