БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот silverbg » 02 ное 2009 17:19

Като несериозни определям голяма част от отговорите, които съм получавал от вас по редица въпроси. В това отношение и по темата "Спортклуб". Като те питах защо не са си върнали името, когато другите отбори са го направели ти ми каза, че щото се смятало за немско т.е. фашистко. Това явно, защото кръстника на софийския Спортклуб е немски възпитаник и взаймствал името от там. Ей го на комунистите виновни, такива оправдания на различни теми си имате бол. А на въпроса "защо си забравихте историята?!" май още не съм получил отговор.

По въпроса за анонимността - тези които ти наричаш анонимници са също толкова анонимни, колкото и вашите пишещи на ляво, на дясно за 1912, за АФД ТРАКИЯ, за комунистите и т.н. и т.н. И както казах по-горе индеректно обвиняват примерно Румен Минков в лъжа. А къде е разликата в картинката мисля, че и ти сам ще се сетиш... ;)

А пък да сме му обърнали чак пък такова внимание не съм съгласен, пак се взимате по насериозно от необходимото. Дерби беше все пак, тапет за базикче си е класика вече, а темата е актуална. :)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 ное 2009 17:39

Хе-хе... Силвър... :lol:
Искаш СЕРИОЗНОСТ, ама тогава прояви МАЛКО уважение майна!!! Не сме "паднали от небето" и да не схващаме лекото "плъзгане" майна!!! :)

Като несериозни определям голяма част от отговорите, които съм получавал от вас по редица въпроси.

Какво имаш ПРЕДВИД под СЕРИОЗЕН отговор бе майна?!! :lol:
Този КОЙТО искаш ТИ да чуеш?!!
Или
такъв, КОЙТО да е АРГУМЕНТИРАН?!!

Защо те питам?!! :lol:
Странно майна!!! Но съм останал с впечталение, че НАШИТЕ отговори ВИНАГИ са "МЪГЛЯВИ", а вашите тогава КАКВИ СА?! :lol: Та... вие неможете да дадете АРГУМЕНТИРАН отговор на ФУНДАМЕНТАЛЕН ВЪПРОС от ВАШАТА история, а искате от нас ДА ДАВАМЕ ТРОЙНО :lol: и ЧЕТВОРНО :lol: ПОДПЛАТЕНИ ОТГОВОРИ и ПАК ВИ ИЗГЛЕЖДА "НЕСЕРИОЗНО" и "ЛЪЖА"!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 02 ное 2009 17:43

silverbg написа:Като несериозни определям голяма част от отговорите, които съм получавал от вас по редица въпроси. В това отношение и по темата "Спортклуб". Като те питах защо не са си върнали името, когато другите отбори са го направели ти ми каза, че щото се смятало за немско т.е. фашистко. Това явно, защото кръстника на софийския Спортклуб е немски възпитаник и взаймствал името от там. Ей го на комунистите виновни, такива оправдания на различни теми си имате бол. А на въпроса "защо си забравихте историята?!" май още не съм получил отговор.

По въпроса за анонимността - тези които ти наричаш анонимници са също толкова анонимни, колкото и вашите пишещи на ляво, на дясно за 1912, за АФД ТРАКИЯ, за комунистите и т.н. и т.н. И както казах по-горе индеректно обвиняват примерно Румен Минков в лъжа. А къде е разликата в картинката мисля, че и ти сам ще се сетиш... ;)

А пък да сме му обърнали чак пък такова внимание не съм съгласен, пак се взимате по насериозно от необходимото. Дерби беше все пак, тапет за базикче си е класика вече, а темата е актуална. :)

А бе Силвър, та дори и вие не знаехте за изопачаването на едно класиране, за едно посрещане пред една сграда, която не е съществувала през онази година. Та кой викаш лъже и кой сипе неоснователни обвинения?

Ми майна, за да можеш да отговориш, трябва да знаеш какво, а не просто хей така, от инат. И хоп, веднага да стане вашето. Силвърче, годината е 2009.

Непознаването на историята от ваша страна не е основание за глупостите ви не ги оправдава.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2009 17:58

plovdivram написа:Какво имаш ПРЕДВИД под СЕРИОЗЕН отговор бе майна?!! :lol:
Този КОЙТО искаш ТИ да чуеш?!!
Или
такъв, КОЙТО да е АРГУМЕНТИРАН?!!

Защо те питам?!! :lol:
Странно майна!!! Но съм останал с впечталение, че НАШИТЕ отговори ВИНАГИ са "МЪГЛЯВИ", а вашите тогава КАКВИ СА?! :lol: Та... вие неможете да дадете АРГУМЕНТИРАН отговор на ФУНДАМЕНТАЛЕН ВЪПРОС от ВАШАТА история, а искате от нас ДА ДАВАМЕ ТРОЙНО :lol: и ЧЕТВОРНО :lol: ПОДПЛАТЕНИ ОТГОВОРИ и ПАК ВИ ИЗГЛЕЖДА "НЕСЕРИОЗНО" и "ЛЪЖА"!!!!

Oпределено второто.
И затретвам, че не съм говорил никъде за лъжи. Лъжата е нещо, което е извършено преднамерено и с цел, а аз съм сигурен, че вярваш в това, което говориш.

За неуважение не може да става въпрос, напротив, само мога да ви поздравя за това, което правите. Не са много хората, които хвърлят толкова много труд и лично време за любимия си отбор.

И ми е интересно какъв е този толкова ФУНДАМЕНТАЛЕН ВЪПРОС от НАШАТА история на който не можем да дадем аргументиран отговор?
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2009 18:07, променено общо 1 път.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2009 18:00

Чудя ви се как издържате на тези "спорове" с папагали? По-скоро ще убедите едно радио, то поне не е предубедено, че каквото и да кажете не е вярно!!!! То иска да слуша папагалски приказки от 1001 нощ.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2009 18:04

Irish stout написа:
silverbg написа:Като несериозни определям голяма част от отговорите, които съм получавал от вас по редица въпроси. В това отношение и по темата "Спортклуб". Като те питах защо не са си върнали името, когато другите отбори са го направели ти ми каза, че щото се смятало за немско т.е. фашистко. Това явно, защото кръстника на софийския Спортклуб е немски възпитаник и взаймствал името от там. Ей го на комунистите виновни, такива оправдания на различни теми си имате бол. А на въпроса "защо си забравихте историята?!" май още не съм получил отговор.

А бе Силвър, та дори и вие не знаехте за изопачаването на едно класиране, за едно посрещане пред една сграда, която не е съществувала през онази година. Та кой викаш лъже и кой сипе неоснователни обвинения?

Ми майна, за да можеш да отговориш, трябва да знаеш какво, а не просто хей така, от инат. И хоп, веднага да стане вашето. Силвърче, годината е 2009.

Непознаването на историята от ваша страна не е основание за глупостите ви не ги оправдава.

Аре стига вече с тоя тапет, той даже май и още си седи в сайта. Сумати години само тва приказвате, и ако тва не е несериозност. :lol: А другото да не е прослувото класиране от 24 където сме се писали втори, брей цялата история ни промени тва класиране. :lol:

А ти за непознаване не ми говори докато не ми обясниш кво беше там как сега сме се върнали в естествения си вид от преди да сме Тракия. :lol:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 02 ное 2009 18:10

silverbg написа:
Irish stout написа:

Аре стига вече с тоя тапет, той даже май и още си седи в сайта. Сумати години само тва приказвате, и ако тва не е несериозност. :lol: А другото да не е прослувото класиране от 24 където сме се писали втори, брей цялата история ни промени тва класиране. :lol:

А ти за непознаване не ми говори докато не ми обясниш кво беше там как сега сме се върнали в естествения си вид от преди да сме Тракия. :lol:

Ха, не можеш да дадеш логичен отговор и бяло знаме - айде стига. Няма!
До дупка - защо лъжете, че сте втори, след като сте 7?
Защо използвате чужда снимка за "посрещането" ви през 1929 година?
Защо лъжете, че сте най-стария отбор в Пловдив?

Така се създават митове и легенди, а не история.

Такива ми ти работи. Фиромци!

Вече нямате държавата зад вас. Това е естествено състояние, което ви е познато отскоро, макар че в някои отношения пак си имате подкрепа. Както ние нямаме опора, така и вие нямате. Или поне така трябва да бъде Вижте се докъде я докарахте. С армията вскеи може да се прави на велик, афедеецо.

Знам че няма да ми отговориш на първите три въпроса.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2009 18:34

Ами кажи ми ти защо лъжем, че сме втори?! Румен Минков да беше писал, че сме първи поне да трупнем още една градска титличка. :lol: Защо не се замислиш, че нещо което от преди толкова години МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЪРКАНО?! И наистина на този въпрос може да отговори само Румен Минков, защото той е писал книгата. Аз дори не знам дали това което вие казвате е вярно.

Къде сме я използвали тази снимка?! Това е тапет за разкрасяване десктопа на компютъра, да не е нещо в книга?!

И кой е най-стария отбор в Пловдив?! Сигурно ще кажеш Спартак, ама те се водят 1947.

И как с тези неща създадохме митове и легенди?! Нашата история е толкова богата, че тези неща са капка в морето. И КАКВИ СА НИ МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ?!!!!!!!!!

Кажи ми сега за преди 1967. Държавата зад нас, а?! военните ли са държавата, те дори не са през цялото време зад нас след 44, включително и 67г.?! ами преди 44?

А дали "държавата" не е и зад вас?! Кой върна Бонев от Левски? Къде са ви сега новия БАЩА, новия ЕДО, новия БОНЕВ?! Да вярно е, ПАДАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СЪВПАДА С ТОВА НА БОТЕВ!
Последна промяна от silverbg на 02 ное 2009 18:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 02 ное 2009 18:39

silverbg написа:И кой е най-стария отбор в Пловдив?! Сигурно ще кажеш Спартак, ама те се водят 1947.

Е как да не знаеш бе майна? Те са!!! :lol: :lol: Те са "пионерите" :lol: - Вел...опа...Локомотив...тоест Спортклуб... :lol: :lol: Не знаеш ли, че хан Аспарух е положил тяхното начало още с пристигането си от азиатските степи :lol:
///// Gialloneri /////

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 02 ное 2009 19:21

ktulu: написа:
silverbg написа:И кой е най-стария отбор в Пловдив?! Сигурно ще кажеш Спартак, ама те се водят 1947.

Е как да не знаеш бе майна? Те са!!! :lol: :lol: Те са "пионерите" :lol: - Вел...опа...Локомотив...тоест Спортклуб... :lol: :lol: Не знаеш ли, че хан Аспарух е положил тяхното начало още с пристигането си от азиатските степи :lol:

Имаме история и традиции,не сме като малкото отборче от селоИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”