19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот mistreated » 21 дек 2013 11:48

daniel875 написа:Тази дузпа си беше истинска, но пък защо не си вкарахте положенията. По - жалък "Левски" няма от този вече повече от пет години.
Доста хора говориха за втори червен картон в мача на "Милан" и "Аякс", но след като малко пресилено си изгонил Монтоливо, който все пак е и капитан, трудно може да посочиш пътя към душа и на Балотели, макар че неговото положение си беше за абсолютен червен картон.
Не се скривайте зад дузпата, защото тя беше важна ситуацията, но и защо изтървахте от един метър :shock:
ЦСКА има най - добрите футболисти в България след "Лудогорец", но не може да отбелязва голове от чисти положения. Тогава кой е виновен, ако не е Младенов?

Даниеле, в страшно много мачове отбори пропускат супер чисти положения и накрая влиза гол от най-безобидната ситуация. Тази дузпа се получи по същия безобиден начин, въпреки че бяхме изпуснали много чисти положения. Ако съдията си я беше свирил, а ние я изпуснем - ОК, тогава щяхме да се сърдим само на себе си. Сега имаме всички основания да сме недоволни от съдията за пореден път!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 21 дек 2013 11:54

mistreated написа:Даниеле, в страшно много мачове отбори пропускат супер чисти положения и накрая влиза гол от най-безобидната ситуация. Тази дузпа се получи по същия безобиден начин, въпреки че бяхме изпуснали много чисти положения. Ако съдията си я беше свирил, а ние я изпуснем - ОК, тогава щяхме да се сърдим само на себе си. Сега имаме всички основания да сме недоволни от съдията за пореден път!

Но пък сте доволни от себе си :lol: това е много веселяшки форум :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 21 дек 2013 12:52

Червени_шампиони написа:[center]Изображение

Изображение

19 декември 2013 г., 16:00 часа

Стадион: "Васил Левски"

Изображение

Пряко по: Изображение[/center]

ВСИЧКИ СЪС ЗЕБРИ!!!

Изображение

Не успяхме да пречупим Държавна сигурност и БКП-то, съдията сигурно е записан или сниман някъде...колажът ти ми харесва :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 дек 2013 12:52

Да, наистина е веселяшки форумът, щото след всяка наша загуба в темите ни пишат идиоти и ни разсмиват с глупостите си (при други обстоятелства с лупа и свещ посред бял ден не можеш да ги намериш). Винаги съм казвал, че това е най-хубавото нещо след неуспех на ЦСКА - няколко часа след мача влизам тук, чета идиотии и ми се оправя настроението. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 дек 2013 13:26

Udoji90 написа:Да, наистина е веселяшки форумът, щото след всяка наша загуба в темите ни пишат идиоти и ни разсмиват с глупостите си (при други обстоятелства с лупа и свещ посред бял ден не можеш да ги намериш). Винаги съм казвал, че това е най-хубавото нещо след неуспех на ЦСКА - няколко часа след мача влизам тук, чета идиотии и ми се оправя настроението. ;)

Удоджи, идиотите си ги търси сред вас (не, че и сред нашите няма такива... ей ма на, аз съм живия пример. :mrgreen: ). Значи баце, когато Левски пропуска положение след положение срещу, да кажеш Иртиш, Славия в мача за титлата и т.н. това е защото сме слаби, некадърни и т.н. щом не можем да си вкараме положенията. Когато обаче, тва го правите вие, то се започва с липсата на шанс, късмет и задължително съдиите. Когато левскар играе с ръка в наказателното поле е дузпа, но когато тва го прави играч на ЦСКА не е. Когато играч на Левски си вдигне високо крака е жълт картон, когато обаче тва го прави Менди пак нищо не трябва да е. И т.н... та не се учудвай на откровените глупости и заяждания по ваш адрес, просто сред вас са единици тези, с които може нормално и цивилизовано да комуникираш!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 дек 2013 13:36

terata написа:
Udoji90 написа:Да, наистина е веселяшки форумът, щото след всяка наша загуба в темите ни пишат идиоти и ни разсмиват с глупостите си (при други обстоятелства с лупа и свещ посред бял ден не можеш да ги намериш). Винаги съм казвал, че това е най-хубавото нещо след неуспех на ЦСКА - няколко часа след мача влизам тук, чета идиотии и ми се оправя настроението. ;)

Удоджи, идиотите си ги търси сред вас (не, че и сред нашите няма такива... ей ма на, аз съм живия пример. :mrgreen: ). Значи баце, когато Левски пропуска положение след положение срещу, да кажеш Иртиш, Славия в мача за титлата и т.н. това е защото сме слаби, некадърни и т.н. щом не можем да си вкараме положенията. Когато обаче, тва го правите вие, то се започва с липсата на шанс, късмет и задължително съдиите. Когато левскар играе с ръка в наказателното поле е дузпа, но когато тва го прави играч на ЦСКА не е. Когато играч на Левски си вдигне високо крака е жълт картон, когато обаче тва го прави Менди пак нищо не трябва да е. И т.н... та не се учудвай на откровените глупости и заяждания по ваш адрес, просто сред вас са единици тези, с които може нормално и цивилизовано да комуникираш!

Идиотите аз ги търся навсякъде - не ги деля по клубни пристрастия. В случая явно не се изразих ясно, затова може да оставаш с идеята, че ги виждам само сред вашите. Всичко, което казваш за пропуските, картоните и дузпите, като принципно положение си е вярно. Не може да ме убедиш обаче, че няма и доста индивиди, които провокират само за спорта, без изобщо да разсъждават по начина, който ти си описал. (Веднага мога да дам пример, но по принцип не обичам много да обсъждам съфорумници.) И, повярвай ми, не са единици свестните и сред нас - ще се учудиш колко цивилизовано могат да дискутират хората, когато не са провокирани безпричинно. (Това важи и в двете посоки разбира се.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 дек 2013 15:20

Прав е Удоджи! И изобщо коментарите около тези два мача са вече безсмислени, футболът беше катастрофален, единственото, което ще се запомни е драмата с дузпите. Весели празници на всички!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 21 дек 2013 16:20

победата на левски е заслужена!!!
от цска трябва едно да се научат, че никога не трябва да са само с класа над левски, а с 2,3 за да могат да компенсират авантите на съдиите.
за това според мен левски победи заслужено и нека тоя мач да е за урок на цска. никога повече равностойни винаги с 2 класи поне над левски, иначе няма оправдание за никой.
да победата е заслужена, такава каквато беше и срещу литекс миналия сезон за същата купа.
с тази загуба цска има своя шанс в близките 6 месеца да научи поредния си урок. време имат дано и решенията който ще вземат да са правилни, за левски..само цветя и бонбони...заслужена радост за една велика и безценна победа. пожелавам им на връх нова година все така да играят, с такава игра на есен съм сигурен, че иртиш нямат шанс
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 дек 2013 18:13

nicromanser написа:победата на левски е заслужена!!!
от цска трябва едно да се научат, че никога не трябва да са само с класа над левски, а с 2,3 за да могат да компенсират авантите на съдиите.
за това според мен левски победи заслужено и нека тоя мач да е за урок на цска. никога повече равностойни винаги с 2 класи поне над левски, иначе няма оправдание за никой.
да победата е заслужена, такава каквато беше и срещу литекс миналия сезон за същата купа.
с тази загуба цска има своя шанс в близките 6 месеца да научи поредния си урок. време имат дано и решенията който ще вземат да са правилни, за левски..само цветя и бонбони...заслужена радост за една велика и безценна победа. пожелавам им на връх нова година все така да играят, с такава игра на есен съм сигурен, че иртиш нямат шанс

Със сигурност и Мура няма да имат шанс срещу ЦСКА!
Тройчо що изгони Сидибе? :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”