Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2013 21:17

Безкомпромисен написа:
hajitsu написа:Издигали са паметници и на Левски, Ботев, Вазов. Или ще кажеш, че и те са комуняги? :?

Фактът ,че Никола Вапцаров е бил срещу независимо и демократично Царство България и се е борил срещу българския народ го прави комунист!Той помага на комунягите, а комягите не издават случайно партийни книжики, трябва съответният индивид да я е залужил!

Вапцаров се е борил срещу българския народ?! Ти имаш ли връзка с корабът-майка?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 21:31

Siegfried написа:Съветвам всички форумци от Гонг ДА СПРАТ да пишат в тази тема!!! С добро ви го казвам! 1200 коментара КОПИ ПЕЙСТ - това е форумната кариера на Жеков!!! Игнорирайте го и го оставете да поства едни и същи глупости за предаванията за готвене и т.н. Той нито чете коментарите ни, нито отговаря адекватно на тях. ИГНОРИРАЙТЕ ГО!!! Само така ще го неутрализираме!

На мен ми е забавно, защото от това, което знам за ДРУГАРЯ Жеков той или е страшен лицемер или е луд. Просто ЛУД.
Трето обяснение няма.

Той и 300000 пъти да ми копира брътвежите си ми е през ........ нека се позабавлявам малко с това чучело хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 21:34

http://vbox7.com/play:fd476858&start=47
Ето това е Жеков :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2013 21:37

Betchualeng Arnaikem написа:
Siegfried написа:Съветвам всички форумци от Гонг ДА СПРАТ да пишат в тази тема!!! С добро ви го казвам! 1200 коментара КОПИ ПЕЙСТ - това е форумната кариера на Жеков!!! Игнорирайте го и го оставете да поства едни и същи глупости за предаванията за готвене и т.н. Той нито чете коментарите ни, нито отговаря адекватно на тях. ИГНОРИРАЙТЕ ГО!!! Само така ще го неутрализираме!

На мен ми е забавно, защото от това, което знам за ДРУГАРЯ Жеков той или е страшен лицемер или е луд. Просто ЛУД.
Трето обяснение няма.

Той и 300000 пъти да ми копира брътвежите си ми е през ........ нека се позабавлявам малко с това чучело хх

Жеков пцуе телевизии и комунисти, но удобно забравя как от телевизионен екран молеше за финансова помощ същите тези комунисти :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 22:18

От комунягите никога не съм искал нито стотинка и не искам нито стотинка! Винаги ясно съм го подчертавал и съм се обръщал само и единствено към антикомунистите!Ако някой ден БАП дойде на власт всички комунистически престъпници до един без изклюение ще са по затворите и концлагерите, за да са на сигурно място и хората да са спокойни , че няма кой да ги граби , краде и убива! Едни ще бъдат осъдени на 150 години затвор, други на 500 , трети на 1000 в зависимост от тяхното извършено престъпление! И въздухът ще се изчисти от комунистически бацили!
Връщане на Търновската конституция и новият химн на България ще се казва "Шуми Марица" и той ще бъде официалният химн!
Махане на всички бошевишко комунистически паметници и паметни плочи и на тяхно място ще построим паметници на жертви на комунизма и на достойни българи!
Връщане махане на болшевико-комунстическите имена на градове , улици, училища и т.н. и на тяхно място ще бъдат заменени със старите имена от преди 09.09.1944г. или с имена на достойни българи!
Създаване на Стена на Позора във всяко село и град и там ще се напишат имената на всички членове на терористичната банда БКП, агенти на партийна сигурност и ще има една кофа от камъни, където хората да мятат по тази стена и да оплюят комунистическите престъпници, убийци и терористи!
Вкарване на истинската история на България в учебниците в место сегашната , която е пълна с болшевишко-комунистически лъжи и на нейно място ще се учи истинската история на България , какво е било независимо и демократично Царство България , на какви зверства и жестокости са способни комунистите, за да може децата да имат анти тела срещу комунистическите бацили!
В това ще се състои радикалната и безкомпромисна декомунизация!
Връщане на автентичните български родолюбиви организации "Български Национални Легиони", "Ратник","Бранник", "Отец Паисий" , както и връщане на старата българска азбука преди най-черния и кървав ден в българската история - 09.09.1944г.!
След като тя се извърши ще направим всичко възможно да върнем България там където е бил преди най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. на първо место на Балканите и на шесто в Европа!Ще създадем такива условия,че да върнем нормалните хора от чужбина , които са били изгонени от съветския концлагер нарече антинародна република България да дават своите знания тук!
Забрана на всички комунистически банди и техни отрочета!

Това общо взето е програмата на БАП!

А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!Там е истината, а не по болшевишко-комунистическите медии!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2013 22:24

Безкомпромисен написа:А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!

И ти си повярва, нали (rofl)
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 22:27

Безкомпромисен написа:А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!

Там е истината и аз изложих изцяло програмата на БАП!На всеки нормален човек би му харесала но на комунягите не, защото те знаят какво ги очаква!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2013 22:30

Безкомпромисен написа:

Там е истината и аз изложих изцяло програмата на БАП!На всеки нормален човек би му харесала но на комунягите не, защото те знаят какво ги очаква!

Че ти нормален ли си?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 21 дек 2013 22:32

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:

Че ти нормален ли си?!?

Да , защото съм антикомунст и не съм се омешал с комунистическите престъпници!

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 21 дек 2013 22:41

Безкомпромисен написа:От комунягите никога не съм искал нито стотинка и не искам нито стотинка! Винаги ясно съм го подчертавал и съм се обръщал само и единствено към антикомунистите!Ако някой ден БАП дойде на власт всички комунистически престъпници до един без изклюение ще са по затворите и концлагерите, за да са на сигурно място и хората да са спокойни , че няма кой да ги граби , краде и убива! Едни ще бъдат осъдени на 150 години затвор, други на 500 , трети на 1000 в зависимост от тяхното извършено престъпление! И въздухът ще се изчисти от комунистически бацили!
Връщане на Търновската конституция и новият химн на България ще се казва "Шуми Марица" и той ще бъде официалният химн!
Махане на всички бошевишко комунистически паметници и паметни плочи и на тяхно място ще построим паметници на жертви на комунизма и на достойни българи!
Връщане махане на болшевико-комунстическите имена на градове , улици, училища и т.н. и на тяхно място ще бъдат заменени със старите имена от преди 09.09.1944г. или с имена на достойни българи!
Създаване на Стена на Позора във всяко село и град и там ще се напишат имената на всички членове на терористичната банда БКП, агенти на партийна сигурност и ще има една кофа от камъни, където хората да мятат по тази стена и да оплюят комунистическите престъпници, убийци и терористи!
Вкарване на истинската история на България в учебниците в место сегашната , която е пълна с болшевишко-комунистически лъжи и на нейно място ще се учи истинската история на България , какво е било независимо и демократично Царство България , на какви зверства и жестокости са способни комунистите, за да може децата да имат анти тела срещу комунистическите бацили!
В това ще се състои радикалната и безкомпромисна декомунизация!
Връщане на автентичните български родолюбиви организации "Български Национални Легиони", "Ратник","Бранник", "Отец Паисий" , както и връщане на старата българска азбука преди най-черния и кървав ден в българската история - 09.09.1944г.!
След като тя се извърши ще направим всичко възможно да върнем България там където е бил преди най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. на първо место на Балканите и на шесто в Европа!Ще създадем такива условия,че да върнем нормалните хора от чужбина , които са били изгонени от съветския концлагер нарече антинародна република България да дават своите знания тук!
Забрана на всички комунистически банди и техни отрочета!

Това общо взето е програмата на БАП!

А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомпромисно"!Там е истината, а не по болшевишко-комунистическите медии!

Жеков , така като гледам ни очаква антикомунистическа диктатура с диктатор Георги Жеков който ако е на власт ще избие поне едно 4 милиона "комунистически престъпника , служещи на СССР" , за да бъде България "екологичко чиста"! Преполагам , че в центъра на София ще има огромен паметник на светия Спасител от съветско-комунистическта тирания Георги Жеков! :lol:

Ти ще бъдеш по жесток и от Сталин! Ще бъде всичко, както преди 1989г. само че в антикомунистически вид!
Според мен Жеков е луд , като му гледам изявите и съм му гледал много от предаванията "Безкомпромисно" и съм се смял от сърце този е сериозно освидетелстван, навсякъде му се привиждат комунисти , е няма такъв смях, по-забавен е и от проф. Вучков и от Сидеров, който викаше "Извини се бе"! :lol:

Върни се в “Свободна зона”