Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Безкомпромисен » 22 дек 2013 00:40

Betchualeng Arnaikem написа:
Неутрален58 написа:
Че в теб специално има и елемент на фанатизъм (който при майка ти липсва) е вярно. Особено забавен ми беше случая, когато раздаваше листовки на децата, които тренираха. Да ги носели на родителите си да ги четат (rofl).

Какви листовки е раздавал, я разкажи по-подробно, с какво съдържание? :lol:

Раздавал на деца, които тренират при него някакъв хвърчащ хартиен парцал, да го носят вкъщи на родителите си хх
Резултат: някои родители били бесни, че занимават с пропаганда децата им и тренировките им при него приключили.

Да децата са най-важното от малки да знаят на какви зверства , терор и убийства са способни комунистическите престъпници , да се знае истината за тях , за да не могат да бъдат заразени с болшевишко-комунистическите бацили!Аз съм антикомунист по-рождение и по природа!Аз се гордея стова , което правих , като раздавах листовки и ако имам възможност и сега ще го правя!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 дек 2013 00:43

Безкомпромисен написа:
Неутрален58 написа:
Че в теб специално има и елемент на фанатизъм (който при майка ти липсва) е вярно. Особено забавен ми беше случая, когато раздаваше листовки на децата, които тренираха. Да ги носели на родителите си да ги четат (rofl).

Какви листовки е раздавал, я разкажи по-подробно, с какво съдържание? :lol:

Раздавал на деца, които тренират при него някакъв хвърчащ хартиен парцал, да го носят вкъщи на родителите си хх
Резултат: някои родители били бесни, че занимават с пропаганда децата им и тренировките им при него приключили.

Да децата са най-важното от малки да знаят на какви зверства , терор и убийства са способни комунистическите престъпници , да се знае истината за тях , за да не могат да бъдат заразени с болшевишко-комунистическите бацили!Аз съм антикомунист по-рождение и по природа!Аз се гордея стова , което правих , като раздавах листовки и ако имам възможност и сега ще го правя!

Е поне това не отрече.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 дек 2013 02:02

Г-н Жеков Вие сте като един Левски, в днешните смутни времена. Прекланям се пред Вас и сам готов, да се боря и да защитавам вашата чест, както и на партията майка БАП. Декомунизация и лустрация за всички болшевишки отпадъци!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 дек 2013 06:05

Levskar_90 написа:Г-н Жеков Вие сте като един Левски, в днешните смутни времена.

Шегата е шега ама това сравнение е брутална национална обида. За Васил Левски и България.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 26 дек 2013 00:34

Леле, вчера намерих някакво старо предаване по пловдивска телевизия и другаря Жеков гостуваше- погледах 10 минути и съм се смял с глас, тоя човек е тотално изкукал. :lol: :lol: :lol: Него в лудница няма да го приемат, ама тя не е и за него- комунистите създават лудниците, за да пропагандират болшевизъм-комунизъм в тях. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 дек 2013 00:53

haha написа:Леле, вчера намерих някакво старо предаване по пловдивска телевизия и другаря Жеков гостуваше- погледах 10 минути и съм се смял с глас, тоя човек е тотално изкукал. :lol: :lol: :lol: Него в лудница няма да го приемат, ама тя не е и за него- комунистите създават лудниците, за да пропагандират болшевизъм-комунизъм в тях. :lol:

Казвайте на такива като мен ,че сме луди и ще си живеете в болшевишко-комунистическото си робство и комунягите ще ви мачкат!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 дек 2013 02:06

Здравейте роби на комунизма , сега ще отбележа ще един потребител, за който съм сигурен , че е чист комунист и комунистически провокатор и манипулатор , който са му поставили задача комунягите да говори лъжи и клевети за мен и моите родители!Както по същият начин на другият комунистически престъпник Димитър Кралев, който по същият начин говори лъжи и клевети за мен и моите родители!
freak_boy е комунист, който главата му е пълна само с петолъчки , сърпове и чукове!

Явно комунистическите престъпници се плашат много от нарастващата популярност на Българска Антикомунистическа Партия, защото това е единствената партия в която няма комунистически престъпници, а чиста! Страх ги е , защото ако БАП вземе властта , прошка за комунягите няма да има! От това се страхуват!
А истината я има само в предаването "Безкомпромисно"!Който иска да научи истината да го гледа!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 дек 2013 14:46

[offtopic]Айдеее, и габровецът е в черния списък на другаря Жеков с "комунисти"! :mrgreen:

Добре дошъл в клуба! 8-)[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 27 дек 2013 16:13

На изборите ще гласувам за БАП 8-)

haha

Мнениеот haha » 28 дек 2013 01:47

Безкомпромисен написа:...нарастващата популярност на Българска Антикомунистическа Партия...

Каква популярност те гони бре, ако не бях чел мненията ти тука (главно, за да си подобрявам настроението), никога нямаше да науча за жалкото ти формирование (БАП).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”