Безкомпромисен написа:От комунягите никога не съм искал нито стотинка и не искам нито стотинка! Винаги ясно съм го подчертавал и съм се обръщал само и единствено към антикомунистите!Ако някой ден БАП дойде на власт всички комунистически престъпници до един без изклюение ще са по затворите и концлагерите, за да са на сигурно място и хората да са спокойни , че няма кой да ги граби , краде и убива! Едни ще бъдат осъдени на 150 години затвор, други на 500 , трети на 1000 в зависимост от тяхното извършено престъпление! И въздухът ще се изчисти от комунистически бацили!
Връщане на Търновската конституция и новият химн на България ще се казва "Шуми Марица" и той ще бъде официалният химн!
Махане на всички бошевишко комунистически паметници и паметни плочи и на тяхно място ще построим паметници на жертви на комунизма и на достойни българи!
Връщане махане на болшевико-комунстическите имена на градове , улици, училища и т.н. и на тяхно място ще бъдат заменени със старите имена от преди 09.09.1944г. или с имена на достойни българи!
Създаване на Стена на Позора във всяко село и град и там ще се напишат имената на всички членове на терористичната банда БКП, агенти на партийна сигурност и ще има една кофа от камъни, където хората да мятат по тази стена и да оплюят комунистическите престъпници, убийци и терористи!
Вкарване на истинската история на България в учебниците в место сегашната , която е пълна с болшевишко-комунистически лъжи и на нейно място ще се учи истинската история на България , какво е било независимо и демократично Царство България , на какви зверства и жестокости са способни комунистите, за да може децата да имат анти тела срещу комунистическите бацили!
В това ще се състои радикалната и безкомпромисна декомунизация!
Връщане на автентичните български родолюбиви организации "Български Национални Легиони", "Ратник","Бранник", "Отец Паисий" , както и връщане на старата българска азбука преди най-черния и кървав ден в българската история - 09.09.1944г.!
След като тя се извърши ще направим всичко възможно да върнем България там където е бил преди най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. на първо место на Балканите и на шесто в Европа!Ще създадем такива условия,че да върнем нормалните хора от чужбина , които са били изгонени от съветския концлагер нарече антинародна република България да дават своите знания тук!
Забрана на всички комунистически банди и техни отрочета!
Това общо взето е програмата на БАП!
А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!Там е истината, а не по болшевишко-комунистическите медии!
Жеков , така като гледам ни очаква антикомунистическа диктатура с диктатор Георги Жеков който ако е на власт ще избие поне едно 4 милиона "комунистически престъпника , служещи на СССР" , за да бъде България "екологичко чиста"! Преполагам , че в центъра на София ще има огромен паметник на светия Спасител от съветско-комунистическта тирания Георги Жеков!
Ти ще бъдеш по жесток и от Сталин! Ще бъде всичко, както преди 1989г. само че в антикомунистически вид!
Според мен Жеков е луд , като му гледам изявите и съм му гледал много от предаванията "Безкомпромисно" и съм се смял от сърце този е сериозно освидетелстван, навсякъде му се привиждат комунисти , е няма такъв смях, по-забавен е и от проф. Вучков и от Сидеров, който викаше "Извини се бе"!