Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На Коледа 7-ми в Премиершип и без шанс за Титлата!

MuFc1878 написа:На мен ми направи силно впечатление в края на мача точно преди гола на УХ, или атаката, при която Валенсия пропиля шанс за 4:0. Фил отне по брилянтен начин в нашето наказателно поле една топка. Ако не беше направил предвидливо движение, още тогава играч на гостите можеше да вкара.

[/center]
[/center] 4-5-1 дава много по-голяма сигурност в изключително важната централна зона на терена! Дано толкова много хулените Дани и Ашли продължават така, че в този сгъстен цикъл и много контузени се нуждаем от всяка капка свежа кръв. Отделно трябва да се търсят и 2-3 качествени попълнения, за да се подкрепи още тима. Но най-вероятно това ще се случи лятото.
 4-5-1 дава много по-голяма сигурност в изключително важната централна зона на терена! Дано толкова много хулените Дани и Ашли продължават така, че в този сгъстен цикъл и много контузени се нуждаем от всяка капка свежа кръв. Отделно трябва да се търсят и 2-3 качествени попълнения, за да се подкрепи още тима. Но най-вероятно това ще се случи лятото. [/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта