Български футбол - пълна трагедия!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Спасението на БГ футбола

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2009 18:13

fabregas_949 написа:Няма спасение за нашия футбол...

Има, има.
По-малко приказки и повече работа.
Докато днес ЦСКА правят отново медийни циркове, пресконференции и т.н., на нашите Червенков им е сцепил задника от тренировки и няма да има почивен ден до мача с Черноморец.
Първо всеки клуб да си помогне сам и след това да търси помощ от държава.

zlatan-е, то тук понеже се прескачат желаещите да купят даден клуб.
Берое защо никой не иска да ги купи, държавата ли е виновна?
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 ное 2009 18:14

Погледни на това и от към хубавато му страна, а именно това, че ЦСКА и Левски са безумно слаби прави първенството много по-интересно. Сега всеки може да бие всеки. Появават се нови отбори с амбиции - Литекс, Черноморец, Берое, Миньор и т.н. Така че изравняването на силите пък прави шампионата наистина интересен.

petrof

* Лично съобщение

темата не е свързана с двата големи велики гранда,днес видях мъже в зелено и ми стана жал че всеки футболен президент си прав квото иска и никой не го интересува това.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2009 18:17

zlatan написа:темата не е свързана с двата големи велики гранда,днес видях мъже в зелено и ми стана жал че всеки футболен президент си прав квото иска и никой не го интересува това.

И на мен ми стана кофти, но хайде задай си въпроса защо се случи това?
Там спонсор беше Ковачки, държавата го задържа заради укриване на данъци и той вече не е спонсор.
В България са адски малко компаниите които могат да отделят тези големи суми за да издържат футболен клуб.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 ное 2009 18:19

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот mitaca на 02 Ное 2009 14:13
Стига с тази държава! Държавата е регулатор (то нашата и като таквоз не действа де ;)), не и е работа да вади каквото и да е от батака. Още повече, че обикновенно, където има участие на държавата, даже работите да вървят добре нещата заминават .......в батака (млади сте сигурно не помните какво беше преди 89-та, когато държавата се разпореждаше с всичко). Това което предлага автора на темата е комунизъм (е почти). Държавата даже да извади пари точно за футбула ще ги даде, а? Или какво предлагаш? По едно ченге за всеки футболист и да го прибира с патрулката след полунощ? Или лагер сборове кат едно време, ама в Белене?

mitaca

* Лично съобщение

намесих държавата с една единствена цел:САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСИ ФИФА И УЕФА ВЪВ ФУТБОЛА НИ СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ КЪВ КОМУНИЗЪМ КЪДЕ ОТКАРА ТЕМАТА МИ КОЛЕГА.КВИ ЧЕНГЕТА КВИ ЧАСОВЕ МОЛЯ ТЕ БЕ ЧОВЕК,АКО ЩЕ 5МИН. ПРЕДИ МАЧА ДА ПИЕ НО ДА ИГРАЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2009 18:24

Пак не разбрах пък и никой не каза, по какъв начин държавата може да помогне на футбола в България за да се качим с едно стъпало възходящо нагоре.
Изображение

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 02 ное 2009 18:32

zlatan написа:намесих държавата с една единствена цел:САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСИ ФИФА И УЕФА ВЪВ ФУТБОЛА НИ СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ КЪВ КОМУНИЗЪМ КЪДЕ ОТКАРА ТЕМАТА МИ КОЛЕГА.КВИ ЧЕНГЕТА КВИ ЧАСОВЕ МОЛЯ ТЕ БЕ ЧОВЕК,АКО ЩЕ 5МИН. ПРЕДИ МАЧА ДА ПИЕ НО ДА ИГРАЕ.

Каквоооо? И защо им е на ФИФА и УЕФА да се намесват във футбола ни? Да, ако се намеси държавата ще ни извадят от всякъде. Това ли ти е идеята за оправянето? Не колега, футбола, отдавна не е само игра, а бизнес и правилата са такива. Който го може го може (бизнеса, а след това идва футбула), който не фалира. Ролята на държавата е именно да наложи правила, ама да действат за всички. Иначе даже да предположим, че някак се намеси, какво гарантира, че няма да помага повече примерно на софийските отбори? Или държавата, ако спаси пловдивските отбори, защо да не скочат примерно варненските? Не приятел където има бизнес няма нужда от държава.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 ное 2009 18:32

tprodanov написа:
delqnski47 написа:Спасението е играчите да слушат треньора си,да не ходят по кръчми до сутринта и да не мънкат за парички през цялото време!

Не пич, много по-нависоко е проблема. Ако беше така, ехеее

Ае се от някъде трябва да се тръгне мама му стара!Ето в този случай с деветимата в ЦСКА,Любо си е прав!Кво ше ми се моткат,ще ми ходят по кръчми,по мацки,а на следващата сутрин да не могат да тичат!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Agalski_mi_go_lapa

Мнениеот Agalski_mi_go_lapa » 02 ное 2009 18:35

И ако "мафиотите" не дават пари за футбола кой ще дава?!? Аз и ти ли? За футбол трябват хора с пари. Примери безброй. За съжаление в нашата държавица всички знаем кои са хората с пари и откъде идват те.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 02 ное 2009 18:43

PFC Litex написа:След всеки резил на някой "гранд" и се появява подобна тема.
Какво е виновна държавата, че футболистите не спазват режими.
Държавата ли помага на Литекс за да вървим малко или много за момента доста добре?

Много добре знаеш как става Литекс шампион,за това по-добре замълчи! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2009 19:04

kalo написа:
PFC Litex написа:След всеки резил на някой "гранд" и се появява подобна тема.
Какво е виновна държавата, че футболистите не спазват режими.
Държавата ли помага на Литекс за да вървим малко или много за момента доста добре?

Много добре знаеш как става Литекс шампион,за това по-добре замълчи! ;)

Това какво е било преди 10 години, какво общо има сега?
Изображение

Върни се в “Футбол - България”