Базел-ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- storm
- Контакти:
Re: Базел-ЦСКА (Официална тема)
Хаха с юношите тръгнали да играят (който даже в собствената си група са слаби) , че чак и за 0-0 или 1-2 отиват
.Се едно Цска да играе със младшата възраст на Горна Оряховица и те да се надавят да земат нещо от мачът. Слезте малко на земята .Единственото нещо което искам е да паднете с малък резултат демек (да спрат да играят не след 20мин както беше в Рим ами след 10)
.Но все пак знае ли човек
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Е гледам, че си за Ювентус а тях сме ги били с юношите и един Михтарски така, че.Нормално е да паднем с много ако Базел не се спрат ако вкарат рано гол но все пак имай едно на ум щом си от Юве защото нали знаеш статистиката три гостуванея на Юве в София на ЦСКА три загуби.
- storm
- Контакти:
Какво общо Юве в тази ситуация ?? Тогава сте имали отбор сега не 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Резултатът ще е потресаващ! Базел има сили да се съревновава с най-големите отбори, както впрочем го е правил в Шампионската лига. Едва ли ще си позволи лукса на Рома да играе само 20 минути?!? Отборът ни се самоунищожи само за един миг! Още в неделя Данчо Тодоров ще бъде реабилитиран. Я някой да каже от кога той играе в ЦСКА ?!? Той е лицето на отбора според мен от години. Единственият футболист, който играе със сърце. Не съм убеден, че това за пиянството е истина! Любо е поредният некадърен треньор в България. Той се предаде без бой, това е истината! Изми си ръцете с футболистите, което не му прави чест. Спокойно след мачът с Базел той ще си тръгне! Дано да надделее разумът, защото може въобще да не попаднем в зона Европа догодина! Следващите 3 мача осмислят сезона иначе ще гледаме май Черноморец в групите както са тръгнали с това темпо на развитие! Айде горе главата все пак, остава да се надяваме ...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Резултатът ще е потресаващ! Базел има сили да се съревновава с най-големите отбори, както впрочем го е правил в Шампионската лига. Едва ли ще си позволи лукса на Рома да играе само 20 минути?!? Отборът ни се самоунищожи само за един миг! Още в неделя Данчо Тодоров ще бъде реабилитиран. Я някой да каже от кога той играе в ЦСКА ?!? Той е лицето на отбора според мен от години. Единственият футболист, който играе със сърце. Не съм убеден, че това за пиянството е истина! Любо е поредният некадърен треньор в България. Той се предаде без бой, това е истината! Изми си ръцете с футболистите, което не му прави чест. Спокойно след мачът с Базел той ще си тръгне! Дано да надделее разумът, защото може въобще да не попаднем в зона Европа догодина! Следващите 3 мача осмислят сезона иначе ще гледаме май Черноморец в групите както са тръгнали с това темпо на развитие! Айде горе главата все пак, остава да се надяваме ...
Д.Тод. за последните 3 години има сигурно 5-6 добри мача, не те знам какво си гледал, ама коментара ти е много неточен. А Любо Пенев си е точно на мястото. Вярно е, че и той се учи, но внедрява нещо без което нито една организация няма да има успех - дисциплина. Лигльовци и непрофесионалисти нямат място в отбора
Много добър момент за резервите и юношите да се докажат. Момчетата които са викнати са сериозни и ще се раздават до край... Мача е Х2!
Браво на Любо Пенев!
ЦСКА завинаги!
Браво на Любо Пенев!
ЦСКА завинаги!
ЦСКА Завинаги!
Имам един въпрос. Защо винаги се гласите за някакви победи срещу отбори, които и вие знаете, че не можете да победите? Като гости ви биха 0:2, като домакини едва ли ще ви пуснат. Все пак и те искат да се докажат. Мача за мен е най-много Х, резултат 2:0 ; 1:1

- Red_champions
Много ми се иска да извъртим един Х или поне да играем футбол така,но да не стане някое мазало,че може да махнат Любо Пенев и тогава вече няма да е добре.Поне на този етап.Трябва да го оставят да си работи спокойно,а не да му се месят в работата.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
DukeUnv написа:Имам един въпрос. Защо винаги се гласите за някакви победи срещу отбори, които и вие знаете, че не можете да победите? Като гости ви биха 0:2, като домакини едва ли ще ви пуснат. Все пак и те искат да се докажат. Мача за мен е най-много Х, резултат 2:0 ; 1:1
Защо се гласим винаги за победи??? Защото ЦСКА е свикнал да побеждава в Европа всякакви отбори, дори когато не е в най-добрата си форма. Пример: Шахтьор Донецк ги бихме 3:0 с Любо Пенев и Лечков в състава си. А предполагам си спомняш на каква възраст бяха те??? Има и един съвсем пресен пример - с Динамо, та не ги ли бихме с един съвсем нов отбор, събран само от два месеца и съставен от немалко юноши!!! Та ние сме ЦСКА - можем да си позволим да мислим винаги за победи!!! Ясно ли е???
САМО ЦСКА!!!
Расате написа:Защо се гласим винаги за победи??? Защото ЦСКА е свикнал да побеждава в Европа всякакви отбори, дори когато не е в най-добрата си форма. Пример: Шахтьор Донецк ги бихме 3:0 с Любо Пенев и Лечков в състава си. А предполагам си спомняш на каква възраст бяха те??? Има и един съвсем пресен пример - с Динамо, та не ги ли бихме с един съвсем нов отбор, събран само от два месеца и съставен от немалко юноши!!! Та ние сме ЦСКА - можем да си позволим да мислим винаги за победи!!! Ясно ли е???
САМО ЦСКА!!!
Да, но не можете да лежите винаги на стари лаври.. Елиминирането на Динамо пак беше успех, но не чак толкова голям. И коментатора каза, че на Динамо програмата им е била много сгъстена и са били изморени много от мачовете им в първенството. Ще видим как ще завърши мача.. Успех ви желая, макар че не вярвам да вземете нещо от Базел като гости..